| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; http://www.croportal.net/forum/humor...lijunas-28504/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Ja mislim da je to jedan logičan slijed događaja na tom prostoru. I inače, mislim da svatko prije ili kasnije dobije točno ono što zaslužuje. Srbija je imala neku svoju politiku koja joj se razbila na glavi. Sada Kosovo ima šansu. Zanima me kako će je iskoristiti. Nekome krivo, a meni baš drago. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! ja se uopće ne brinem za njih. ![]() To što su bili nerazvijeni i uglavnom nepismeni govori od mačehinskom odnosu srbijanaca prema Kosovu a ne o tome kakvi su Kosovari! ![]() Albanija je se razvija neslučenom i nama nezamislivom brzinom a na Kosovu će ameri izgradit i 3 nuklearke ako im bude trebalo energije ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! majke mi mile ja ne mogu vjerovat šta se sve može pročitat ovde.... N-E-V-J-E-R-O-V-A-T-N-O!! Albanija se razvija neslućenom brzinom. Pazi... neslućenom brzinom... Tri nuklearne na Kosovu... ne jedna, ne dvije, ne četiri.. nego baš tri... Maćehinski odnos prema Kosovarima... o krvi ti irudove.... Dajte, prebacite ovo u temu "Vicevi i smiješni tekstovi"
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() OT-neka,napokon da i oni imaju normalnu,svoju državu i da su ih napokon pustili da žive!! ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Koji "oni" napokon imaju "svoju" državu? Albanci? Albanci imaju svoju državu već godinama...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-06-06
Poruka: 73
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
"...živjelo..." perfekt, "...živi..." prezent, a izgleda i futur. ![]() čitava filozofija je u tome. neovisnost jedne države je činjenično, a ne i pravno pitanje. a činjenica jest da od 1999. kosovo nije srbija ![]() skoro nikad neovisnost neke zemlje ne može bit rješeno pravno. malo je slučajeva da se se države odovjile sporazumom (češka i slovačka npr.) u većini slučajeva odcjepljenje je akt jedne strane. pitanje je samo oće li da strana uspit osigurat neovisnost. mislite da je skupština (il predsjedništvo) sfrj odlučivalo da bi mi bili neovisni, mislite li da je nas priznalo radi ustava iz 1974. ![]() nas je priznalo 15.1.1992. kada je postalo jasno da nas jna neće uspit osvojit, da se tzv. pobuna neće moć ugasit. 3.1.1992. potpisano je primirje i nakon toga su nas priznali europa i sad., a ne u lipnju il listopadu 1991.
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Kao što već rekoh... neovisno Kosovo je presedan koji nije nimalo ugodan za bilo koju državu u kojoj je živjela/živi/živjet će (perfekt/prezent/futur) nacionalna manjina.
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! da, jer će se morat potrudit da toj manjini bude dobro pa da neće htjet otić
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
« Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!!
|
Tko zarađuje na nafti i zašto zapravo cijena raste? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

Kosovo Država!