| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja u Znanost forumu; Vijesti.net - Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Citat: SLAVEN LETICA naglasio je prilikom rasprave o izvještaju pravobraniteljice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Vijesti.net - Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Citat:
jedva čekam da HSP dođe na vlast ... to će biti jebena populacijska politika ... kakvo je to " realno stanje", da ima vragova koje treba istjerati .. ekzorcizam? koji kuki? | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Ja se slazem djeca postaju strasno bezobrezna ako ih se pusti, ipak smatram da svaki roditelj ima onakvu djecu kakvu je sam oblikovao, pa nek mu tako i bude. Ja znam da ako ikad budem imao svoje klince, nece dobiti sve sto budu htjeli, ako pokazu da su dovoljno odgovorni inace, necu se buniti da ponekad budu malo raspusteniji. Ukratko ako budu kao ja, sve 5. ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja obozavam tezu Dva Pistolja mislis na Ruzu Tomasic ne, ma legenda ima kicme reci neke ruzne stvari sto je tesko priznatja vidim i cujem od Zadra redovno kako tamo su droge Veliki problem Ucitelji i roditelji su na rubu sto bih radili jel to nije se sprijecilo dok su bili mladji i sada su nista nego Veca i nasilna dijeca i na starcima mislim timski rad u tome je potrebno i ne samo Drzavno nego na svake razije stanovnicni zivot da izbavite dicu Prakticno sa problema, sto mislin da je sto Dva Pistolja pricatada zamislite ovo imate zgradu u Novi Zagreb sedam kata ima 97% normalnih stanovnika i 3% celavi dilera taj 97% nemoze se tajno sastat, pratiti celave i kako se krecu, i u mraku na pravo vrime prebiti boga od njega toliko da nikad nece Prijec itko Djetetu Opet! a isto roditelji bih mogli, kad su vec nezaposleni u Skolama dati podrzak tim malim uciteljicama i ucitelja mladi i stari, kako oni mogu sprijec mirno nesto, kad student je dozvolen Nasilje pa onda neka mu roditelj dodje i opali samar izprijed svakoga da ne zaboravi! naravno ne da fizicki uvrijedi ja sama sam kriva od ovaj dozvoljiv, free love/politically correct roditeljstvo nekad makar je lipo kad, ali kad po situaciji to Radi, nekad po situaciji neke stvari su potrebne, radje bih to nego dami dite Umre prije 30godina od amfetimina. Ako nesto Neradi, Radite nesto drugo Zadnji Uredio klokanica : 24-05-07 u 01:52. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Nije me previše iznenadio Silenceov stav, ali djeca su stvarno pretjerano zaštićena. Živimo u državi čiji je Sabor u stanju donijeti zakon o zabrani kretanja maloljetnika u noćnim satima, ali istovremano policiji zabraniti da ih privodi. Popuštanjem represije smo dobili dio maloljetnika (sad se maloljetnicima smatraju i djeca od 21 godine) koji ova "slobode" u bukvalnom smislu riječi zloupotrebljavaju. Indirekto se ovim zakonom legaliziralo buliranje i premlaćivanje djece od njihovih vršnjaka. Maloljetni diler se bez straha kreće školom s pravom uvjeren da mu profesori ne mogu ništa. U većini razreda postoje "čuvari" kojima ostali učenici moraju plaćati zaštitu. Premda su se učenici pokušali na ovo žaliti, profesorima su vezane ruke.....
