Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Sta da ti ispricam? Ne razumem!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 00:27   #471 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-04-08
Godina: 18
Poruka: 43
spaleEagle se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku spaleEagle
Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Sta da ti ispricam? Ne razumem!!!
From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!!
spaleEagle je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 00:33   #472 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: spaleEagle Pogledaj Poruke
Lose znas Ustav i '74. Nabavi ga od nekud, ja ga imam kod kuce.
Čuj on ima ustav kod kuće iz 74. , di ga čuvaš u zlatnoj škrinjici daj se uslikaj s njime pa nam pošaljipliziz 74,koje je to izdanje 2009-to
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 00:36   #473 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A čuj Juga me kao država nije zanimala ni dok sam u njoj živio, a sad još i manje. Samo, za što bi se to Hrvatska trebala vama ispričati?!?

Građani Hrvatske su odlučivali o neovisnosti na referendumu, i pripadnici svih konstitutivnih naroda su mogli sudjelovati i jesu...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 00:41   #474 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

E nema gamožda se stvarno slika s ustavom
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 07:04   #475 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
A vi ostali. Samo na nesto da vas podsetim, kao buduci pravnik. Suverenitet i teritorijalni integritet jedne suverene drzave je nepovrediv.
Super
Da ja tebe podjsetim kao sadasnji i buduci CIVILIZIRANI stanovnik ove planete da vi srbi nemate pravo spominjat suverenitet i teritorijalni integritet bilo cega..jer ste pocetkom 90-ih POGAZILI ama ba sve to o cemu pricas ovdje.

Zanimljivo je kako vam sad pase pozivati se na suverenost i integritet.Kakvi igraci.

Citat:
Svi oni, koji krse medjunardno pravo (u ovom slucaju priznavajuci laznu drzavu Kosovo), naici ce na osudu relevantnog medjunarodnog suda. Da ne pricamo o casti istih, o njihovoj slepoj poslusnostu pred SAD! :@
Da , medjunarodna reakcija biti ce toliko ostra na odcjepljenje kosova ....

Identicna onoj koju je ta ista skupina imala kad se desavao Vukovar , Srebrenica itd..itd.

Molim te....samo ne spominji cast jer je to malo prenapuhana rijec za neke pripadnike Balkana

Jos jednom koristim priliku da cestitam kosovu na odcjepljenju.kao i Crnog Gori

Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 15-04-08 u 07:07.
SuperHabarDabar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:01   #476 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Evo Ustav SFRJ iz '74. pa nađite ko je u pravu i to pod kojim člankom:

Ustav Socijalistièke Federativne Republike Jugoslavije (1974) - Wikisource

Ali zanimljiva mi je jedna stvar koja mi je upala u oko:
Citat:
Radni ljudi i građani i narodi i narodnosti Jugoslavije, rešeni da sve svoje snage usmere stvaralačkom radu u miru i izgradnji svoje samoupravne socijalističke zajednice, dosledno sprovode politiku mira, a protiv agresije, rata i agresivnih pritisaka bilo koje vrste.

Zadnji Uredio Vex : 15-04-08 u 08:05.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 01:14   #477 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-08
Poruka: 50
barabas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ja pravaš?

Hahahahahahahahahaha...

tipično radikalsko razmišljanje.... čim se ne slažem s "vama", odmah sam pravaš/ustaša/mrzitelj vascelog srpstva

Briljantna konkluzija, majstore.
Još gore, ti sve znaš gde si bila u Dejtonu?

Zadnji Uredio anthlon : 21-05-08 u 05:49.
barabas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 09:08   #478 (permalink)
Starter

Nemam ja sta da se slikam sa tim ustavom, niti da bilo sta dokazujem raznoraznim maloumnim i nedokazanim bicima. Rat je i nastao, jer je po tadasnjem stanju stvari, odecepljenje SR Hrvatske bilo protiv ustavna secesija od SFRJ. Vi se ljudi, pozivate na ustav iz 74', a da li ga je iko od vas procitao??? Srbi su u SR HR bili konstitutivni narod, a vi ste im po onom svom nekom ustavu dali status manjina, i sranje je moralo da nastane.

I sta ti meni seres o Vukovaru i Srebrenici? Nemoj ja da pocnem ovde da pricam o Lori, i najcrnjem, etnickom ciscenju Srba, Bljesku i oluji. Tadasnje predsednistvo SFRJ se drzalo medjunarodnog prava, kao sto ga se i Srbija sada drzi, a da li ce neka sila tumaciti to pravo kako njoj ide na ruku, to mene ne interesuje!

Pripazi na riječnik, za svoje dobro!

