| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mađari tuže Republiku Hrvatsku u Znanost forumu; kriva je i hr jer je dopustila mađarima da grade, to je trebalo tada riješiti, a ne sada... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku Mađari su smeća, dobro im je ova jučer u dnevniku rekla. Kak bi bilo da odemo dole na Balaton i počnemo gradit sprdačine kakve su oni tu napravili. Prvo nek se malo raspitaju, jel oni koji su plačali dozvole i ina sranja za gradnju ti ispadaju budale ha? Samo nek ruše, još čekam ovog lika da se digne plinom u zrak! Buuuum! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,894
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku A jebi ga, malo je situacija spižđena... Kad su te kuće građene, zabranjena zona bila je 12 metara od mora, a sada se zakon promijenio pa je zabranjena zona 40 metara od mora, tako da su se oni našli unutar te nove zone... A dozvole nemaju jer općina Vir nije donijela urbanistički plan, a kako nema urbanističkog plana onda nema ni građenviskih dozvola... Dakle, nisu ljudi krivi šta nemaju dozvole - prije je bilo dozvoljeno gradit tu gdje se sada ne smije, a općina (koja bi trebala dizdavat dozvole) ne dajem im dozvole jer nema ubranistički plan prema kojem bi te dozvole trebala izdavat... Da ne ispadne da ih ja branim - ko ih jebe, neka im ruše, i to svima, i Mađarima i Slovencima i našima, ako je to pomorsko dobro onda nema rasprave - sve nek ide u zrak!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku Država treba isplatit protuvrijednost kuća koje se ruše, onih koje su napravljene prije novog zakona koji zabranjuje gradnju 40m od mora.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku Trebalo bi svima rušit, premali je to otok da bi imao toliko kuća. Glupo mi je kad netko kaže da nije znao da ne smije itd, jer bez obzira dal nešto piše u zakonu, svi koji imaju malo mozga znaju gdje se smije gradi i koliko veliko.
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-10-05 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 134
![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku Sve porušiti.. Što će nama takvi smradovi dolaziti iz vana i graditi fanky stajl objekte... a žive u nekoj pripizdini od mađarske ili austrije.... Sve rušiti.. draže mi je vidit goli kamen nego ono sranje od "arhitekture"...
__________________ sjebali nas aboriđini |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku Naj jaci mi je lik koji se oce raznjeti bombom jer eto to mu je jedini krov nad glavom. Jedino je zaboravio reci da mu je to jedini dom nad glavom u Hrvatskoj. To što ima 2 kuče u Bosni se neračuna ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Mađari tuže Republiku Hrvatsku Citat:
Kao što sam već rekao treba sve srušit, ostavit onih desetak kuća koje su i prije imale sve papire, komunalije itd. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatsku, madjari, republiku, tuze |
« Zabrana rada HIV pozitivnih osoba i osoba oboljelih od AIDSa u MUPu
|
Denis Latin - Najveći hrvatski novinar razotkriva leglo korupcije na HRT-u »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

sjebali nas aboriđini