| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi križ u učionici u Znanost forumu; vex, necu te citirati, samo cu odgovoriti... dolaze izbori gdje ce kriz na zidu biti samo jedno od milijun pitanja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 890
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici vex, necu te citirati, samo cu odgovoriti... dolaze izbori gdje ce kriz na zidu biti samo jedno od milijun pitanja koje treba rijesiti. a za pobjedu na izborima, bez koalicija, treba 50% +1 glas. pretoceno u brojke: Prema Drzavnom zavodu za statistiku pravo glasa u Hrvatskoj ima 3 447 003 osobe za pobjedu na izborima potrebno je 1 723 503 glasa, sto znaci da 1 723 501 covjek, sta god da su rekli mogu se j... gle, ako ti ne pase takav sustav, okupi vojsku, napravi puc i onda ce ti se j... i za 50% +1 i za 80% ili neznam koliko... znakovi sotonizma kao i znakovi koji poticu mrznju (kukasti kriz npr.) su zakonom zabranjeni, tako da tvoja usporedba nije na mjestu. ako je na malo dijete lako utjecati, onda ce roditelj to uciniti prije nego se pokrene pitanje kriza u ucionici ako mu je stalo do kriza jer ce onda tako i odgajati svoje dijete. jer niti jedan katolik koji vjeruje u Boga i ide u crkvu nece djetetu sa 7 ili 8 godina reci: vjeruj u Boga, a kada dijete pita zasto, da mu roditelj odgovori: jer ti ja tako kazem. to pocinje od malih nogu, prije nego dijete pocinje razmisljati svojom glavom. a zasto? mozda ce netko zamjeriti ovo, ali cinjenica je da su drevne kulture koje nisu imale doticaja sa europom osjetile potrebu klanjat se nekom bozanstvu, bilo to sunce, kisa, drvo,zivotinja, ali bitno je da su svi, neovisno o mjestu gdje su zivjeli (prasuma, pustinja,...) osjetili potrebu za Bogom. i njihova djeca su preuzimala tu vjeru i slijedila je bez da je itko pitao da li se nekome namece ta vjera. to sto se djetetu pricaju price o Bogu dok je mali i vodi ga se u Crkvu ne namece mu vjeru. djete samo razvija ljubav prema Bogu i osjeca potrebu vjerovati u Boga. a ako mu sa 15-16 ili vise godina klikne svjecica u glavi koja ce mu reci: koji k... ja radim? vidi budu, kako je dobar, od ce mi pomoci da postignem blazenstvo i da postignem vjecni zivot, ne vidim razloga zasto on ne bi doma napravio oltar buddhe i molio se i meditirao... smatram da su danas ljudi postali preveliki hedonisti i zbog toga se dogadjaju ovakve rasprave. ljudi jesu krsteni dok jos toga nisu svjesni. ali da li to njih obvezuje da do kraja zivota budu katolici? niti najmanje. ljudi radije nedjeljom ujutro spavaju, gledaju tv, i slicne stvari, nego da se obriju, urede i odu u crkvu. i ja sam jedan od hedonista, necu reci da nisam, ali ja vjerujem u Boga i zao mi je sto ne dajem vise vremena za Njega. i na kraju. ovo je detalj, koji bi trebao po meni odluciti cak i ravnatelj ili netko treci, sto ce biti s krizem kada nema nikoga u ucionici. ako on odluci da kriz stoji, onda oni kojima smeta neka ga micu, a ako odluci da ne stoji, onda se kriz stavlja samo kada su ucenici koji su tako odlucili u razredu.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #63 (permalink) | ||||||
| prof. Foruma | Re: križ u učionici Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ali opet dao sam primjer obilježja kluba dinamo u razredu, što da su tamo bili damfisk, Ibort, berto, fred i kresola koji navijaju za hajduk, manjina su (5 njih naspram 30 ostalih), isto politika ko ih jebe, ak im se ne sviđa nek odjebu? Citat:
Citat:
| ||||||
| | |
