| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mesić Sanaderu - 13 x Zašto? u Znanost forumu; Iako mu nije to primarna zadaća, Predsjednik države je uvidio da država ne ide u pravom smjeru i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Mesić Sanaderu - 13 x Zašto? Iako mu nije to primarna zadaća, Predsjednik države je uvidio da država ne ide u pravom smjeru i da se problemi samo gomilaju, a ništa se ne riješava, da raste nesrazmjer izvoza i uvoza, da nemamo strategiju proizvodnje, da raste vanjski i unutarnji dug ... DA JE VODA DOŠLA DO GRLA te je pokušao nešto poduzeti sazivajući u svoj ured hrvatske gospodarstvenike. Na skupu se nije pojavio nitko iz vlade ako zanemarimo Državnog tajnika u Ministarstvu gospodarstva. Mesić je Sanaderu i Vladi postavio 13 po njemu ključnih pitanja u razvoju hrvatskog gospodarstva, a time i društva u cjelini. Poslovni dnevnik - Mesić na skupu s gospodarstvenicima Citat:
Citat:
I mislim da to sve i nije slučajno tako.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesić Sanaderu - 13 x Zašto? Da, sve je to točno ali problem nije u Mesiću već u Sanaderu i svim onim gospodarstvenicima koji su bili na tom primanju, Vedriš, Gregurić, Vidošević i ostali pa to su ljudi koji pokorno slušaju Sanadera. Po meni je taj skup bila čista zajebancija (slušanja predsjednikove rići) jer je predjednik sam triba izaći prid narod i postaviti tih 13 pitanja a amožda i više. Od naroda bi i dobija odgovor, od ovih nije dobija ništa, pogotovo ne od državnog tajnika za gospodarstvo, koji je bija umisto Sanadera. Gospodarstvo nepovratno tone a samim tim i država.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mesić Sanaderu - 13 x Zašto? Ne znam jel ovo samo mazanje očiju narodu il stvarni pokušaj da se ukaže na probleme. Mislim da je ovo drugo, a isto tako mislim da će sve i ostati na pokušaju. Kao i mnogo puta do sada. Pričat će se dan-dva i onda opet po starom. Uvoznički lobi je jak i iz sjene vodi državu. S druge strane od naivaca koji žee investirati u državu (pokrenuti proizvodnju nečega) traže se nemogući uvjeti, tako da će i dalje ostati sve po starom. Mora se dogoditi nešto krupnije od ovoga da se stvari uistinu pokrenu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Mesić Sanaderu - 13 x Zašto? Citat:
![]() Inicijativa da se bilo što popravi ne može doživjeti fazu realizacije jer su oni koima to ne ide u prilog nažalost još uvijek prejaki, i postaju sve jači.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gospodarstvo, ivo sanadre, stjepan mesic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:28.