Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; http://www.croportal.net/forum/humor...lijunas-28504/...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-08, 14:43   #51 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Tko želi biti milijunaš

fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 14:46   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ja mislim da je to jedan logičan slijed događaja na tom prostoru.
I inače, mislim da svatko prije ili kasnije dobije točno ono što zaslužuje. Srbija je imala neku svoju politiku koja joj se razbila na glavi.
Sada Kosovo ima šansu. Zanima me kako će je iskoristiti.
Nekome krivo, a meni baš drago.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 14:53   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

ja se uopće ne brinem za njih.

To što su bili nerazvijeni i uglavnom nepismeni govori od mačehinskom odnosu srbijanaca prema Kosovu a ne o tome kakvi su Kosovari!

Albanija je se razvija neslučenom i nama nezamislivom brzinom a na Kosovu će ameri izgradit i 3 nuklearke ako im bude trebalo energije

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 14:55   #54 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

majke mi mile ja ne mogu vjerovat šta se sve može pročitat ovde....

N-E-V-J-E-R-O-V-A-T-N-O!!

Albanija se razvija neslućenom brzinom. Pazi... neslućenom brzinom...

Tri nuklearne na Kosovu... ne jedna, ne dvije, ne četiri.. nego baš tri...

Maćehinski odnos prema Kosovarima...

o krvi ti irudove....

Dajte, prebacite ovo u temu "Vicevi i smiješni tekstovi"

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 15:02   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,708
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

Citat:
Pravi autor: Vex
Danas dijele kruhove besplatno u nekim pekarnicama u ZG
a gdje to?!

OT-neka,napokon da i oni imaju normalnu,svoju državu i da su ih napokon pustili da žive!!

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 15:04   #56 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Koji "oni" napokon imaju "svoju" državu?

Albanci? Albanci imaju svoju državu već godinama...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 15:51   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-06-06
Poruka: 73
gazda se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ja mislim da je to jedan logičan slijed događaja na tom prostoru.
I inače, mislim da svatko prije ili kasnije dobije točno ono što zaslužuje. Srbija je imala neku svoju politiku koja joj se razbila na glavi.
Sada Kosovo ima šansu. Zanima me kako će je iskoristiti.
Nekome krivo, a meni baš drago.

gazda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 16:44   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Uočavaš li sličnosti između, recimo, jednog dijela teritorija Hrvatske na kojem je živjelo većinsko stanovništvo druge nacionalnosti i Kosova kao dijela Srbije na kojem živi većinsko stanovništvo druge nacionalnosti?
ja ću ti reć jednu razliku, krucuijalnu:
"...živjelo..." perfekt, "...živi..." prezent, a izgleda i futur.

čitava filozofija je u tome. neovisnost jedne države je činjenično, a ne i pravno pitanje.
a činjenica jest da od 1999. kosovo nije srbija

skoro nikad neovisnost neke zemlje ne može bit rješeno pravno. malo je slučajeva da se se države odovjile sporazumom (češka i slovačka npr.)
u većini slučajeva odcjepljenje je akt jedne strane. pitanje je samo oće li da strana uspit osigurat neovisnost.
mislite da je skupština (il predsjedništvo) sfrj odlučivalo da bi mi bili neovisni, mislite li da je nas priznalo radi ustava iz 1974.
nas je priznalo 15.1.1992. kada je postalo jasno da nas jna neće uspit osvojit, da se tzv. pobuna neće moć ugasit.
3.1.1992. potpisano je primirje i nakon toga su nas priznali europa i sad., a ne u lipnju il listopadu 1991.
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 16:48   #59 (permalink)
women loving misogynist

Kao što već rekoh... neovisno Kosovo je presedan koji nije nimalo ugodan za bilo koju državu u kojoj je živjela/živi/živjet će (perfekt/prezent/futur) nacionalna manjina.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 16:56   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Kao što već rekoh... neovisno Kosovo je presedan koji nije nimalo ugodan za bilo koju državu u kojoj je živjela/živi/živjet će (perfekt/prezent/futur) nacionalna manjina.
da, jer će se morat potrudit da toj manjini bude dobro pa da neće htjet otić
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108