Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Mesić najavio rat novopečenim bogatašima u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Pojam tranzicije u svim zemljama jugoistočne Europe označava pljačku, nepravdu i prijevaru, a počinitelje pljačke koja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 16:57   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Mesić najavio rat novopečenim bogatašima

Jutarnji.hr

Citat:
ZAGREB - Pojam tranzicije u svim zemljama jugoistočne Europe označava pljačku, nepravdu i prijevaru, a počinitelje pljačke koja je izvršena uz prisustvo vlasti trebalo bi kazneno goniti, izjavio je u subotu u Zagrebu hrvatski predsjednik Stjepan Mesić na regionalnoj konferenciji nevladinih organizacija koje čine Igmansku inicijativu.

"Pojam tranzicije u svim zemljama znači isto - u gospodarskoj sferi označava pljačku, nepravdu, prijevaru, i sve to ima posljedice u drugim sferama društvenog života", rekao je Mesić, istaknuvši da je "pljačka na čitavom prostoru izvršena uz prisustvo vlasti".
tonini, evo jedna tema i za tebe
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:56   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima

Sve 5, ali nažalost je najava sve što će se napraviti po pitanju toga

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 20:05   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 689
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Moj komentar na sve to njegovo je,... zna se sve i događa se punih 17 godina, a što je učinjeno osim sličnih navoda i to vrlo često, ustvari kad se uskomeša politička scena prid izbore, idemo u borbu protiv kriminala, zatvoriti čemo krivce, a što je od svega učinjeno. Nikad ništa. Tako če biti i ovaj put.
Bože daj da ne bude, ali tu smo vidit čemo.
E još sam zaboravija dodati a kome on to može narediti i koje ima ovlasti, pa ne mora on nama objašnjavati šta se kod nas desilo, mi to znamo.

Zadnji Uredio tonini : 17-06-07 u 20:13.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 20:25   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

slažem se ... ovo mi previše smrdi na predizbornu trku, nego na nekaj ozbiljno ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 20:47   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Točno, kako sad objasniti država daje za mito 1,5 EUR-a, premijer to nezna, Linić to pozdravlja, a on sam bio u tom fondu, predsjednik fonda govori triba kazniti krivce on sam nezna ništa, pa mislin ... i takve vjesti koje sam danas i jučer sluša govore o tome u kakvoj državi živimo, oni stvarno misle o nama da smo mi ipak "stoka sitnog zuba" i da sve to prolazi kao normalno.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 09:17   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,079
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
rekao je Mesić, istaknuvši da je "pljačka na čitavom prostoru izvršena uz prisustvo vlasti".
a jadni Mesić svih ovih godina nije bio ni blizu vlasti!
Sad otkriva toplu vodu.

Sve je ovo već previše izlizano - ofucano.

Malo mu je duže trebalo, al ipak je shvatio što se dogodilo (i još se događa).

Evo sad će on to ispravit nabrzinu.

Bijednici, jadnici, moralne nakaze .....
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 10:13   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
a jadni Mesić svih ovih godina nije bio ni blizu vlasti!
Sad otkriva toplu vodu.

Sve je ovo već previše izlizano - ofucano.

Malo mu je duže trebalo, al ipak je shvatio što se dogodilo (i još se događa).

Evo sad će on to ispravit nabrzinu.

Bijednici, jadnici, moralne nakaze .....
Nije baš da je Stipe tek sada skužio što se dešava. Moraš znati da je jako opasno i neprilično ići s kvalifikacijama i osudama za nešto za što nemaš čvrste dokaze ili se dokazi nalaze kod onog kojeg želiš razotkriti.
Dakle, nema otkrivanja tople vode, samo Stipi treba vremena jer nam je sustav pokvaren do srži, kao što se pokazalo i u ovom slučaju, a na svako pitanje oporbe, Sanader i vlada (ministri), jedan drugom drže štangu..... Pa ne misliš valjda da bi Kiro pokrenuo izvide i sumnje radi da provjeri što mu radi nalogodavac i hranitelj obitelji
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 11:52   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Koji čvrsti dokazi, ima dokaza koliko hoćeš. Jahte, vile, avioni, satovi, auti, dvorci, elite, a na drugoj strani, nezaposleni, mirovine od 700 kn, prevrtanje po smeću, depresivna stanja, minimalne plaće (jedan sat jedna godišnja plaća radnika).
Koji mu još dokazi tribaju? Uuuuuuuuuuu šta san poludija.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:17   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,079
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
Nije baš da je Stipe tek sada skužio što se dešava. Moraš znati da je jako opasno i neprilično ići s kvalifikacijama i osudama za nešto za što nemaš čvrste dokaze ili se dokazi nalaze kod onog kojeg želiš razotkriti.
Dakle, nema otkrivanja tople vode, samo Stipi treba vremena jer nam je sustav pokvaren do srži, kao što se pokazalo i u ovom slučaju, a na svako pitanje oporbe, Sanader i vlada (ministri), jedan drugom drže štangu..... Pa ne misliš valjda da bi Kiro pokrenuo izvide i sumnje radi da provjeri što mu radi nalogodavac i hranitelj obitelji
Stipi treba vremena koliko traje i ova država. Dok on to ovim tempom samo počne riješavati prođoše naši životi (i njegov, al u blagostanju).
Dosta mi je mazanja očiju.

Stipe je u igri od prvih dana svega što je rađeno i ne doživljavam ga ni malo poštenijim od ostalih, možda samo manjim lopovom.

Imao je priliku nebrojeno puta pokrenuti nešto na tom planu, stvoriti zdravu jezgru, a nije napravio ništa. Bio je u poziciji na početku pljačke, imao je priliku i 2000.-2003. pa ništa i sad kao predsjednik je samo fikus.

Priča da se priča.

Razumijem ja ovo o čemu ti pričaš i znam da je to vrzino kolo, gordijski čvor, pandorina kutija - kako god hoćeš (ljut sam), al nije istina da Mesić nije mogao napraviti ništa po pitanju pljačke države i naroda i još je manje istina da će se on sad s time uhvatiti u koštac. Evo baš sad slučajno pred izbore!

On je sad već 20 godina u elitnoj Hrvatskoj politici, na samom vrhu, sve je znao, sve je vidio - ništa poduzeo!

Još jednom ću reći da znam da to nije lako pokrenuti (što dalje to teže), ali ni jednog razloga nemam da mu sad odjednom vjerujem.

Neka razmišljanja ću zadržati za sebe, da ne nagrđujem dragi mi forum.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 15:47   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 923
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Ah, može Mesić pričati što hoće, kada nema nikakve ovlasti da napravi nešto konkretno...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bogatas ima, mesic, najavio, novopecenim, rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108