Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Mesić najavio rat novopečenim bogatašima u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sunka5 Ah, može Mesić pričati što hoće, kada nema nikakve ovlasti da napravi nešto konkretno... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 17:28   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Ah, može Mesić pričati što hoće, kada nema nikakve ovlasti da napravi nešto konkretno...
I u tome ima istine. Ovo ide i Anthlonu:
upravo je to činjenica, svak' treba raditi svoj posao, a Stipin posao nije da istražuje i poduzima kriminalističke radnje. Zato još smiješnije zvuči Sanaderova samohvala da su on i Vlada zaslužni za borbu protiv korupcije i kriminala i ovu akciju. Pa niti on, niti Vlada, niti Stipe.... ne trebaju znati što se dešava radi sigurnosti akcije i aktera koji ju provode. Njihovo je da imenuju prave ljude na pravo mjesto i daju im mogućnost da rade, a povremeno se trebaju naći da bi vidjeli što ide, a što ne ide po planu, treba li nešto drugo poduzeti, što....., ali to je operativni dio posla. I upravo je zato akcija uspjela jer Vlada je samo odobrila novac da se određena grupacija ljudi počne boriti s kriminalom, a niti najmanje nisu bili upućeni što će ta grupacija i kako istraživati. Mislite li vi da stvarno Sanader i ministri koji su nadzirali HFP, odobravali poteze HFP-a i njegovih pojedinih sektora, stvarno nisu znali što se tamo dešava? Pa jesu li potpisivali dokumente bez da su ih proučili, diskutirali o njima, predlagali, odbijali, davali privolu...... Ako jesu, onda nisu za taj posao i treba ih u zatvor. Ako su znali i provodili nešto od toga, opet ih treba u zatvor. A gotovo svi su jednoglasni, takvima kojima se nešto dokaže, oduzeti svu imovinu i tražiti povrat nepošteno stečenih sredstava.
A to je posao za puno ljudi koji još neće tako brzo završiti. Nadam se.
Živjeli!

Zadnji Uredio Homesick : 18-06-07 u 17:30. Razlog: pravopisne greške
Homesick je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 22:45   #12 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Malo me ljutnja prošla (valjda od gemišta) pa ću napisati još par riječi.

Sad se Mesićeva politika svela na onu staru:"Drž'te lopova!"

Nitko ne misli da Mesić, Sanader pa i sam Kiro trebaju vijati lopove po ulici.

Svi mi jako dobro znamo što bi trebao biti njihov posao. Upravo suprotno od onoga što rade svih ovih godina.
Od naroda su izabrani da stvore uvijete za normalno funkcioniranje države s tim da ću napomenuti da smo država mi svi. Dakle da stvaraju, izglasavaju pozitivne zakone, da brinu o njihovom provođenju, da signaliziraju njihovo eventualno kršenje ...

A što su radili do sada?
Upravo suprotno bez obzira kojoj političkoj partiji pripadali. Stvarali preduvjete za pljačku države (svih nas), prikrivali počinitelje, pa i sami u tome sudjelovali vođeni isključivo osobnim materijalnim interesima.

Gledam usput "Otvoreno" pa me opet živciraju. Sve se svodi na međusobna prebacivanja loptice.
Otprilike: mi možda griješimo, ne radimo dobro, al nismo krivi ni odgovorni za to, a vi ste dok ste vladali radili ovo ili ono isto loše.

Kao predškolska djeca. I sad mi moramo glasati za nekoga od njih?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 23:15   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Gledao sam večeras Mesićevu izjavu u Otvorenom - opet se dotakao teme "novopečenog poduzetnika koji je dobio višemilijunske kredite od strane banke".
Na koga je samo mislio?

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:41   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 943
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Gledao sam večeras Mesićevu izjavu u Otvorenom - opet se dotakao teme "novopečenog poduzetnika koji je dobio višemilijunske kredite od strane banke".
Na koga je samo mislio?
Znaš što ću ti reći...Malo me i Mesić razočarao...Ta njegova izjava u Otvorenom...Što se bojao reći kako HDZ-ovci trebaju snositi političku odgovornost, već se izmotavao: kao treba istraga završiti, pa utvrditi ovo ili ono...Mislim, koga se boji Što ne kaže jasno i glasno: da, HDZ-ovi ministri trebaju podnijeti ostavke radi političke odgovornosti...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:48   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Aluzija je bila otvorena na čovjeka sa dva prezimena ili već nečega a da opet ne ispadne javni poziv na linč onda je morao malo u rukavicama...
Stvar je jasna samo mora se to malo diplomatski obraditi.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:58   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 943
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Aluzija je bila otvorena na čovjeka sa dva prezimena ili već nečega a da opet ne ispadne javni poziv na linč onda je morao malo u rukavicama...
Stvar je jasna samo mora se to malo diplomatski obraditi.
Ma meni je jasno na što je on aludirao (možda je još aludirao i na stanovitog generala koji je trenutno stanovnik Beča)...Ali mi svejedno smeta što jasno nije rekao o političkoj odgovornosti ministara već je motao i motao i ništa ne rekao...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bogatas ima, mesic, najavio, novopecenim, rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113