| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Legalizacija prostitucije u Znanost forumu; Mislim da bi najstariji zanat trebalo legalizirati. Ionako to postoji na svakom koraku. Ovako bi se to stavilo u zakonske ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 220
![]() | Legalizacija prostitucije Mislim da bi najstariji zanat trebalo legalizirati. Ionako to postoji na svakom koraku. Ovako bi se to stavilo u zakonske okvire, plaćao bi se porez, zdravstveno bi se kontroliralo... Kada otvorite Plavi oglasnik na kraju je sve puno oglasa, a navodno nije prostitucija legalna. Čuo sam da u Zagrebu ima i neka praonica rublja koja postoji već godinama, a nisu još ništa oprali, nego se bave samo seksom... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Legalizacija prostitucije To ti je slična problematika kao i ono sa lakim drogama, travama i drugim poljoprivrednim proizvodima. Je li legalizacija društveno korisnija od kriminalizacije istih (prostitucije & lakih droga)? Da sam ja ministar proavsuđa - legalizacija odmah. Javno dostupne javne kuće ne bi ugrozile apsolutno ništa osim nekih davno zastarjelih moralnih načela. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 510
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Pa čuj nebi bilo loše!!!!!!! U jednu ruku se slažem s tobom!! ![]()
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Legalizacija prostitucije Je i kada nezaposlenoj ženi dođe sa biroa ponuda za posao da radi kao prostitutka, i ona odbije takvu ponudu 3 puta gubi pravo na socijalnu pomoč!! Rasmislite malo!! ![]()
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Legalizacija prostitucije Pa sasvim je sigurno da se posao prostitutke neće u zakonu tretirat kao i posao npr. referenta u općini. Zato i treba zakonski regulirat da takve situacije ne bi nastajale. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 510
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Ma treba nama to, pogotovo po ljeti!!!! ![]()
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Legalizacija prostitucije naravno da treba legalizirati.. zbog kontrole spolnih bolesti i kriminala koji se veže uz prostituciju, a pogotovo trgovine ženama u roblje radi prostitucije. legalizacijom bi svaka žena koja to radi dobila neka prava, kao i obaveze... dok bi se onda lakše ušlo u trag kriminalcima koji trguju ženama i prisiljavaju ih na prostituciju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: legalizacija, prostitucije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.