| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Lov na Čačića u Znanost forumu; Jučer udarna vijest -> pronađena tri ilegalna radnika Gledam ja vijesti i onda kažu koja firma - Coning, Čačićeva. Jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Lov na Čačića Jučer udarna vijest -> pronađena tri ilegalna radnika Gledam ja vijesti i onda kažu koja firma - Coning, Čačićeva. Jel mislite da je ovo rad pravne države ili je blaćenje nekog ko ima program i mogo bi Sanadera ugrozit na izborima? Jer, ajmo bit realni, kaj su tri ilegalna radnika za vijesti? Kolko ih ima u HR? A kolko tema o Čačiću ima u zadnje vrijeme? I to negativnih? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lov na Čačića Hehe, cijela je afera krenula na Ministarstvo koje je bilo naručitelj, a onda su oni iskopali Čačićevu firmu (spojili ugodno s korisnim- diverzija i napad na Čačića). Sad će si oni lijepo podmetati i počkaljivati se, i uveseljavati narod. Nije Čačić njima nikakva prijetnja- on može doći na vlast samo ako ga SDP ili netko 'povuče'. A programi (odnosno kronični nedostatak istih, kako kod Čačića, Sanadera, Račana, Friščića i svih drugih) nije uopće sporan- to ionako nema veze s politikom. Jer i da ih nekim čudom imaju, odrekli bi ih se čim stupe na vlast.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Lov na Čačića Osobno, Čačićev stil mi je malo neugodan (vuče na Bandića), ali on je pokrenuo gradnju auto cesta, kaj je recimo najvažnija stvar kaj se napravila u Hrvatskoj (po meni). Dok je on bio ministar, njegovo ministarstvo je radilo. Po meni od svih opozicijskih političara, on bi bio najbolji premijer. Za SDP neću glasat dok god se ne rješe Račana, pun mi ga je kurac. Kolko god se ne slažem sa Sanaderom, on ipak drži konce u rukama i kad nekaj kaže, tak i bude (ok, sad ga jebu zbog rukometnih dvorana). S te strane poštujem Sanadera, jer nije pičkica ko Račan. Mislim da ne bi podnio 4 godine "mi smo odlučno rekli da ako slučajno, kad bi možda ne daj bože i ako se zvjezde poslože i mjesec bude u vodenjaku, rekli da bi onda razmislili dal da ....." ... nema ništa lošije od neodlučnog političara. Zato mislim da ih Čačić jebe, mogo bi okupit oko sebe "treći blok", koaliciju koja bi pod njegovim vodstvom uzela dosta glasova (moja teorija), pa sad udaraju što je više moguće i što je prije moguće. Isto tako mislim da nisam jedini koji neće glasat za SDP samo zbog tog jebenog Račana. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Lov na Čačića Čačić mi je antipatičan... ali i svi ostali. Samo da se osvrenem na autoceste. Je super su, cestarine skupe ko vrag a one rađene na kredit... neš ti ideja i zamisli...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Lov na Čačića Citat:
jel vi ljudi uopće imate mogućnost razišljanja izvan okvira onoga kaj vam se servira... autoceste su OSNOVA da krenemo naprijed, zakaj taj jebeni HDZ nije išo radit autoceste? ak im je tolko stalo do Hrvatske? da.. cestarine su loše.. al su bolje od kretenskog povećanja proračuna svako malo kad zagusti.. da skupo je, al neće država u bankrot zbog toga, jer kreteni nisu u stanju napravit proračun u granicama koje si možemo dopustit.... danas više neću postat ovdi, jer će inače bit sranje.... žao mi je kaj će ovak završit, ali ako nemate ni malo jebene mogućnosti da mislite o tome kaj je dobro za HR a kaj nije... never mind... nek vam bude.... