Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Lijepo naše pravosuđe u Znanost forumu; http://www.index.hr/clanak.aspx?id=306548 zanimljiv člalanak o našem pravosuđu, zanima me naravno vaše miš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-02-06, 19:49   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Lijepo naše pravosuđe

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=306548

zanimljiv člalanak o našem pravosuđu, zanima me naravno vaše mišljenje i jel imate kakvih iskustava sa istim.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 21:59   #2 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Lijepo naše pravosuđe

A što se može uopće komentirati i reči na bizarnosti, antagonizme i ekstremizme našega pravosuđa, koje je krajnje neefikasno, sporo i neučinkovito na onima na kojima bi trebalo biti i brzo i energično na malim poštenim ljudima. Primjer toga je sam Glavaš, o kojem bi naši slavonski forumaši mogli komentirati, a koji se u gradu Osijeku ponaša kao šerif i nitko mu ništa ne može. Još uza sve to ima ovakve ulizice od sudaca koje mu dosuđuju ovako bizarne parnice. Najžalosnije je od svega što se takva politika kao Glavaševa prodaje kao regionalna, a njegova regija je Osijek,a ne Slavonija kako prodaje priču i s tim pravi novi regionalni centralizam u Osijeku, grad u kojem u svakoj pori diše politika i stranačka opredjeljenost, pa pune stupce novina svakodnevno od afera u bolnici pa do sudova, jer se politika mješa u struku. U svakom slučaju jadno!!!!!
tarquino je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:03   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Lijepo naše pravosuđe

sjetite se samo onog klinca što je pregazio djevojčice, a sudac je presudio u korist optuženog jer je "on iz fine obitelji".....ništa me više ne čudi kod našeg pravosuđa
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:05   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Pravi autor: eowyn
sjetite se samo onog klinca što je pregazio djevojčice, a sudac je presudio u korist optuženog jer je "on iz fine obitelji".....ništa me više ne čudi kod našeg pravosuđa
uhhh nemoj to ni spominjati...to je onaj fini dečko iz Makarske.......istoga trena popizdim i zadužim se za deset ispovjedi......
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:09   #5 (permalink)
Zlatni Član

Ma de pa nije to ni prvi ni zadnji takav slučaj, samo što ne izađe sve u javnost...

Eto u brodu recimo je vlasnik jednog lokala za hladnokrvno ubojstvo čovjeka(navodno iz čista mira) odležao samo godinu dana u zatvoru i sad se kao brani sa slobode....i obranio se izgleda jer nikad više nije ni vidio zatvora....Pa ne može mi nitko reći da ljudski život tako malo vrijedi
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:09   #6 (permalink)
Master of Sex n Sin

jedan "bizarni" za naše pojmove primjer...na Novom Zelandu u Auclandu, glavni šef policije je bio na nekom domjenku, popio koju više i kada se vraćao doma, zaustavi ga policija......naravno, policajac ga je prepoznao, puhao je, napuhao.......platio kaznu, javno se ispričao, a policajac koji ga je "uhvatio" dobio je javnu pohvalu za učinkovitost.......za nas....nepoznati profil ponašanja........
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:11   #7 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: tarquino
jedan "bizarni" za naše pojmove primjer...na Novom Zelandu u Auclandu, glavni šef policije je bio na nekom domjenku, popio koju više i kada se vraćao doma, zaustavi ga policija......naravno, policajac ga je prepoznao, puhao je, napuhao.......platio kaznu, javno se ispričao, a policajac koji ga je "uhvatio" dobio je javnu pohvalu za učinkovitost.......za nas....nepoznati profil ponašanja........
Jedan naš policajac je za istu stvar dobio drugačiji poklon.- otkaz
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:13   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

sjećate se kad je Bandić napravio nesreću pijan i pobjegao s mjesta nesreće? a policajac koji je reko novinarima dobio otkaz?
ne zovu ga Talibandić bezveze.. ima ruke u svemu.

ma jebem ja njemu .... , bio sam 2000. glasao za SDP, ali poslje tog nema šanse.. mislim da je to trenutak kad sam digo ruke od glasanja u Hrvatskoj jer kolko god bilo koji seru, uvijek sve ostaje isto.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:16   #9 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: eowyn
Jedan naš policajac je za istu stvar dobio drugačiji poklon.- otkaz
a što bi ti htjela, ipak je gradonačelnika uhvatio sa švalerkom, zamsili da je javio ovaj malac ženi, pa bi gazda najebao......i ne bi više mogao bezbrižno u švaleraciju.... ovako još uvijek ševi......sa strane... a otkaz ni tamo ni vamo, šta bi bilo da mali uopće nije ni radio....
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 22:16   #10 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: silence
sjećate se kad je Bandić napravio nesreću pijan i pobjegao s mjesta nesreće? a policajac koji je reko novinarima dobio otkaz?
ne zovu ga Talibandić bezveze.. ima ruke u svemu.

ma jebem ja njemu .... , bio sam 2000. glasao za SDP, ali poslje tog nema šanse.. mislim da je to trenutak kad sam digo ruke od glasanja u Hrvatskoj jer kolko god bilo koji seru, uvijek sve ostaje isto.
Ma dobro, ne znam baš da je Bandić imao ruke u tome što je dečko dobio otkaz.....tj. barem tako tvrdi sestra od tog policajca, koja ide samnom na faks. Sada su navodno i kumovi njih dvojica
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepo, nas e, pravosudje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114