| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi križ u učionici u Znanost forumu; da ili ne? ja sam za da. zasto? jer u svakoj učionici ima hrvatski grb a nisu sva djeca hrvati...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: križ u učionici
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici potrazio sam temu, ali nisam nasao, ako je bilo, brisite ju... idu i u skolu gdje su 90% katolici... a zivimo u odvratnom drustvu gdje uvijek prevlada vecina... jbmu
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Neznam, mislim da razred koji boravi u toj učionici i učitelj ima pravo uređivati učionicu po želji. Ako je isključivo katolička škola onda to podrazumijeva, ovako... Bitno je da imaju grb države, a vjerske oznake su mislim proizvoljne. Pa ionak imaju vjeronauk. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: križ u učionici Aktualne su my ass. Trenutno je aktualno pitanje da li je uopće vjeronauku mjesto u školi (Ne!), a križevi u učionicama su daleka prošlost. Uostalom, za koji će im kurac križ u učionici. Koja bi bila poanta toga? Da tjera zle duhove, or what?! Zna se čemu hrvatski grb služi i što predstavlja, kao što se zna da su škole državne ustanove koje s crkvom nemaju nikakve veze. Dakle, uspoređivanje hrvatskog grba i katoličkog križa je totalna glupost. (uostalom, koliko ja znam, niti u jednom zakonu ne piše da svaka učionica mora imati grb, već da se grb treba nalaziti na zgradama u kojima su smješteni državni organi i druga javna tijela u Republici Hrvatskoj, te u svečanim prostorijama tih zgrada, a učionice, koliko se ja sjećam, baš i nisu neke svečane prostorije). |
| | |
![]() |
| Tagovi: kriz, ucionici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.