| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Legalizacija prostitucije u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sahasa666 Ja mislim da se legalizacijom neće ništa postići ! Legalizacijom prostitucije neće se kontrolirati plaćanje poreza ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
Dobro, ako ti tako misliš, onda mi reci slijedeće: Kako riješit probleme koji se vežu uz prostituciju (i za koje ti također priznaješ da postoje) a nisu riješeni postojećim zakonskim mehanizmima? Mi kažemo da je rješenje legalizacija. Ti se s time ne slažeš. Moje pitanje je - zašto NE legalizirat? Koji su argumenti da prostitucija ostane kriminalizirana? | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Legalizacija prostitucije Citat:
| |
| | |
| | #53 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Legalizacija prostitucije Mislim da bi trebalo slike onih koji su uhvaćeni da plaćaju usluge prostitutki zajedno sa imenom i adresom (kao slika kod slikanja kod hapšenja) objavit na netu,javno,jasno i glasno,pa ko voli nek izvoli.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #55 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Legalizacija prostitucije Pa sad, ne znam točno i ne mogu govorit pošto ne živim u modernoj zapadnoeuropskoj državi (pa u tom smislu nitko od nas ovdje ne može govorit sa nekom sigurnošću) ali za pretpostavit je da "prisila" postoji samo u vidu ekonomske, egzistencijalne prisile odn. žene koje se odlučuju bavit prostitucijom u, recimo, Njemačkoj, čine to radi zarade, zaposlenja i sl. U zemljama u kojima je prostitucija legalizirana, osobe koje se tim legalno bave uvijek imaju mogućnost napustit taj posao, a dok se time bave imaju više-manje sigurnu radnu okolinu u smislu policijske, zdravstvene i socijalne zaštite koju osigurava državni aparat. U zemljama u kojima je prostitucija ilegalna, osobe koje se tim bave - pa čak i ukoliko su krenule u taj "posao" svojom voljom i radi egzistencijalnih razloga – u velikoj većini slučajeva nemaju mogućnost slobodnog "izlaska" iz posla, kao ni policijsku/zdravstvenu/socijalnu zaštitu iz vrlo jednostavnog razloga što samim bavljenjem prostitucijom čine kazneno djelo i izlažu se kaznenom progonu, pa se ne mogu obratiti državnim institucijama tražeći, primjerice, kod policije zaštitu od makroa ili nasilne mušterije koji ih premlaćuje, ili u bolnici tražeći liječenje od neke bolesti koju su "pokupile" radeći, ili u socijalnoj službi tražeći bolovanje ili potvrdu radnog staža i sl. Naravno da i kod legalizirane prostitucije postoje mogućnosti iskorištavanja djelatnica, ali upravo zahvaljujući činjenici da je ta djelatnost priznata i regulirana zakonom, mogućnosti zlouporabe su puno manje a mehanizmi za kažnjavanje zlouporabe su dostupni i provedivi. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Legalizacija prostitucije Pretpostavljam da do legalizacije ipak neće doći jer je to politička tema. Čak više od polovina glasačkog tijela u Hrvatskoj su žene, a k tome većina Hrvata su Katolici. Obadvije glasačke skupine moraju željeti legalizaciju da bi se neka od stranaka odvažila legalizaciju staviti u svoj program. Možda jednom i Hrvati dobiju radikalnu stranku kakvu imaju Talijani, koja bi ušla u vladu kao koalicijski partner, pa izborila da se takovo pitanje uopće postavi u Saboru, ali još uvijek je potrebno takvu odluku i izglasati. Mislim da se to neće u dogledno vrijeme dogoditi. Pa čak i na ovom forumu je većina koliko sam skužio protiv legalizacije. Ne vjerujem da bi sadašnje eskort dame prošle lošije, ali na žalost njih se baš ništa ni ne pita. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Legalizacija prostitucije Potaknut pitanjem kako se regrutiraju nove djevojke za prostituciju probao sam malo sam istražiti. Objaviti ću jedno od pisama. Djevojka o kojoj ne znam skoro ništa, osim da je iz Zagreba i da se zove Ana i da traži partnericu koja će ju uvesti u posao preko interneta. Bok Majo ! Rekla si da ti pošaljem par fotki da me ubaciš u taj svoj sex klub XXX.XXX Evo ti tri fotke koje sam jucer prebacila na komp. Ostalo možeš sve staviti isto kao što je i na tvojoj stranici. Na moju internet stranicu mozeš napisati da sam dolje obrijana. Na fotkama se ne vidi jer nisam skidala tangice. Dečki vole kad izgledam kao curica. A i faca mi je bebasta, pa su tak sretni kad ju vide skroz golu. Stariji stričeki me uvjek pitaju za liz. Pitala si što sam dosad radila. Nisam dugo u tome ali dosta znam. Provjeri me ak želiš. Dovedi mi nekog svog stalnog pa ću raditi s njim sve pred tobom. Ak ti kažeš da sam OK onda dobro, a ak nešto sjebem ti mi odmah kaži kaj da popravim. I jel trebam glumit orgazme? Ja sam uvjek brzo gotova. Tak mi dođe pa mislim da neću morat glumit. Jedino baš ak je neki grdi. Znam da ti radiš i anal ali ja to nebi. Probala sam s Markom sinoć opet u guzu i još me boli. Čim je malo veći neće unutra. A još sam ga i namazala. Ako mogu radila bi pis. I to da ja piškim po dečkima koji to hoće. Obrnuto nebi. To i sve ono drugo što se inače radi može biti u normalnoj cijeni isto kao kod tebe. Ak te neko pita za dvije cure ja bi to radila s tobom. Nekak mislim da si OK i da ću naučit što neznam. Mogu raditi i parove. Lizala sam neke cure i nije bilo tak loše. Kaj se dečkiju tiče fakat ih fafam do jaja. Moj mobač daj samo članovima tvog kluba jer ne želim da mi baš dođu neki bezvezni ili bez love. Pošalji kojeg svog redovnog. Neću ti ih preuzeti, sam da malo krenem. Ja ću tebi slati moje a ostale cure sa xxx.xxx nek se snalaze kak znaju. Pusa Zadnji Uredio Maslow : 14-04-06 u 20:28. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Purger | Re: Legalizacija prostitucije Ovo bi ja prije stavio pod VICEVE ! Riknuo sam od smijeha... Ljudska glupost stvarno nema granica !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: legalizacija, prostitucije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

Uzalud ti je jer sama je rekla da nije tipično žensko, dakle ne suosjeća sa takvim ženama