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lov na Čačića Silence- a tko je počeo npr. s bušenjem sv. Roka, za što su valjda trebali planovi autoceste? Kad je Čačić došao projekt je bio gotov, a radovi u manjem opsegu počeli, a za njegovog mandata posao se zahuktao. To ti dođe kao i s početkom pregovora s EU, samo obrnuto- jedni započnu posao, drugi završe, i onda i jedni i drugi pokušavaju pripisati zasluge samo sebi. Iochannes je vjerojatno mislio samo na to da ni Čačić ni ijedan drugi političar nisu gradili svojim, nego našim novcima. Nije stvar u lijevima i desnima, vlasti i oporbi- zar nije Čačić itekako omastio brk svojim položajem (njegove tvrtke su za njegovog mandata dobile valjda 10x više ugovora od njegovog ministarstva nego u 10 godina prije). Osto kao što ćeš vjerojatno u HDZ-u naći nekog 'anonimusa' koji je gadno omastio brk divljim uvozom poljoprivrednih proizvoda i sl.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lov na Čačića Pa diže se puno prašine oko Čačića. povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa nije ništa pronašlo - ali isto tako nije ni kod premijera ni kod nekih drugih. Osim autocesta pokrenut je i POS - i onda gle čuda promjenom vlasti netko poništava već potpisane ugovore za npr. cijeli projekt Sopnica-Jelkovec u Zagrebu. Što se tiče samog modela financiranja gradnje - imao je model koji je funkcionirao - imali smo skuplje gorivo na autocesti da bi to poslije netko ukinuo pa sad sve ide iz kredita. Što se tiče isplativosti autocesta - Zagreb- Split baš i nije rentabilna jer optimalnu iskoristivost ima samo preko ljeta a ostatak godine je samo za održavanje dok Zagreb-Lipovac ima nekih 75-80% iskoristivost kapaciteta. A za Čačića još dovoljno govore i rezultati iz Varaždinske županije - gospodarski rast, nove investicije, stanogradnja, rast zaposlenosti... Čovjek ima petlju, a cijelo poglavarstvo vodi kao gradilište - briefing, podjela zadataka i povlačenje za nos onoga tko kasni. Za takve stvari mu treba skinuti kapu. Sad ići u analize tko je i koliko se ogrebao dok je bio na položaju je diskutabilno. On ima Coning i uvijek će mu se moći naći zamjerke i potencijalni sukob interesa - jer najviše investicija je bilo u graditeljstvu - a koliko u RH imamo tvrtki koje mogu i znaju izvesti neki veći zahvat? Ali za razliku od nekih drugih ljudi on se bavio biznisom i ima poslovni duh. Pa ako se on "ogrebe" za nešto to će mu možda povećati dohodak za recimo 10% a nekim drugim ljudima koji su kvazi-konzultanti slična situacija sklapanjem povoljnih ugovora s Bechtelom 3000 %. Čačić ima petlju, za razliku od ostalih i isto tako zna kako i što napraviti - i za to mu skidam kapu.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Lov na Čačića Citat:
Zaboravio si tko je počeo bušiti Svetog Roka. Čačić se našao u momentu kad je mogao dobiti jeftine kredite. Ja još uvijek sumnjam da se Čačićeva okolina na tim kreditima jako obogatila. Pa tip je sam sebi namještao poslove i lažirao javne natječaje.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Lov na Čačića Nisam za HDZ, ali mora se priznati da je Rojs postavio temelje za tu cestu , Čačić je samo počeo dovršavato ono što je započeto još 1970. godine. Ali eto, nije on to ni završio, drug Ivo Sanader je došao u sitaciju otvoriti gotovu cestu Zagreb - Split, i ne mislim da ni ima on ikakve zasluge za to, kao ni njegov ministar Kalmeta, isto kao ni Čačić ili legenda Ljubo Ćesić Rojs ![]() Ništa taj čačić nije radio ni napravio, osim što je sam sebi namještao poslove i lažirao javne natječaje kako reče Maslow ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 01-06-07 u 13:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cacica, lov |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

, Čačić je samo počeo dovršavato ono što je započeto još 1970. godine. Ali eto, nije on to ni završio, drug Ivo Sanader je došao u sitaciju otvoriti gotovu cestu Zagreb - Split, i ne mislim da ni ima on ikakve zasluge za to, kao ni njegov ministar Kalmeta, isto kao ni Čačić ili legenda Ljubo Ćesić Rojs