| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Lijepo naše pravosuđe u Znanost forumu; http://www.index.hr/clanak.aspx?id=306548 zanimljiv člalanak o našem pravosuđu, zanima me naravno vaše miš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Lijepo naše pravosuđe http://www.index.hr/clanak.aspx?id=306548 zanimljiv člalanak o našem pravosuđu, zanima me naravno vaše mišljenje i jel imate kakvih iskustava sa istim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A što se može uopće komentirati i reči na bizarnosti, antagonizme i ekstremizme našega pravosuđa, koje je krajnje neefikasno, sporo i neučinkovito na onima na kojima bi trebalo biti i brzo i energično na malim poštenim ljudima. Primjer toga je sam Glavaš, o kojem bi naši slavonski forumaši mogli komentirati, a koji se u gradu Osijeku ponaša kao šerif i nitko mu ništa ne može. Još uza sve to ima ovakve ulizice od sudaca koje mu dosuđuju ovako bizarne parnice. Najžalosnije je od svega što se takva politika kao Glavaševa prodaje kao regionalna, a njegova regija je Osijek,a ne Slavonija kako prodaje priču i s tim pravi novi regionalni centralizam u Osijeku, grad u kojem u svakoj pori diše politika i stranačka opredjeljenost, pa pune stupce novina svakodnevno od afera u bolnici pa do sudova, jer se politika mješa u struku. U svakom slučaju jadno!!!!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Lijepo naše pravosuđe Ma de pa nije to ni prvi ni zadnji takav slučaj, samo što ne izađe sve u javnost... Eto u brodu recimo je vlasnik jednog lokala za hladnokrvno ubojstvo čovjeka(navodno iz čista mira) odležao samo godinu dana u zatvoru i sad se kao brani sa slobode....i obranio se izgleda jer nikad više nije ni vidio zatvora....Pa ne može mi nitko reći da ljudski život tako malo vrijedi ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jedan "bizarni" za naše pojmove primjer...na Novom Zelandu u Auclandu, glavni šef policije je bio na nekom domjenku, popio koju više i kada se vraćao doma, zaustavi ga policija......naravno, policajac ga je prepoznao, puhao je, napuhao.......platio kaznu, javno se ispričao, a policajac koji ga je "uhvatio" dobio je javnu pohvalu za učinkovitost.......za nas....nepoznati profil ponašanja........ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Lijepo naše pravosuđe Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Lijepo naše pravosuđe sjećate se kad je Bandić napravio nesreću pijan i pobjegao s mjesta nesreće? a policajac koji je reko novinarima dobio otkaz? ne zovu ga Talibandić bezveze.. ima ruke u svemu. ma jebem ja njemu .... , bio sam 2000. glasao za SDP, ali poslje tog nema šanse.. mislim da je to trenutak kad sam digo ruke od glasanja u Hrvatskoj jer kolko god bilo koji seru, uvijek sve ostaje isto. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ovako još uvijek ševi......sa strane... a otkaz ni tamo ni vamo, šta bi bilo da mali uopće nije ni radio.... ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: Lijepo naše pravosuđe Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepo, nas e, pravosudje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |