| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Još kurčevih 197. Postoje osobe na forumu koje bi, uz dovoljan broj ponavljanja, povjerovale da smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Meni će ostat vječna enigma kakva veličina nekome tko nije mentalno retardiran može biti jedan tipični boljševik koji se jednako ponašao za vrijeme FNRJ, SFRJ i iza 90., koji je oko sebe okupio gomilu poluljudi poput Šuška, Mudrinića ili Zagorca (pričam o moralu i sposobnostima) i koji je na kraju zemlju koja bi se u onim okolnostima neminovno osamostalila čak da joj je na čelu bio i kakav kninski kadar, koji je ju je uspio gospodarski masakrirati i pred svijetom napraviti operetnu sprdnju od iste, koji se pokrivao dekicom jer nije imao za struju platit, a za vrijeme rata dok je narod imao 150 DM plaću, njegov unuk (inače srbin, al dobro to) uspijevao razbijat automobile na autoutrkama, karakter koji je pustio Arkana nakon što mu kćer nisu pustili iz Bg, koji blizu zatvora nije bio 1971. Istovremeno, ljudi koji su zbilja najebali i potisnuti na marginu, za ekipu su niš koristi i komunjare. Casey, odi nazad gledat reklame za T Com i sanjaj kako od Mare naručuješ da pošalje Švecki - za svaki slučaj! Što se Milanovića tiče - da, novo lice je i sve 5, ali se bojim da je SDP samo naličje iste slike i da očekujemo tako malo, a dobit ćemo opet ništa. Bilo bi lijepo da se jednom samodemantiram.
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 11-06-07 u 08:41. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
zaboravljaju ko je bio "Titov najdraži general" koji je dobio čin pišući knjige u kojima je uzdizao socijalizam i otala sranja ... meni se čini da je lobotomija očito neka vrsta obaveznog rituala pri obožavanju krivoustog .... jer ne znam kako inače objasnit ovakve stvari (btw, Račan je rođen u njemačkom logoru, nije bio ni blizu Bleiburga i sličnih sranja) | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Možda je Silence malo prenegativistički postavljen, ali je zaboravio dodati da je taj titov omiljeni general nosio titulu počasnog doktora povijesti. Znači da nikad nije ni pisao disertaciju, niti ju branio.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: engleski, hdz, jezik, koji, komesar, milanovic, nije, sanader, sekta, znao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.