| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Bla,bla,bla..... Prežvakana tema...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #482 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! dokaz da je kosovo bilo i u sfrj neovisno ![]() u 26. sekundi
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! Zadnji Uredio marinkoM8 : 21-05-08 u 18:18. |
| | |
| | #487 (permalink) |
| Purger | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #488 (permalink) |
| next best thing | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! pokraj hrpe povijesnih karti, našao sam ovu zaista zanimljivu (inače na ostalim kartama nema srbije nego turska europa, pa predpostavljam da kad su ih turci toliko dugo guzili oni hoće guzit nekog drugog, ali nek ne guze nas )ovo je karta koja se zove "Balkan Aspirations" iz 1914 godine je i pokazuje zemlje istočnog balkana u svojim granicama i u sojim pretenzijama, a ostale zanimljive karte možete pogledati ovdje
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
![]() |
« Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!!
|
Tko zarađuje na nafti i zašto zapravo cijena raste? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:27.

)