| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Legalizacija prostitucije u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence naravno da treba legalizirati.. zbog kontrole spolnih bolesti i kriminala koji se veže uz prostituciju, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-02-06
Poruka: 10
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Legalizacija prostitucije S obzirom da ne mislite na mušku prostituciju ja bi valjda trebala biti pomalo neutralna. Premda ne mogu reći da baš razumijem kako cjeli taj sistem funkcionira, smatram da bi za sve nas bilo sigurnije kada bi se legaliziranjem sve to dovelo pod medicinsku i pravosudnu kontrolu. Ako prostitutke nije osudio ni isus od kuda nama pravo da o tome sudimo. Kao državi koja se smatra turističkom odrednicom mi smo izuzetak u tom pogledu. Prostitucija je legalna i u njemačkoj i u austriji i u italiji pa i u mađarskoj. Ne razumijem zašto mi trebamo biti veći katolici od tradicijski starijih katoličikih država. Moj skromni komentar MATILDA |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-07-05
Poruka: 40
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-06
Poruka: 29
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Treba se legalizirati, prvenstveno kako se nebi iskoristavale djevojke koje su tu na silu dovedene zatvorene, mucene i sl. Pa i njima (cak i vese nego drugima) treba zdravstveno. A i porez bi placali njihovi "svodnici"... |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
Agent provokator. Ja ovaj put ne nasjedam. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Purger | Re: Legalizacija prostitucije Ja mislim da se legalizacijom neće ništa postići ! Legalizacijom prostitucije neće se kontrolirati plaćanje poreza jer npr. bordeli neće prijaviti 10 djelatnica nego dvije a ostalih osam će raditi na crno.Kao i kod većine privatnih tvrtki u ovoj državi ! Što se tiče zdravstvenog osiguranja i kontrole tih prostitutki i njihovog zdravstvenog stanja,po sadašnjem zakonu u ovoj državi svi imaju pravo na zdravstveno osiguranje preko burze rada.Što znači da prostituciju ne treba legalizirati da bi se zdravstveno zbrinule te žene ! Smisao legalizacije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: legalizacija, prostitucije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.