| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi križ u učionici u Znanost forumu; šala je u pitanju, gajbo Bog i Hrvati, uzmi ne vrati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici aaaaa neslazem se sa misljenjem da u skoli treba biti samo katolicki kriz. Zasto?Jednostavno je, moramo postivati sve vjere onda i s time dolazi da moramo imati i od drugih vjera obiljezja,jer po meni ako u razredu ima musliman i pravoslavac mi njima namecemo svoju vjeru na nos. kako bi se ti osjecao u tom razredu da si recimo pravoslavac a na zidu visi katolicki kriz?
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: križ u učionici Gajabo, ja se osijećam ugroženo ukoliko mi se oduzimaju moje građanske, vjerske, političke ili bilo kakve slobode. Vjera je stvar izbora, a u Hrvatskoj se ionako previše nameće i crkva općenito gurna nos svugdje, a najviše ondje gdje joj nije mjesto. Polemika oko križa u učionicama je čisti primjer koji to potvrđuje. To što roditelji umaču svoju djecu čim se rode u neku tzv. svetu vodu i ta djeca postaju ti kao krščani i prije svog 1. rođendana (ne moram i spominjati doslovce bez svog znanja) ide u prilog tih tvojih 90%, ali smatrati da je taj postotak zaista realan, je nebuloza koju stvarno treba znati izvaliti. Uostalom, još uvijek nisam čula niti jedan argument koji govori o svrsi križa na zidu. Zašto je to TOČNO vama potrebno? bez muljanja o drugim vjerama, državi ili neznam ni ja čemu... Konkretno, što predstavlja križ na zidu? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici križ na zidu predstavlja više stvari Simply.... po meni, križ služi kao simbol zaštite od đavla i sveg zla... katolički križ mora biti jedini na zidu jer su sve ostale vjere u manjini i nemaju pravo imati svoje simbole na zidu
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Opet jedno pitanje na koje u biti postoji vrlo jednostavan odgovor: U državnim školama na zidu ne smije biti nikakav simbol osim državnog. Koliko ja znam (a znam) križ nije državni simbol, pa stoga i ne smije biti u učionicama državnih škola. U drugim, privatnim i/ili vjerskim školama na zidu može bit i križ, i grb, i slika Bude, i polumjesec, i stilizirani grafički prikaz kurca ravnatelja škole... Ali u državnim školama u učionici može bit samo državni simbol. A križ, kao što sam već rekao, nije državni simbol.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #27 (permalink) | ||||
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Pa makar stavljali pljuge po zidovima. Ako im dozvoli razrednik i učitelji go a head. Nadalje; Ako postoji učionica za vjeronauk, onda tamo definitivno ide križ.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | ||||
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Citat:
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Ma stavi križ, petokraku, na jedan zid Tuđmana, na drugog Tita i nek se gledaju oči u oči. Sve nek bude u učionici, može i Davidova zvijezda kraj ploče. Nikako ne zaboraviti i portret Kasuma Cane. Hajdmo sve gluposti staviti u učionicu, šta će nam atlasi i ostale "korisne" pizdarije. Bitno da nikako ne zaboravimo koje smo nacionalnosti i da smo žitelji visoko moralne katoličke zemlje..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici hahaha wondr!!!! i još može stati i poster od Backstreet boysa negdje
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kriz, ucionici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

neslazem se sa misljenjem da u skoli treba biti samo katolicki kriz. Zasto?