| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi križ u učionici u Znanost forumu; Kao autorski rad? Može. Na panou u sklopu rada iz likovne kulture? Može. Kao dio nekog kreativnog projekta? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Kao autorski rad? Može. Na panou u sklopu rada iz likovne kulture? Može. Kao dio nekog kreativnog projekta? Može. Na istom mjestu, na isti način, stalno, kao i grb? NE MOŽE Uviđaš li razliku?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 714
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Citat:
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: križ u učionici Citat:
još da razmišljamo o njima kako će se osjećati,ebe mi se.... | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: križ u učionici Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Citat:
Uopće nije bitno kako će se osjećat Srbi ili ovi ili oni... Bitno je da li je isticanje vjerskih simbola u državnoj školi protivno zakonu i Ustavu BTW - a šta ako isticanje križa smeta, na primjer, Hrvatima? Šta ćemo onda?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Purger | Re: križ u učionici NE !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: križ u učionici dobro istina ja ne govorim o zakonima jer neznam da li je zabranjeno ili ne. ali malo mi to smiješno,za vrijeme tita i vrijeme komunizna sakrivala se djeca da se krste,sakrivao si da ideš u crkvu (da te učiteljica nevidi),nisi smio reći da slaviš božić....e sad kada si dobio svoju državu za koju je toliko ljudi poginulo sada nebi trebao stavljati križ u učionicu. nadam se da shvaćaš šta govorim.....ne govorim o nekakvim zakonima već čisto o mogućnosti izbora. |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Pa zašto poistovjećuješ "zabranu slavljenja Božića" sa križem u učionici? Zar ne može jedno bez drugog? Škola je državna, dakle, ne crkvena, ne vjerska nego državna. A država je, po ustavu, odvojena od vjerskih zajednica. Prema tome, vjerskim simbolima nije mjesto u državnim školama. A ti budi vjernik, krsti se, vjenčavaj, slavi Božić, Uskrs, krizmaj, pričešćuj, radi što god hoćeš... to je tvoja privatna stvar, tvoj izbor i to tebi kao privatnoj osobi nitko ne može (i neće) zabranit
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: križ u učionici a pa vidiš da sam zatucana u stvarima kao što su takve,šta mogu. nisam rekla da u svakoj UČIONICI obavezno mora stajati križ,ali ako već stoji neka stoji-nebi trebao smetati. a i vidiš i sam da kod nas očito nije odvojena riječ država od vjerske zajednice-danas ti svećenici govore za koga da glasaš. ali no dobro,otišla sam daleko....samo kažem da mislim da ima PRAVO da stoji križ. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kriz, ucionici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.

još da razmišljamo o njima kako će se osjećati,ebe mi se....