| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mesić najavio rat novopečenim bogatašima u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sunka5 Ah, može Mesić pričati što hoće, kada nema nikakve ovlasti da napravi nešto konkretno... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima Citat:
upravo je to činjenica, svak' treba raditi svoj posao, a Stipin posao nije da istražuje i poduzima kriminalističke radnje. Zato još smiješnije zvuči Sanaderova samohvala da su on i Vlada zaslužni za borbu protiv korupcije i kriminala i ovu akciju. Pa niti on, niti Vlada, niti Stipe.... ne trebaju znati što se dešava radi sigurnosti akcije i aktera koji ju provode. Njihovo je da imenuju prave ljude na pravo mjesto i daju im mogućnost da rade, a povremeno se trebaju naći da bi vidjeli što ide, a što ne ide po planu, treba li nešto drugo poduzeti, što....., ali to je operativni dio posla. I upravo je zato akcija uspjela jer Vlada je samo odobrila novac da se određena grupacija ljudi počne boriti s kriminalom, a niti najmanje nisu bili upućeni što će ta grupacija i kako istraživati. Mislite li vi da stvarno Sanader i ministri koji su nadzirali HFP, odobravali poteze HFP-a i njegovih pojedinih sektora, stvarno nisu znali što se tamo dešava? Pa jesu li potpisivali dokumente bez da su ih proučili, diskutirali o njima, predlagali, odbijali, davali privolu...... Ako jesu, onda nisu za taj posao i treba ih u zatvor. Ako su znali i provodili nešto od toga, opet ih treba u zatvor. A gotovo svi su jednoglasni, takvima kojima se nešto dokaže, oduzeti svu imovinu i tražiti povrat nepošteno stečenih sredstava. A to je posao za puno ljudi koji još neće tako brzo završiti. Nadam se. Živjeli! ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem Zadnji Uredio Homesick : 18-06-07 u 17:30. Razlog: pravopisne greške | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima Malo me ljutnja prošla (valjda od gemišta) pa ću napisati još par riječi. Sad se Mesićeva politika svela na onu staru:"Drž'te lopova!" Nitko ne misli da Mesić, Sanader pa i sam Kiro trebaju vijati lopove po ulici. Svi mi jako dobro znamo što bi trebao biti njihov posao. Upravo suprotno od onoga što rade svih ovih godina. Od naroda su izabrani da stvore uvijete za normalno funkcioniranje države s tim da ću napomenuti da smo država mi svi. Dakle da stvaraju, izglasavaju pozitivne zakone, da brinu o njihovom provođenju, da signaliziraju njihovo eventualno kršenje ... A što su radili do sada? Upravo suprotno bez obzira kojoj političkoj partiji pripadali. Stvarali preduvjete za pljačku države (svih nas), prikrivali počinitelje, pa i sami u tome sudjelovali vođeni isključivo osobnim materijalnim interesima. Gledam usput "Otvoreno" pa me opet živciraju. Sve se svodi na međusobna prebacivanja loptice. Otprilike: mi možda griješimo, ne radimo dobro, al nismo krivi ni odgovorni za to, a vi ste dok ste vladali radili ovo ili ono isto loše. Kao predškolska djeca. I sad mi moramo glasati za nekoga od njih?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima Gledao sam večeras Mesićevu izjavu u Otvorenom - opet se dotakao teme "novopečenog poduzetnika koji je dobio višemilijunske kredite od strane banke". Na koga je samo mislio? ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima Citat:
Što ne kaže jasno i glasno: da, HDZ-ovi ministri trebaju podnijeti ostavke radi političke odgovornosti... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima Aluzija je bila otvorena na čovjeka sa dva prezimena ili već nečega a da opet ne ispadne javni poziv na linč onda je morao malo u rukavicama... Stvar je jasna samo mora se to malo diplomatski obraditi.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesić najavio rat novopečenim bogatašima Ma meni je jasno na što je on aludirao (možda je još aludirao i na stanovitog generala koji je trenutno stanovnik Beča)...Ali mi svejedno smeta što jasno nije rekao o političkoj odgovornosti ministara već je motao i motao i ništa ne rekao... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bogatas ima, mesic, najavio, novopecenim, rat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:11.