| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; kazem da je kosovo srbsko kroz cjelu srbsku povjest i kazem da je povjest izmedju srba i hrvata krivo pisana.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #464 (permalink) |
| Starter | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Ovako: Ovaj Sebastijan, ako je Srbin, jebena je izdajica i treba ga isprangijati. A vi ostali. Samo na nesto da vas podsetim, kao buduci pravnik. Suverenitet i teritorijalni integritet jedne suverene drzave je nepovrediv. Svi oni, koji krse medjunardno pravo (u ovom slucaju priznavajuci laznu drzavu Kosovo), naici ce na osudu relevantnog medjunarodnog suda. Da ne pricamo o casti istih, o njihovoj slepoj poslusnostu pred SAD! :@
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! |
| | |
| | #465 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! A što je bilo sa poštivanjem prava SR u SFRJ na suverenitet i poštivanjem teritorijalnog suvereniteta i cjelovitosti tih država?!? ![]() A s druge strane, otkud pravo očekivati poštivanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta vaše države, nakon što predsjednik najjače stranke u parlamentu te države opetovano dovodi u pitanje isto kod nas?!? ![]() Mislim da Srbija očekuje od susjeda da poštuju ono što ona nije poštovala kod njih, a poruke iz najjače stranke govore da nisu spreni poštovati ni danas... Malo licemjerno, zar ne? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #466 (permalink) | |
| Starter | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
S druge strane, Srbija je suverena drzava sa stolicom u UN, i niko, apsolutno niko, nema prava da povredjuje njen teritorijalni integritet. A sto se tice radikala... te njihove izjave samo pokazuju koliko su oni u svadji sa svojim mozgom, jer prvo vicu da se teritorijalni integritet jedne drzave mora postovati, a onda da ga oni licno nece postovati. Idiotski, zar ne? I to sto oni govore, ne znaci da govore svi, niti da misli ceo srpski narod!!! To cak ne misle ni svi radikali!!!
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! | |
| | |
| | #467 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Znači ako srbijanski parlament kaže da se Hrvatska ne smije odcepiti onda je to tako i mi smo napravili sranje time što smo htjeli van federacije?...a granice su odavno postojale....A zašto to nitko ne želi biti sa vama u državi?jesi li se to ikada upitao???
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #468 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Koliko ja znam, u Ustavu iz '74 nije bilo riječi o pravu na samoopredjeljenje naroda samo ako se svi lijepo dogovore, nego o pravu na samoopredjeljenje točka. To o UN-u opet ne mijenja- nije agresija ostatka YU, odnosno SiCG prestala nakon što su Hrvatska i BiH međunarodno priznate i primljene u UN, znači opet vi to niste poštovali, a očekujete da drugi to poštuju... Znam da to ne misle svi, ali je znakovito što su najjača stranka i zastupaju te stavove. Zar bi vama bilo svejedno da je najjača stranka u RH zastupa stav 'Hrvatska do Zemuna' (koji je čak povijesno puno opravdaniji)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #469 (permalink) |
| Starter | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Tad nije postojao "Srbijanki parlament", vec skupstina SFRJ. "Niko" nije zeleo da zivi sa nama u drzavi zbog sopstvenih interesa pojedinih politicara. Lose znas Ustav i '74. Nabavi ga od nekud, ja ga imam kod kuce. Kaze: Republike imaju pravno na samoopredeljnje SAMO uz saglasnost SVIH konstitutivnih naroda. A Srbi su bili konstitutivni narod u RH! To je sramota Wolf sto si tako mator a to ne znas. Sramota je sto ti ja to, klinac, ako su ove godine koje stoje tacne, naturam na nos!!! Budimo malo objektivni. Kljuc u svakoj daljoj saradnji sadasnjih dveju drzava je u obostranom priznanju sopstvenih gresaka, medjusobnom izvinjenju, i POSTOVANJU MEDJUNARODNOG PRAVA!
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! |
| | |
| | #470 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Pa onda nam se lijepo ispričaj pa ti možda oprostimo al ipak samo možda![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

i mi smo napravili sranje time što smo htjeli van federacije?...a granice su odavno postojale....A zašto to nitko ne želi biti sa vama u državi?jesi li se to ikada upitao???
al ipak samo možda