Zadnji Uredio anthlon : 21-05-08 u 12:11.
spaleEagle je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 09:50   #479 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Nemam ja sta da se slikam sa tim ustavom, niti da bilo sta dokazujem raznoraznim maloumnim i nedokazanim bicima. Rat je i nastao, jer je po tadasnjem stanju stvari, odecepljenje SR Hrvatske bilo protiv ustavna secesija od SFRJ. Vi se ljudi, pozivate na ustav iz 74', a da li ga je iko od vas procitao???
Jedino ti ispadaš malouman, dva posta iznad sam stavio link na ustav SFRJ iz '74, pa kaj se onda praviš da si kreten, pokaži u kojem članku smatraš da je odcjepljenje RH iz SFRJ bilo protu-ustavno, članak, točka, možeš i citirati, gore ti je link, ali evo da i to ponovim

Ustav Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (1974) - Wikisource
Citat:
Srbi su u SR HR bili konstitutivni narod, a vi ste im po onom svom nekom ustavu dali status manjina
Ja ne vrijeđam vaš ustav, dal su Hrvati u Srbiji konstitutivni narod?
Citat:
i sranje je moralo da nastane.
Ne, već ako netko neće milom, morat će silom, kako su se Češka i Slovačka mogli rastat bez sranja i pizdarija?
Stvar je u vama (ne svima, ali zna se na koga se to odnosi)
Citat:
I sta ti meni seres o Vukovaru i Srebrenici?
Napadati tj. vršiti agresiju na drugu državu i klat joj narod nije zločin?
Citat:
Nemoj ja da pocnem ovde da pricam o Lori
Jedan zatvor naspram bezbroj srpskih?
Citat:
i najcrnjem, etnickom ciscenju Srba, Bljesku i oluji.
Za nekog ko ne priznaje zločine Vukovara i Srebrenice je potpuno licemjerno govoriti o zločinima Bljeska i Oluje.
Bljesak i Oluja su legimitivne vojne akcije za oslobađanje svojeg teritorija kojega je bezpravno okupirala druga strana. O sranjima koja su počinjena za vrijeme legitimne vojne akcije se možeš pozivati (ali opet ne ako je za tebe Vukovar i Srebrenica mit), ali o legitimnosti same akcije
Pa ko je vidio oslobađati svoje područje koje mu je silom oduzeto?
Osim toga ko je za sobom ostavljao mine i masovne grobnice
Citat:
Tadasnje predsednistvo SFRJ se drzalo medjunarodnog prava, kao sto ga se i Srbija sada drzi
Da, da, drži se i držala se, ubijanje vojnika koji su se predali i civila spada u pravilno vođenje rata i ne spada u ratni zločin (zapravo spada ako se to napravi kontra Srba)?
Citat:
a da li ce neka sila tumaciti to pravo kako njoj ide na ruku, to mene ne interesuje!
Pa zašto onda postoje odvjetnici, ako je inače sve čisto i ako nema drugačijeg tumačenja
Zato postoji i riječ diskusija, probaj to nać negdje u rječniku, ako ne postoji u tvojem možeš pogledati cambridgeov pod discussion

Evo ti i link na istoga:
Cambridge Dictionaries Online - Cambridge University Press
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 11:37   #480 (permalink)
Starter

Koju bre drugu drzavu? Jel si ti nenormalan? Ti govoris kao da je u datom trenutku hrvatska bila suverena drzava, a mi uhvatili i zapoceli rat! Eeeeeeeeeeeej! Decko! To je tada bila SFRJ!

Drugo, ja ne poricem da su postojali zlocini u Vukovaru i Srebrenici, i smatram da odgovornima za te zlocine treba suditi, kao i svim nesrbima koji su pocinili zlocine nad srpskim stanovnistvom. U Hrvatskoj su stvorene paravojne formacije, i JNA, kao jedina legitmna vojska SFRJ je morala delovati protiv njih, i stiti gradjanstvo koje je zelelo da nastavi da zivi u njoj.

I uopste vise necu da se smaram sa vama. Vi nastavite da drkate pise na neku gistro istoriju kojom vas hrane gistro istoricari. Da se ja pitam, tuzio bih Hrvatsku drzavu:
1) zbog genocida nad srpskim stanovnistvom u II sv. ratu
2) zbog etnickog ciscenja srpskog stanovistva sa njegovog vekovnog ognjista
3) zbog krsenja medjunarodnog prava priznavanjem lazne drzave Kosovo

E. Tako. A vi se sad jebite mater. Ne ostavljam komentare vise u ovoj temi. Objasnjavati vama je isto sto i deklamovati praznoj sali.

Zadnji Uredio Joks : 21-05-08 u 12:37.
spaleEagle je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108