| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mesićev nasljednik(ica) u Znanost forumu; Što mislite tko bi mogao biti Mesićev nasljednik (tko bi mogao biti idući Predsjednik RH)? Mesiću mandat istječe 2010. godine. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što mislite tko bi mogao biti Mesićev nasljednik (tko bi mogao biti idući Predsjednik RH)? Mesiću mandat istječe 2010. godine. Znam da je još možda rano za prognoze. Osobno mislim da bi to mogao biti Sanader (pod uvjetom da neće na idućim parlamentarnim izborim opet biti premijer), ali za druge potencijalne kandidate nemam ideju. Možda Bandić (iako govori da hoće još par mandata kao gradonačenik ZG)....Vjerojatno Đapić od strane HSP-a...Pusić ili Čačić od strane HNS-a... Mislim da puno toga ovisi o rezultatima parlamentarnih izbora (vjerojatno) u 11mj. ove godine... P.S. Koliko sam pogledao ova tema još nije otvorena... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesićev nasljednik(ica) Sada je stvarno prerano govoriti o tome. Jedino mislim da se neće niti Pusićka niti Čačić kandidirati. Jednostavno mi nemaju profil za predsjednika. Čačića za premijera još nekako ali za predjsednika nikako. Mislim da bi Sanader mogao iči na predsjednika ukoliko izgubi izbore. Imat će dosta iskustva iz premijerskog mandata, a i zna kako sa stranim državnicima. Uz to je jedan od popularnijih političara u našoj zemlji pa mi mogao pokupiti dosta glasova. (bilo bi zanimljivo vidjeti izravni duel Mesić - Sanader da se Mesić može kandidirati još jedan put) Da se razumijemo, ja ne želim Sanadera ponovo za premijera, a bogami niti za predsjednika, ali smatram da je to jedna vrlo vjerojatna solucija. E sad, šta će biti za godinu dana, pitaj Boga dragog...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Mesićev nasljednik(ica) Đapić? Bandić? Sanader? ak ne emigriram do onda, onda će to bit razlog ... bilo koji od ove trojice. Čačić? isto ne, nije tip za manje-više počasno funkciju. Pusićka? ne bi ni nju, jednostavno mi nesjeda ... osobno bi volio da bude neko ko nije trenutno toliko eksponiran, a da ga podrži više stranaka ... nemojte ne pitat ko, jer nemam pojima, ali ovi gore nabrojani, nikako.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesićev nasljednik(ica) pa sanader i nije više toliko popularan nakon što je provaljeno ovo sa satovima i druge spin-fore, ali do 2010. tko zna. uglavnom, sigurno bi dobro kotirao kao kandidat. isto kao i bandić kojeg ljudi uz sva sranja i dalje puše. ne zaboravimo par klaunova - vječnog kandidata leticu, a možda se i rojs i vuco ponovno kandidiraju.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesićev nasljednik(ica) Mislim da uopće nije bitno tko če bit predsjednik Pa to je ceremonijalna funkcija, dresirani majmun bi je mogao obnašat... Neš' ti velike stvari - predsjednik RH. Pa veće ovlasti ima šeks (predsjednik Sabora)... eeeeeeeeeee... sad sam se sjetio - Vladimir Šeks! To bi mogao bit idući predsjednik!!! Šeks, da... Šeks.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Mesićev nasljednik(ica) Pa ako je mogao Yeltsin, može i Šeks, tu su si negdje po sklonostima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mesićev nasljednik(ica) pa nije baš ceremonijalna funkcija jer po našem ustavu predsjedničke su ovlasti među najvećima u europi. ta će osoba sukreirati vanjsku politiku i morat će paziti šta priča (ne kao mesić lajati na napolitana pa dobiti jezikovu juhu od jedne glasnogovornice; da se razumijemo, slažem se sa sadržajem primjedbe ali ne i formom), potpisivati pomilovanja kriminalaca, odlučivati o imenovanjima veleposlanika i šefova tajnih službi. tako da predsjednik u nas i nije toliki fikus, osim ako ga uspoređujemo s biljkama mesožderkama od ranije. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| charolastra | Re: Mesićev nasljednik(ica) Citat:
Nisam tog čuo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mesicev, nasljednikica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

Mesiću mandat istječe 2010. godine. Znam da je još možda rano za prognoze.