Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’ u Znanost forumu; Ne možeš se baš svega sjetiti ... Problem uopće nije u njegovoj povijesti (manje više svi na nekim funkcijama ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-06-07, 09:23   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’

Ne možeš se baš svega sjetiti ...

Problem uopće nije u njegovoj povijesti (manje više svi na nekim funkcijama su bili u partiji), nego u tome da je komunizam i socijalističko upravljanje bilo jedino kaj je znao i čime se vodio ... to je bilo uraslo u njegov način razmišljanja i to je najviše sjebalo ovu zemlju .... od raznih VONSova i sličnih paradržavnih tijela, preko tajnih službi, jednoumlja i kontrole medija do nekih čisto operetskih pizdarija (bijala uniforma na vojnoj paradi i čin "vrhovnika" - valda jer je Tito bio maršal) ...

sve čekam da Casey dođe i objasni mi da nisam u pravu ... ili da mi se pričinila bijela uniforma
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 14:00   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 27
Poruka: 26
bambus_car se izdvaja iz mase
Re: Milanović: ‘HDZ je sekta, a Sanader komesar koji do 40. nije znao engleski jezik’

definitivno nisam miljenik nijedne stranke ,ali kako je neko rekao hdz si je definitivno zabio autogol sa ovakvim strahom pred milanovicem,da su mu odmah cestitali i pozdravili odluku da mladi covjek dode na vrh jedne od najjacih stranaka u RH vjerujem da bi bili u solidnoj situaciji,dok ovako su u vrlo teskom polozaju...
bambus_car je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 14:20   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Eto na primjeru Tuđmanova dijeljenja BiH. Ta flosukla se protivi zdravom razumu- ne postoji niti jedan argument koji opravdava tu suludu tvrdnju (osim salvete), a opet se uzima kao nešto šta se podrazumijeva samo po sebi. Mi možemo raspravljati o tome kako hrvatska vlast danas dijeli BiH na 2 dijela (srpski i muslimanski), za to itekako imamo osnove.
Mada su ti Silence, Lovel, Maslow, Ševa, Tonini i Šunka5 rekli što misle, ja bih se zadržao na tome da ti tumačiš Tuđmanovu podjelu Bosne kao floskulu. Sorry stari, ali to je činjenica o kojoj su već svi prisutni u Daytonu i kasnije rekli što su imali za reći. A rekli su da je Njofra, i nakon što je sve dogovoreno i ucrtano u mape, ponovno donio svoje mape s podijeljenom Bosnom i pitao: "A što kažete na ovakvo rješenje?"
Pametnome dosta.
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 23:27   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Meni će ostat vječna enigma kakva veličina nekome tko nije mentalno retardiran može biti jedan...
Ne podcjenjuj čovjeka. Ne smatram da je Tuđman bija savršen. Zar nije suludo da u jednoj državi, kojoj je nametnut rat i koja se ipak odlučila braniti, postoji Feral Tribune?
Citat:
Casey, odi nazad gledat reklame za T Com i sanjaj kako od Mare naručuješ da pošalje Švecki - za svaki slučaj!
Mare i Švecki?

Iochaness i Ševa, ne morate vi dokazivat moju eventualnu nedosljednost tako da mi stavljate filmove od HDZ-a. Za njih neću glasat jer nisu ni H ni D ni Z.

HPLJ5L, evo šta ti mogu za početak reć o Tuđmanu i BiH,
Kako to, ako je već dogovorena podjela sa Miloševićem, on tu podjelu nije i ostvarija? Što ih je sprječavalo da izbrišu muslimane iz BiH? Zašto su primane izbjeglice iz BiH tijekom rata? (ili ovo KLINICKA BOLNICA SPLIT ). Zašto su Hrvati u BiH imali upravo najveće gubitke u sukobu sa muslimanima i njihovih 30 000 dobro naoružanih vojnika, ako smo zaratili sa njima iznenada? Ista ova pitanja i ti postavljaš, bez obzira na tvrdnje sa strane, jer se ta pitanja sama nameću. Tko je odbija Vance-Owenov plan, koji je davno prije moga spriječit rat? Tko je najviše poticao pregovore za kraj rata u BiH? Zanima me dosta ova tematika, imam i literature, ali trenutno ne stignem čitat, zato samo ovo zasad. Vratit ću se na temu do 2015.
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 23:38   #35 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Iochaness i Ševa, ne morate vi dokazivat moju eventualnu nedosljednost tako da mi stavljate filmove od HDZ-a. Za njih neću glasat jer nisu ni H ni D ni Z.
nisam ti to prilijepio, niti sam htio, da ćeš glasati za HDZ. koliko sam shvatio, ti si podržavao HDZ iz 90-ih, ne?