| | #64 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici - hdz, sdp ili netko treci ce odrediti da li ce kriz stajati, nece stajati ili ce biti dano na izbor. - nisu drzavni izbori, ali je prikaz kako stvari funkcioniraju - ne uzima se moje misljenje nego misljenje vecine, a to da li cu ja biti u vecini ili manjini, pitanje je teme. ne smatram da se radi o razdvajanju djece po vjeri, nego o medjuvjerskoj toleranciji. pod time podrazumijevam da ako je razred vecinski pravoslavni, onda njima dozvoliti njihov kriz. niti se radi o razdvajanju djece po bilo kakvoj osnovi. - znakovi koji poticu na nasilje i mrznju su zakonom zabranjeni 100%, a vidis kako ste vi napravili za ''sveto'' ime dinamo, a hajdukovci su morali ispastati. - dijete ako to osjeca u tom vremenu ili ne osjeca, on ce donijeti odluku, bez brige. a to sto ti je sa 14, 15 godina proradio kliker je samo uobicajna stvar da nisi dobio pitanja na odgovore u vezi vjere i sumnja te dovela tu di si sada (mislim u vjerskom smislu). ali zato se i zove vjera jer moras VJEROVATI... - nisam niti rekao sanader, ali zasto ne bi ravnatelj, znaci upravitelj skole odlucio sto ce se dogadjati u ucionicama dok nema nikoga. ili bi tu odluku trebali prepustiti neovisnom timu koji ce nakon detaljnih analiza donijeti zakljucak.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #65 (permalink) | |||||
Ovdje se ipak radi o razredu, gdje bi svi trebali biti složni. Citat:
Primjer, stavio si križ (6/10 je reklo ok, ove 4 ko jebe), znači ovi 4 trebaju to trpjeti, ili ih preseliti u razred koji neće imati križ (vidiš, etiketiranje je već počelo), isto tako stvar je gluposti, da djeca uče srpski ili je sve na ćirilici u državnim školama (općenito, a da ne govorim da tamo ima i HRV djece) [viđeno na TV], zato se osobito ovakvo poopćavanje treba spriječiti. Citat:
Ali opet NE ČITAŠ; 34/34 ljudi u razredu je bilo suglasno da istaknemo dinamovo obilježje, da je bio jedan hajdukovac, to nebi napravili. Citat:
Citat:
Odabir većinskim glasanjem NIJE tolerancija | |||||
| | |
| | #66 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Najbitnije je u cijeloj priči da se koplja ovih izbora lome oko križeva, vjeronauka, marihuane, glasova fantoma iz inozemstva (uključujući mrtve) ... Moj dom je Hrvatskaaaaa, ja dižem zastavuuuu do neba...![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: križ u učionici gajbo pa ti meni ostao sam protiv svih...samo naprjed ja sam uz tebe i za svaku svoju rečenicu dobit ćeš reputaciju. križ je znak kršćanstva,znači mogli bi se buniti samo muslimani a ne pravoslavci. to mi je isto kao da odeš živjeti u neku muslimansku zemlju...šta sad-treba zabraniti u školi klanjanje ili čitanje kurana kako meni nebi bilo bed-moš se misliti što bi to napravili.mislite da bi se oni odrekli svojih simbola,vjerskih obilježja radi manjina...maunu bi. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
![]() Ako ti hoćeš živjeti u srednjem vijeku samo daj | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: križ u učionici Citat:
vex, hvala ti na ustedjenom vremenu jer nakon ove tvoje izjeve, ja nemam tebi vise sta reci. svako upustanje u diskusije s osobom tko za nekoga smatra da je primitivan zbog vjerske preferencije nije vrijedan da se trosi vrijeme na njega u diskusijama. ako ima netko razuman u svojim promisljanjima neka se ukljuci u raspravu, a ti vex se pospi pepelom po glavi i prebaci se na temu ''seks i ljubav'', tamo su lakse teme. ovdje ti nije mjsto.
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kriz, ucionici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

... Moj dom je Hrvatskaaaaa, ja dižem zastavuuuu do neba...