Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Legalizacija prostitucije u Znanost forumu; Ja mislim da se legalizacijom neće ništa postići ! Legalizacijom prostitucije neće se kontrolirati plaćanje poreza jer npr. bordeli neće ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-03-06, 19:38   #41 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Legalizacija prostitucije

Ja mislim da se legalizacijom neće ništa postići ! Legalizacijom prostitucije neće se kontrolirati plaćanje poreza jer npr. bordeli neće prijaviti 10 djelatnica nego dvije a ostalih osam će raditi na crno.Kao i kod većine privatnih tvrtki u ovoj državi !
Što se tiče zdravstvenog osiguranja i kontrole tih prostitutki i njihovog zdravstvenog stanja,po sadašnjem zakonu u ovoj državi svi imaju pravo na zdravstveno osiguranje preko burze rada.Što znači da prostituciju ne treba legalizirati da bi se zdravstveno zbrinule te žene !

Smisao legalizacije

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-06, 20:37   #42 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Ja ne mislim da je važno samo njih štititi. Treba zaštititi i korisnike usluga, ali nije štos u tome. Većina mladih prostitutki su ilegalne imigrantice. Ako ih se smjesti u bordele moći će ih se nadzirati. One inače nemaju besplatno socijalno, pa čak ne mislim da je smisao u naplaćivanju poreza. Tim ženama je potrebna zaštita. To inače rade njihovi makroi i mislim da treba postaviti pitanje kako se postaje prostitutka. Da li to prvi put naprave dobrovoljno ili pod prisilom? Novinari nas bombardiraju pričama o bijelom roblju. Koliko u tome ima istine??
MATILDA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-06, 20:40   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Mislim da bi smisao legalizacije bio u tome da se u cijeli taj kaos uvede red a i da se zaštite kako te žene tako i njihovi korisnici
Odgovori sa citatom
Star 02-03-06, 20:40   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Mislim da bi smisao legalizacije bio u tome da se u cijeli taj kaos uvede red a i da se zaštite kako te žene tako i njihovi korisnici

Zadnji Uredio orhideja : 02-03-06 u 20:43. Razlog: dupla poruka
orhideja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-06, 21:21   #45 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Novinari nas bombardiraju pričama o bijelom roblju. Koliko u tome ima istine??
puno, Ukrajinka košta oko 1000-2000 Eura isporučeno u ZG, ovisno o izgledu. u Bosni su dosta jeftinije, ali treba ih onda prebacit preko granice.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-06, 04:55   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: silence
puno, Ukrajinka košta oko 1000-2000 Eura isporučeno u ZG, ovisno o izgledu. u Bosni su dosta jeftinije, ali treba ih onda prebacit preko granice.
Kad si već tako informiran onda odgovori i na pitanje da li one već dolaze kao prostitutke ili ih stvarno ovdje dovode na prevaru, a zatim ih prisiljavaju na prostituciju kako pišu novinari. U Bosni su ih obično nalazili bez putovnica, jer su putovnice bile kod gazde ili vlasnika!
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-06, 04:58   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Samo malo hoćeš reći da za jednu do dvije mjesečne plaće možeš kupiti mladu ženu, koju rentaš po 50 eura po sexu. Pa to nije skupo nego jeftino. Mene uzdržavanje dvoje školske djece toliko košta za dva mjeseca??
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-06, 08:06   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-05
Poruka: 40
ami4 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: sahasa666
Ja mislim da se legalizacijom neće ništa postići ! Legalizacijom prostitucije neće se kontrolirati plaćanje poreza jer npr. bordeli neće prijaviti 10 djelatnica nego dvije a ostalih osam će raditi na crno.Kao i kod većine privatnih tvrtki u ovoj državi !
Što se tiče zdravstvenog osiguranja i kontrole tih prostitutki i njihovog zdravstvenog stanja,po sadašnjem zakonu u ovoj državi svi imaju pravo na zdravstveno osiguranje preko burze rada.Što znači da prostituciju ne treba legalizirati da bi se zdravstveno zbrinule te žene !

Smisao legalizacije

Nisi u pravu.
Kod legalne prostitucije ipak postoji kontrola,financijska,migracijska,zdravstvena a isto tako djelatnice su zaštičene imaju zdravstveno i mirovinsko osiguranje.
ami4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-06, 08:24   #49 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Kad si već tako informiran onda odgovori i na pitanje da li one već dolaze kao prostitutke ili ih stvarno ovdje dovode na prevaru, a zatim ih prisiljavaju na prostituciju kako pišu novinari. U Bosni su ih obično nalazili bez putovnica, jer su putovnice bile kod gazde ili vlasnika!
putovnice se oduzimaju na kosovu ili u srbiji. da na prevaru su dovučene (oglasi za babysitterice i slično), obično grubo silovane dok ne pristanu i nije rijetko da ih navuku na heroin, jer ih onda mogu kontrolirati -> ne znaju jezik, nemaju dokumente i trebaju dnevnu dozu heroina.

Zadnji Uredio silence : 03-03-06 u 08:27.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-06, 10:13   #50 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: silence
putovnice se oduzimaju na kosovu ili u srbiji. da na prevaru su dovučene (oglasi za babysitterice i slično), obično grubo silovane dok ne pristanu i nije rijetko da ih navuku na heroin, jer ih onda mogu kontrolirati -> ne znaju jezik, nemaju dokumente i trebaju dnevnu dozu heroina.
nemoj njoj objašnjavati Uzalud ti je jer sama je rekla da nije tipično žensko, dakle ne suosjeća sa takvim ženama
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: legalizacija, prostitucije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114