| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Legalizacija prostitucije u Znanost forumu; Ja mislim da se legalizacijom neće ništa postići ! Legalizacijom prostitucije neće se kontrolirati plaćanje poreza jer npr. bordeli neće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Purger | Re: Legalizacija prostitucije Ja mislim da se legalizacijom neće ništa postići ! Legalizacijom prostitucije neće se kontrolirati plaćanje poreza jer npr. bordeli neće prijaviti 10 djelatnica nego dvije a ostalih osam će raditi na crno.Kao i kod većine privatnih tvrtki u ovoj državi ! Što se tiče zdravstvenog osiguranja i kontrole tih prostitutki i njihovog zdravstvenog stanja,po sadašnjem zakonu u ovoj državi svi imaju pravo na zdravstveno osiguranje preko burze rada.Što znači da prostituciju ne treba legalizirati da bi se zdravstveno zbrinule te žene ! Smisao legalizacije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Legalizacija prostitucije Ja ne mislim da je važno samo njih štititi. Treba zaštititi i korisnike usluga, ali nije štos u tome. Većina mladih prostitutki su ilegalne imigrantice. Ako ih se smjesti u bordele moći će ih se nadzirati. One inače nemaju besplatno socijalno, pa čak ne mislim da je smisao u naplaćivanju poreza. Tim ženama je potrebna zaštita. To inače rade njihovi makroi i mislim da treba postaviti pitanje kako se postaje prostitutka. Da li to prvi put naprave dobrovoljno ili pod prisilom? Novinari nas bombardiraju pričama o bijelom roblju. Koliko u tome ima istine?? |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Mislim da bi smisao legalizacije bio u tome da se u cijeli taj kaos uvede red a i da se zaštite kako te žene tako i njihovi korisnici
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Mislim da bi smisao legalizacije bio u tome da se u cijeli taj kaos uvede red a i da se zaštite kako te žene tako i njihovi korisnici
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! Zadnji Uredio orhideja : 02-03-06 u 20:43. Razlog: dupla poruka |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Banned | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
| |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-07-05
Poruka: 40
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
Nisi u pravu. Kod legalne prostitucije ipak postoji kontrola,financijska,migracijska,zdravstvena a isto tako djelatnice su zaštičene imaju zdravstveno i mirovinsko osiguranje. | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Banned | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
Zadnji Uredio silence : 03-03-06 u 08:27. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
Uzalud ti je jer sama je rekla da nije tipično žensko, dakle ne suosjeća sa takvim ženama![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: legalizacija, prostitucije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

Uzalud ti je jer sama je rekla da nije tipično žensko, dakle ne suosjeća sa takvim ženama