| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Martić osuđen na 35 godina zatvora u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: DEN HAAG - Raspravno vijeće Haaškog suda nepravomoćno je danas osudilo bivšeg predsjednika tzv. RSK Milana ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Martić osuđen na 35 godina zatvora Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martić osuđen na 35 godina zatvora Mislim da je malo, ali stigla ga je kazna, premda je zaslužija metak u čelo. Nisam pobornik smrtne kazne ali doživotnog zatvora sa teškim radom i strogim nadzorom i teškom izolacijom da, ali mislim da su svi slični njemu tribali dobiti i tribaju dobiti doživotnu bez ovakvih dugotrajnih suđenja. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Martić osuđen na 35 godina zatvora Sad da je još postići osudu ideologije koja je to započela kako poslije ne bi bilo izvrtanja činjenica, govorkanja o "građanskom ratu" i inim glupostima. Blaškićeva prva presuda je bila, ako se ne varam 45 godina - a ovaj je imao puno veću zapovjednu odgovornost i puno duže. Al' ajd - što je tu je.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martić osuđen na 35 godina zatvora Citat:
Bit će zanimljivo točno pogledati, kad ICTY objavi presudu, za što je optužen i za što proglašen krivim a za što nevinim... Zanimljivo je da na ovoj skraćenoj listi koju je Silence stavio nema etničkog čišćenja, zločinačkog pothvata s Miloševićem & co (mislim da je imenovan u Miloševićevoj optužnici) i još koječega.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martić osuđen na 35 godina zatvora Eto, isteklo mi vrijeme za edit, pa ću dodati samo ovo: Ako je tako kao što pretpostavljam da je, onda bi naši trebali početi pripremati optužnice i za njega i za nju, po svim točkama koje je ICTY tužiteljstvo povuklo (gotovo sam siguran da je njoj npr. povučena za udruženi zločinački pothvat), te tražiti izručenje odmah po isteku zatvorskih kazni. I onda, prije odsluženja naše presude poslati oboje u BiH na suđenje za isto... E kad ih obje države osude, onda mogu trunuti u zatvoru do mile volje! ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martić osuđen na 35 godina zatvora 35 godina za sva ta sranja koje je počinio je malo, ali s obzirom da pogledaš na njegove godine vjerojatno neće izaći živ iz zatvora. Takvog kurvinog sina treba izložit ogromnom fizičkom naporu svaki dan do kraja njegovog života, bez prestanka i ne dat mu da se ubije. To bi bio pakao za njega, nema nikakve vlastite slobode i osuđen je da pati do kraja života. Ne može si oduzet život i ako odbije poslušnost prisilit će ga se na još veći napor. Tijekom cijelog dana nesmije mu se dopustit da se posere na miru, ili obavi išta drugo. Treba ga konstantno prcat u mozak. E to je pravi pakao na zemlji, samo bol, bol i još veća bol od koje se ne može pobijeći. Treba ga natjerat da se osijeća kao da nema pravo da sam sebi život oduzme. Nećeš! Patit ćeš! |
| | |
![]() |
| Tagovi: godina, martic, osudjen, zatvora |
« Jandroković provalio kako nezaposleni ne plaćaju porez
|
U zdravstvu nered, nerad i neodgovornost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.

E kad ih obje države osude, onda mogu trunuti u zatvoru do mile volje!