| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tonini da će ipak proći ona Tuđmanova 200 bogatih a ostali stoka sitnog zuba. Kojih kurčevih 200 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ kurčevi tuđmanovi, kurčevi kutlini, kurčevi gucićevi...
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Ispričavam se Casey ako nisam naveo svih dvista, možda ih ima i više, ali činjenica je da je otac naše nam domovine Hrvatske spominjao stoku sitnog zuba. Tu vjerovatno nije mislio na Raiće, Todoriće, Mudriniće, Škegriće, Škrebovce, Valentićevce, Čovićevce, Košutiće, Greguriće, Guciće, Kutliće, rodjake i slične. Evo samo ovih ima dvista. I nemoj stalno prozivati forumaše da su za Srbiju i slično u tom kontekstu, što je vrlo često u tvojim postovima, ako su nezadovoljni i govore istinu. Jest otac domovine je raslojio Hrvate na bogate i siromašne, na one koji su se borili za Hrvatsku i dali život za nju i bili ga spremni dati za nju i one koji su se u to vrime bogatili dok su ovi krvaraili. Nemoj mi samo odgovoriti da im je Todorić i slični tada slali paštete na bojište i bitnice. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
kretenska is jednog jednostavnog razloga ... kad nešto dobiješ na poklon, to ne cijeniš previše ... pa je stoga i bilo onoliko pljačke ... Kutle je u jednom trenutku imao preko 400 tvrtki ... | |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
Citat:
Optužuješ me da prozivam forumaše, a ne spominješ kako Silence i Damfisk redovito sikću protiv Tuđmana, pa i kad pišu na temama o uzgoju školjaka ili prvoj mjesečnici. Koga ja to prozivam? Vesna Pusić ti kaže da je Tuđman dilija BiH, nema veze šta bi za tu izjavu robijala u bilo kojoj zemlji sa više demokracije.Denis Kuljiš je valjda temeljito secira Tuđmanove izjave o stoki sitnog zuba, pa se njegovo mišljenje jedino smatra važnim. Reci mi koliko je dug porasta od 2000te?? Jesmo li mi bili u ratu u prvoj polovici devedesetih? Kolika je bila zarada od turizma od 1990. do 1995.? PS: Zašto teica nije aktivnija na ovom podforumu? | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Postoje osobe na forumu koje bi, uz dovoljan broj ponavljanja, povjerovale da smo mi napali Srbiju i napravili genocid u Šumadiji. Molim te da mi pojasniš ovo, što si s ovim mislio. Ne, ja tebe ne optužujem niti to želim, ali evo pojasni mi ovo gore. A jebe mi se šta Pusićka i Kuljiš trljaju i brljaju, u njihovoj bušti ima novaca u mojoj nema, meni na ovom forumu su samo bitni naši postevi o aktuelnim događajima u našoj Hrvatskoj. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Eto na primjeru Tuđmanova dijeljenja BiH. Ta flosukla se protivi zdravom razumu- ne postoji niti jedan argument koji opravdava tu suludu tvrdnju (osim salvete), a opet se uzima kao nešto šta se podrazumijeva samo po sebi. Mi možemo raspravljati o tome kako hrvatska vlast danas dijeli BiH na 2 dijela (srpski i muslimanski), za to itekako imamo osnove. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: engleski, hdz, jezik, koji, komesar, milanovic, nije, sanader, sekta, znao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:06.