| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ u Znanost forumu; Ne možeš se baš svega sjetiti ... Problem uopće nije u njegovoj povijesti (manje više svi na nekim funkcijama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Ne možeš se baš svega sjetiti ... Problem uopće nije u njegovoj povijesti (manje više svi na nekim funkcijama su bili u partiji), nego u tome da je komunizam i socijalističko upravljanje bilo jedino kaj je znao i čime se vodio ... to je bilo uraslo u njegov način razmišljanja i to je najviše sjebalo ovu zemlju .... od raznih VONSova i sličnih paradržavnih tijela, preko tajnih službi, jednoumlja i kontrole medija do nekih čisto operetskih pizdarija (bijala uniforma na vojnoj paradi i čin "vrhovnika" - valda jer je Tito bio maršal) ... sve čekam da Casey dođe i objasni mi da nisam u pravu ... ili da mi se pričinila bijela uniforma |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: metropola Godina: 27
Poruka: 26
![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ definitivno nisam miljenik nijedne stranke ,ali kako je neko rekao hdz si je definitivno zabio autogol sa ovakvim strahom pred milanovicem,da su mu odmah cestitali i pozdravili odluku da mladi covjek dode na vrh jedne od najjacih stranaka u RH vjerujem da bi bili u solidnoj situaciji,dok ovako su u vrlo teskom polozaju... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
Pametnome dosta. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #34 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
Citat:
Iochaness i Ševa, ne morate vi dokazivat moju eventualnu nedosljednost tako da mi stavljate filmove od HDZ-a. Za njih neću glasat jer nisu ni H ni D ni Z. HPLJ5L, evo šta ti mogu za početak reć o Tuđmanu i BiH, Kako to, ako je već dogovorena podjela sa Miloševićem, on tu podjelu nije i ostvarija? Što ih je sprječavalo da izbrišu muslimane iz BiH? Zašto su primane izbjeglice iz BiH tijekom rata? (ili ovo KLINICKA BOLNICA SPLIT ). Zašto su Hrvati u BiH imali upravo najveće gubitke u sukobu sa muslimanima i njihovih 30 000 dobro naoružanih vojnika, ako smo zaratili sa njima iznenada? Ista ova pitanja i ti postavljaš, bez obzira na tvrdnje sa strane, jer se ta pitanja sama nameću. Tko je odbija Vance-Owenov plan, koji je davno prije moga spriječit rat? Tko je najviše poticao pregovore za kraj rata u BiH? Zanima me dosta ova tematika, imam i literature, ali trenutno ne stignem čitat, zato samo ovo zasad. Vratit ću se na temu do 2015. | ||
| | |
| | #35 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
nego riječ je bila o laganju u demokraciji pa sam stavio po meni najbolji primjer toga. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Citat:
Gledajući generalno, FT je bija savšen, savršeno nepovratno je uništija budućnost ove države. Što se drugog FT tiče (Ferala) - to je novina za koju pouzdano znam (od novinara koji su pisali u Feralu) da propuštaju samo jednu istinu i nema šanse da objave nešto što se kosi s njihovom politikom, tu su rigidniji i jednoumniji od Glasa Koncila ili Lovačkog vjesnika I ti pušiš reklame, sorry ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ Očito nakon proteka vrimena zaboravlja se puno stvari posebno iz razloga što postoje oni koji namjerno iskrivljavaju činjenice i suprostvaljaju se mišljenju većine, ne samo mišljenju već i činjenicama i onome što se stvarno dogodilo. Tuđman je dilija Bosnu, ali zaboravija je da od 74 godine tamo postoji narod Muslimani (Bošnjaci), kojima je priznata narodnost 1974 god. i to u UN na incjativu Tita. Normalno da je moralo doći do rata između Muslimana i Hrvata, zapamtite koji su bili stolječima saveznici, ali Frane je dilija Bosnu ne pitajući njih i varajući ih. Do 74 Muslimani su se oko njih 65% izjašnjavali kao Hrvati Isalmske vjeroisapovjesti, ostalo kao Turci i Jugoslaveni. ( Poznata Hanđar divizija Ante Pavelića u II ratu su bili Hrvati islamske vjeroispovjesti). A što se tiče Frane Titovog generala, 91 čim su se pojavili neki koji su drukčije mislili odma su bili autonomaši, izdajice, unutarnji neprijatelji i to govori sve o njemu, o njegovoj biloj uniformi i o njegovom viđenju Hrvatske. I konačno rat u bivšoj Jugoslaviji dogodio se samo zbog PLJAČKE i na jednoj i drugoj strani, i ne mogu se oteti dojmu da je dogovoren, a ono malo rata u Sloveniji naprosto je scensko zbivanje opet zbog varanja. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Meni je žao što se javljam samo sa posla, između zadataka u zahtjevnoj projektantskoj firmi, pa ne mogu toliko argumentirano i koncentrirano pratiti ovu ili bilo koju drugu temu. A kad se s posla vratim kući, čeka me supruga, dva tinejdžera i mala beba od 45 dana Zato ću diskutirati koliko stignem. Ovo što sam prije spomenuo, pa upravo su potpisnici svih tih pregovora i sudionici događaja, na ovaj način opisali Tuđmana. Ja diskutiram samo iz one perspektive iz koje sam i ja sudjelovao u svemu tome. Mislim na Domovinski rat. Puno mojih prijatelja je prošlo puno gore od mene, ali niti ja do preživljavanja u srednjem staležu sa stogodišnjim kreditima nisam došao po svojoj želji, već prema mojim mogućnostima. A poznam i prijatelje i poznam ljude koji su preko noći postali uspješni "poslovni" ljudi, vlasnici tvornica i lanaca (trgovačkih), stambeni i kreditni manageri....., a do jučer smo iste škole i fakseve završavali, na istim livadama i terenima igrali nogač i šicu...... A po mom mišljenju im je sve to omogućio FT koji je mene i još tisuće mojih istomišljenika nazvao Soroševim plaćenikom i stokom sitnog zuba kad sam se sa svijećom u ruci borio za demokraciju i protiv cenzure i gašenja najpopularnijeg radija u Hrvatskoj kojeg i danas čujem u svim gradovima Hrvatske. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: engleski, hdz, jezik, koji, komesar, milanovic, nije, sanader, sekta, znao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.