| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Sta da ti ispricam? Ne razumem!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #471 (permalink) |
| Starter | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Sta da ti ispricam? Ne razumem!!!
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! |
| | |
| | #472 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Čuj on ima ustav kod kuće iz 74. ![]() , di ga čuvaš u zlatnoj škrinjici daj se uslikaj s njime pa nam pošalji![]() pliz![]() ![]() iz 74 ,koje je to izdanje 2009-to![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #473 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! A čuj Juga me kao država nije zanimala ni dok sam u njoj živio, a sad još i manje. Samo, za što bi se to Hrvatska trebala vama ispričati?!?Građani Hrvatske su odlučivali o neovisnosti na referendumu, i pripadnici svih konstitutivnih naroda su mogli sudjelovati i jesu... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #474 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! E nema ga možda se stvarno slika s ustavom![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #475 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Da ja tebe podjsetim kao sadasnji i buduci CIVILIZIRANI stanovnik ove planete da vi srbi nemate pravo spominjat suverenitet i teritorijalni integritet bilo cega..jer ste pocetkom 90-ih POGAZILI ama ba sve to o cemu pricas ovdje. Zanimljivo je kako vam sad pase pozivati se na suverenost i integritet.Kakvi igraci. Citat:
Identicna onoj koju je ta ista skupina imala kad se desavao Vukovar , Srebrenica itd..itd. Molim te....samo ne spominji cast jer je to malo prenapuhana rijec za neke pripadnike Balkana Jos jednom koristim priliku da cestitam kosovu na odcjepljenju.kao i Crnog Gori
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 15-04-08 u 07:07. | ||
| | |
| | #476 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Evo Ustav SFRJ iz '74. pa nađite ko je u pravu i to pod kojim člankom: Ustav Socijalistièke Federativne Republike Jugoslavije (1974) - Wikisource Ali zanimljiva mi je jedna stvar koja mi je upala u oko: Citat:
Zadnji Uredio Vex : 15-04-08 u 08:05. | |
| | |
| | #477 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Nepoznata organima gonjenja...
Poruka: 50
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
gde si bila u Dejtonu?Zadnji Uredio anthlon : 21-05-08 u 05:49. | |
| | |
| | #478 (permalink) |
| Starter | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Nemam ja sta da se slikam sa tim ustavom, niti da bilo sta dokazujem raznoraznim maloumnim i nedokazanim bicima. Rat je i nastao, jer je po tadasnjem stanju stvari, odecepljenje SR Hrvatske bilo protiv ustavna secesija od SFRJ. Vi se ljudi, pozivate na ustav iz 74', a da li ga je iko od vas procitao??? Srbi su u SR HR bili konstitutivni narod, a vi ste im po onom svom nekom ustavu dali status manjina, i sranje je moralo da nastane. I sta ti meni seres o Vukovaru i Srebrenici? Nemoj ja da pocnem ovde da pricam o Lori, i najcrnjem, etnickom ciscenju Srba, Bljesku i oluji. Tadasnje predsednistvo SFRJ se drzalo medjunarodnog prava, kao sto ga se i Srbija sada drzi, a da li ce neka sila tumaciti to pravo kako njoj ide na ruku, to mene ne interesuje! Pripazi na riječnik, za svoje dobro!
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! Zadnji Uredio anthlon : 21-05-08 u 12:11. |
| | |
| | #479 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Ustav Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (1974) - Wikisource Citat:
Stvar je u vama (ne svima, ali zna se na koga se to odnosi)Napadati tj. vršiti agresiju na drugu državu i klat joj narod nije zločin?Jedan zatvor naspram bezbroj srpskih?Za nekog ko ne priznaje zločine Vukovara i Srebrenice je potpuno licemjerno govoriti o zločinima Bljeska i Oluje. Bljesak i Oluja su legimitivne vojne akcije za oslobađanje svojeg teritorija kojega je bezpravno okupirala druga strana. O sranjima koja su počinjena za vrijeme legitimne vojne akcije se možeš pozivati (ali opet ne ako je za tebe Vukovar i Srebrenica mit), ali o legitimnosti same akcije Pa ko je vidio oslobađati svoje područje koje mu je silom oduzeto? ![]() Osim toga ko je za sobom ostavljao mine i masovne grobnice ![]() Citat:
Citat:
![]() Zato postoji i riječ diskusija, probaj to nać negdje u rječniku, ako ne postoji u tvojem možeš pogledati cambridgeov pod discussion Evo ti i link na istoga: Cambridge Dictionaries Online - Cambridge University Press | ||||
| | |
| | #480 (permalink) |
| Starter | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Koju bre drugu drzavu? Jel si ti nenormalan? Ti govoris kao da je u datom trenutku hrvatska bila suverena drzava, a mi uhvatili i zapoceli rat! Eeeeeeeeeeeej! Decko! To je tada bila SFRJ! Drugo, ja ne poricem da su postojali zlocini u Vukovaru i Srebrenici, i smatram da odgovornima za te zlocine treba suditi, kao i svim nesrbima koji su pocinili zlocine nad srpskim stanovnistvom. U Hrvatskoj su stvorene paravojne formacije, i JNA, kao jedina legitmna vojska SFRJ je morala delovati protiv njih, i stiti gradjanstvo koje je zelelo da nastavi da zivi u njoj. I uopste vise necu da se smaram sa vama. Vi nastavite da drkate pise na neku gistro istoriju kojom vas hrane gistro istoricari. Da se ja pitam, tuzio bih Hrvatsku drzavu: 1) zbog genocida nad srpskim stanovnistvom u II sv. ratu 2) zbog etnickog ciscenja srpskog stanovistva sa njegovog vekovnog ognjista 3) zbog krsenja medjunarodnog prava priznavanjem lazne drzave Kosovo E. Tako. A vi se sad jebite mater. Ne ostavljam komentare vise u ovoj temi. Objasnjavati vama je isto sto i deklamovati praznoj sali. _________________________________ Moglo je i bez ovog dodatka na kraju ![]() 10 dana hlađenja zbog vrijeđanja Joks
__________________ Wish everything is allright Please lord have mercy never let dem from your sight We all did some wrong From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!! Zadnji Uredio Joks : 21-05-08 u 12:37. |
| | |
![]() |
« Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!!
|
Tko zarađuje na nafti i zašto zapravo cijena raste? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:56.

u zlatnoj škrinjici

,koje je to izdanje 2009-to
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
Samo, za što bi se to Hrvatska trebala vama ispričati?!?

gde si bila u Dejtonu?