nego riječ je bila o laganju u demokraciji pa sam stavio po meni najbolji primjer toga.
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 00:07   #36 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Ne podcjenjuj čovjeka. Ne smatram da je Tuđman bija savršen. Zar nije suludo da u jednoj državi, kojoj je nametnut rat i koja se ipak odlučila braniti, postoji Feral Tribune?
Što se mene osobno i moje profesije tiče, daleko bolje prolazim pod HDZom nego pod ovim koji bi, al' da im ne uđe.
Gledajući generalno, FT je bija savšen, savršeno nepovratno je uništija budućnost ove države.
Što se drugog FT tiče (Ferala) - to je novina za koju pouzdano znam (od novinara koji su pisali u Feralu) da propuštaju samo jednu istinu i nema šanse da objave nešto što se kosi s njihovom politikom, tu su rigidniji i jednoumniji od Glasa Koncila ili Lovačkog vjesnika

Citat:
Mare i Švecki?
I ti pušiš reklame, sorry
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 07:31   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 893
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Očito nakon proteka vrimena zaboravlja se puno stvari posebno iz razloga što postoje oni koji namjerno iskrivljavaju činjenice i suprostvaljaju se mišljenju većine, ne samo mišljenju već i činjenicama i onome što se stvarno dogodilo.
Tuđman je dilija Bosnu, ali zaboravija je da od 74 godine tamo postoji narod Muslimani (Bošnjaci), kojima je priznata narodnost 1974 god. i to u UN na incjativu Tita.
Normalno da je moralo doći do rata između Muslimana i Hrvata, zapamtite koji su bili stolječima saveznici, ali Frane je dilija Bosnu ne pitajući njih i varajući ih.
Do 74 Muslimani su se oko njih 65% izjašnjavali kao Hrvati Isalmske vjeroisapovjesti, ostalo kao Turci i Jugoslaveni. ( Poznata Hanđar divizija Ante Pavelića u II ratu su bili Hrvati islamske vjeroispovjesti).
A što se tiče Frane Titovog generala, 91 čim su se pojavili neki koji su drukčije mislili odma su bili autonomaši, izdajice, unutarnji neprijatelji i to govori sve o njemu, o njegovoj biloj uniformi i o njegovom viđenju Hrvatske.
I konačno rat u bivšoj Jugoslaviji dogodio se samo zbog PLJAČKE i na jednoj i drugoj strani, i ne mogu se oteti dojmu da je dogovoren, a ono malo rata u Sloveniji naprosto je scensko zbivanje opet zbog varanja.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 07:35   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
HPLJ5L, evo šta ti mogu za početak reć o Tuđmanu i BiH,
Kako to, ako je već dogovorena podjela sa Miloševićem, on tu podjelu nije i ostvarija? Što ih je sprječavalo da izbrišu muslimane iz BiH? Zašto su primane izbjeglice iz BiH tijekom rata? (ili ovo KLINICKA BOLNICA SPLIT ). Zašto su Hrvati u BiH imali upravo najveće gubitke u sukobu sa muslimanima i njihovih 30 000 dobro naoružanih vojnika, ako smo zaratili sa njima iznenada? Ista ova pitanja i ti postavljaš, bez obzira na tvrdnje sa strane, jer se ta pitanja sama nameću. Tko je odbija Vance-Owenov plan, koji je davno prije moga spriječit rat? Tko je najviše poticao pregovore za kraj rata u BiH? Zanima me dosta ova tematika, imam i literature, ali trenutno ne stignem čitat, zato samo ovo zasad. Vratit ću se na temu do 2015.
Meni je žao što ne mogu konkretnije i detaljnije s tobom diskutirati o ovoj zanimljivoj temi. Drago mi je što čitaš i na druge načine produbljuješ znanje o toj temi.
Meni je žao što se javljam samo sa posla, između zadataka u zahtjevnoj projektantskoj firmi, pa ne mogu toliko argumentirano i koncentrirano pratiti ovu ili bilo koju drugu temu. A kad se s posla vratim kući, čeka me supruga, dva tinejdžera i mala beba od 45 dana
Zato ću diskutirati koliko stignem. Ovo što sam prije spomenuo, pa upravo su potpisnici svih tih pregovora i sudionici događaja, na ovaj način opisali Tuđmana. Ja diskutiram samo iz one perspektive iz koje sam i ja sudjelovao u svemu tome. Mislim na Domovinski rat. Puno mojih prijatelja je prošlo puno gore od mene, ali niti ja do preživljavanja u srednjem staležu sa stogodišnjim kreditima nisam došao po svojoj želji, već prema mojim mogućnostima. A poznam i prijatelje i poznam ljude koji su preko noći postali uspješni "poslovni" ljudi, vlasnici tvornica i lanaca (trgovačkih), stambeni i kreditni manageri....., a do jučer smo iste škole i fakseve završavali, na istim livadama i terenima igrali nogač i šicu...... A po mom mišljenju im je sve to omogućio FT koji je mene i još tisuće mojih istomišljenika nazvao Soroševim plaćenikom i stokom sitnog zuba kad sam se sa svijećom u ruci borio za demokraciju i protiv cenzure i gašenja najpopularnijeg radija u Hrvatskoj kojeg i danas čujem u svim gradovima Hrvatske.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: engleski, hdz, jezik, koji, komesar, milanovic, nije, sanader, sekta, znao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114