| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Marko Perković Thompson u Znanost forumu; neznan sta vi mislite o ovome, ali u zadnje vrijeme sve vise cujemo da treba zabraniti koncerte Thompsona jer potiče ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 143
![]() | Marko Perković Thompson neznan sta vi mislite o ovome, ali u zadnje vrijeme sve vise cujemo da treba zabraniti koncerte Thompsona jer potiče ustaštvo i slične stvari... do prije dvi tri godine nismo čuli ništa o zabrani nekog njegovog konceta...bilo je priča o tome kako potiče ustaštvo ali nikad nije bilo spomenuto da se neki koncert zabrani,sve dok neka strana država nije to prva napravila pa evo sad i mi za njima... meni se čini da se ekipa iz vlade na čelu sa "dr.Ivom Sanaderom" previče uvlači u guzicu stranim zemljama da nas sto prije prime u EU. Ovo je moje mišljenje i volio bi čuti sta vi mislite o ovome??
__________________ Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Perković Thompson evo opet po tko zna koji put rasprava o thompsonu ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #3 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Perković Thompson 117.-a tema o njemu , ustedite i postedite ljude banova lock and load ![]() ili cemo opet u kolo svi ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-06-08 Lokacija: Porec Godina: 41
Poruka: 9
![]() | Re: Marko Perković Thompson Ja osobno promjenim postaju (radio ili tv) ako spomenutog lika cujem ili vidim... Toliko primitivizma u njegovim pjesmama i koncertima da nemam rijeci. Ne bih ga zabranjivao jer zabrane nisu nigdje urodile plodom. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,325
![]() ![]() ![]() | Re: Marko Perković Thompson Citat:
Možda su primitivni i oni 100 000 ljudi koji su došli na trg ga slušati? A što ga više napadaju to će ga više ljudi slušati i to njemu ide na ruku...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-06-08 Lokacija: Porec Godina: 41
Poruka: 9
![]() | Re: Marko Perković Thompson On ti dodje kao hrvatska Ceca... iskreno, to mi je primitivno, a i 100.000 ljudi (ako ih je toliko bilo) je isto tako primitivno. Pa Ceca okupi i vise ljudi. vidi: http://www.youtube.com/watch?v=8DueJ0lxhh8 Mislis da ta hrpetina ljudi nije primitivna? |
| | |
![]() |
| Tagovi: zabrana koncerta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:01.

, ustedite i postedite ljude banova lock and load