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 24-05-07 u 02:32. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Citat:
ne može se dozvolit da neke smije arbitarno tuči djecu jer "ima vragova među njima" ... ako se zna da je neko diler, onda treba to u suradnji s policijom rješavat .. i slično, dakle predvidit i takve mogućnosti, a ne ostavljat otvorena vrata za zlostavljanje ... Jer, ajmo se kladit, da više djece trpi zlostavljanje unutar obitelji nego što trpe od vršnjaka ... i ono unutar obitelji je obično puno gore ... Ovo da su do 21 godine maloljetnici je po meni kretenizam, ja bi dobnu granicu za odgovaranje pred zakonom spustio na 16 ... jer ako mogu voziti sa 16 (i biti u prilici da nekog ubiju na cesti), onda mogu i kazneno odgovarati ... Nemojte mješati namjeru zakona - zaštita djece od zlostavljanja sa lošom izvedbom zakona ... jer onda ispada da je Letica u pravu i da neki "vragovi" zaslužuju da ih neko tuče i ko će onda odlučivati ko je "vrag", a ko "anđeo"???? Letica??? Predlažem da onda Letica vodi saborsko povjerenstvo koje će utvrđivati koliko je koje djete vrag (u postocima) i prema tome davati dozvole da ga se tuče ... zvuči logično? jer je to "realno stanju u Hrvatskoj" .. e pa NIJE .. jer "realno stanje u Hrvatskoj" govori da je PREVIŠE djece izložene raznim oblicima zlostavljanja unutar obitelji i da su statisktike poražavajuće ... "batina je izašla iz raja" spika ne pali uvijek ... i ostavlja iza sebe novu generaciju zlostavljača ... žalosno da ljudi brane ovakav populizam i neodgovornost ... umjesto da predloži neke kvalitetne izmjene, njemu je lakše srat niz vjetar i dobivat ovakve reakcije ... bah ... zakaj se uopće trudim? ajmo počet preventivno tuči djecu, jer nikad ne znaš koji od njih će postat huligan, pa je bolje da ih se istuče kad se može ... dakle .. u prvom osnovne imamo (HSPov prijedlog) .. 1. sat - "molitva" 2. sat - "opasnost od droga - kako izgleda narkoman" 3. sat - "tjelesni - bičevanje" 4. sat - "seksualni odgoj - kako se suzržati od seksa do braka" 5. sat - "vjeronauk" go for it ... ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |||
| Banned | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Citat:
ako je tebi reći ime jednog relativno beznačajnog dilera pod zaštitom Sabora neki uspjeh, onda žalim ovu državu ... Citat:
di su podaci sa terena .. statistike .. broj novih i starih narkomana .. toga NEMA, jer se ništa NIJE promjenilo i neće valda HSP dati da ga u predizbornoj kampanji nešto tako beznačajno kao ČINJENICE ometa ... Citat:
najbolji primjer : djete ode na techo party .. mama i tata su jako zabrinuti da djete ne uzme ecstazy ili speed, pa (poučeni kretenima u novinama ili s televizije) gledaju jel im djete može normalno zaspati .. djete dođe doma, legne u krevet i spava ko anđeo i mama i tat su sretni jer eto njihovo djete nije na speedu ili ecstazy-ju ... u čemu je problem? djete je na te dvije droge, ali u strahu da ga roditelji ne provale, djete je ujutro uzelo i heroin i "spustilo se" da može mirno spavati .. kaj se na kraju dobije? ovisnik, koji to nije trebao postati ... jer rekreativno uzimanje sintetičkih droga NE IZAZIVA ovisnost (kao što ju ne izaziva i nekoliko piva ili litra vina u istom intervalu), ali heroin je 100 puta opasnija droga, koja izaziva i ovisnost i koja na kraju ima rezultat da djete ili završi u komuni, ili na groblju ili bude ovisnik do kraja života ... kompleksnom piotanju kao što je zloupotreba droga se ne može prići na kaubojski način, ma koliko to zanimljivo zvučalo .... Dva Pištolja nema pojima o materiji i da treba pokazati na ulici dilera ili narkomana, ne bi mogla, jer nema pojima o čemu priča ... lako je reći jedno ime sa saborske govornice ... nekaj sasvim drugo je osmisliti kvalitetni program ... zakaj nitko od ljudi koji su u borbi protiv droga već godinama nije stao iza nje i njenih metoda?? jer su LOŠE, jer radi više štete nego koristi i jer se NIŠTA ne može tako rješiti ... | |||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Za djecu sam stava da je ponekad batina stvarno izasla iz raja. A za Let(v)icu - pa ko njega shvaca ozbiljno?! Senilni stari ded koji nema pametnijeg spola nego se baviti politikom. Vidis da ga i unuci maltretiraju pa bjezi od njih u politiku
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Tri sluÄŤaja obiteljskog nasilja - DNEVNIK.hr Citat:
sve se da rješiti ... ali pametno i kvalitetno, a ne populistički i glupostima .. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Istina, ali nazalost time u Hrvatskoj ne dobijas političke bodove. Nego što si gluplji to si popularniji
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Letica: Među djecom ima i paklenih stvorenja Citat:
Iskreno vjerujem da je svako dijete oblikovano onako kako su ga roditelji oblikovali. Ima tu i nešto vanjskog utjecaja ali mislim da su roditelji ti koji mogu eliminirati svaki loš učinak izvana. Ali mislim da ne treba samo isticati strogost i dosljednost kao prednosti odgoja već mislim da je puno važnije da dijete ima zdravo zaleđe i podršku u svom roditelju i da se na taj način osjeća sigurno. Jedino tako će se razviti u normalnu i stabilnu osobu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecom, ima, letica, medju, paklenih, stvorenja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

mislis na Ruzu Tomasic ne, ma legenda ima kicme reci neke ruzne stvari sto je tesko priznat
prica