Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Milanović na Jubito u Znanost forumu; prvi filmić je još kolko tolko zabavan, ali drugi mi je totalno bezveze ... mislim da će teško biti nadmaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-06-07, 11:31   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Milanović na Jubito

prvi filmić je još kolko tolko zabavan, ali drugi mi je totalno bezveze ... mislim da će teško biti nadmašiti cara Kirohita
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 11:51   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Milanović na Jubito

Ma ovaj Kirohitu nije ni do koljena
Dugo će on još biti na tronu

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 11:56   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,574
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

O ovome je bilo rasprave na Indexu, filmić je zabavan, ali ne pokazuje ništa posebno, osim da Milanoviću nije bed reći da ne zna nešto, za razilku od ostalih političara, koji uvijek imaju nešto za odgovoriti, s tim da nemaju pojma odgovor niti imaju šta smisleno za reći, ali ne kažu ne znam, nego poput Kire, nadrobe, nadrljaju i naseru seriju nepovezanih riječi, koje bi samo gluhom imale smisla kad bi čitao sa usana i sam stvarao kontekst, koji kod njih ionako ne postoji...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 11:59   #4 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
O ovome je bilo rasprave na Indexu, filmić je zabavan, ali ne pokazuje ništa posebno, osim da Milanoviću nije bed reći da ne zna nešto, za razilku od ostalih političara, koji uvijek imaju nešto za odgovoriti, s tim da nemaju pojma odgovor niti imaju šta smisleno za reći, ali ne kažu ne znam, nego poput Kire, nadrobe, nadrljaju i naseru seriju nepovezanih riječi, koje bi samo gluhom imale smisla kad bi čitao sa usana i sam stvarao kontekst, koji kod njih ionako ne postoji...
slažem se ... stvarno nevjerojatno da postoji političar (pogotovo kod nas) koji će uredno reći da nema pojima ...
kad čujem kakva sranja neki drobe, samo da bi ispali pametni, mogu jedino skinuti kapu Milanoviću na ovakvom odnosu ...

kad bi SDP maknuo taliBandića, glaso bi za njih iste sekunde .. ali im još uvijek ne mogu prijeći preko toga ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 17:59   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,762
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Nem'reš ti na Jubito staviti njegovo stranačko kadroviranje... Čudi me da već nije nitko komentirao- pobijedi na izborima, standardna parola 'svi smo mi tim', najavi da će njegov najjači konkurent Bandić biti stavljen na listu u dijaspori, i odmah dan nakon nimalo uvijeno poručuje Hercegovcima da će im ukinuti pravo glasa.

Netko tko se ne kuži u politiku bi još mogao pomisliti da postoji i veza među ovim događajima- da glumi finog dečka i da je Bandiću 'namjestio pušku' (osigurao mu je izborni debakl u Hercegovini, da ga lakše makne, za 'opće dobro' )... U 'barbarskom' Rimu bi gubitniku bar ponudili mogućnost da sam 'padne na mač'.
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 18:06   #6 (permalink)
Banned

silence

Kolko se sjećam, SDP je i prošli put pokušao to napraviti (ustvari, nedavna odluka Ustavnog suda se odnosi na njihovo ograničenje prava glasa). ako malo bolje pogledaš (izvan HDZovskih podmetanja), Milanović nije rekao ništa krivo, netočno ili čak loše ...

Hrvati nisu iseljeništvo u BiH, nego konstitutivni narod.
Hrvati u BiH bi se trebali okrenuti BiH kao svojoj državi, a ne stalno gledati u RH.

Bit će zanimljivo vidjeti koliko glasova bi SDP mogao dobit sa ovakvom platformom. U samoj RH jako puno ljudi misli da bosanski hrvati nemaju kaj tražit na hrvatskim izborima ... pitanje je dali ima i bosanaca koji tako misle ...

Nitko nije reko da RH treba zaboraviti na njih, samo da oni ne bi trebali glasati za iseljeničku listu, jer nisu iseljenici ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 18:20   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,762
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma to uopće mislim nije stvar njihove politike prema dijaspori ili BiH Hrvatima, nego zgodna prilika da se otarasi ljutog konkurenta (ni Antunovićka ni Picula mu nisu previše opasni). Njemu je u partiji Bandić praktički jedina prijetnja jer će na izbore ići sa Jurčićem kao 'nositeljem' i potencijalnim žrtvenim janjcem u slučaju poraza...

Meni je on osobno negdje tu kao i HDZ-ov Jandroković- oba mi djeluju kao partijski aparatčici i arhetip novih 'foteljaša' (političari opće prakse- a nažalost vrlo tankih rezimea i još plićeg poznavanja stvari).
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 18:23   #8 (permalink)
Banned

silence

ako se riješi taliBandića, neću puštat suze ... po meni taliBandić stvarno nema nikakve veze sa SDPom, po ničem, osim članske iskaznice .... a i odbojan mi je na osobnoj razini ...

u mojim očima mu je to veliki plus ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 18:34   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Bandić Milanoviću nije baš nikakva prijetnja. Može mu eventualno praviti probleme svojim egzibicijama , ali Bandić uopće nema ambiciju voditi SDP.

Njega trenutno zanima samo Zagreb i u skoro vrijeme to se neće promijeniti. A njegova kandidatura za predsjednika imala je samo jedan cilj , poručiti budućem predsjedniku - vidite da sam jak , ne zajebavajte se sa mnom i ne dirajte me.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 18:39   #10 (permalink)
Banned

silence

Nisam siguran da taliBandićeva ambicija prestaje sa Zagrebom ... sve u svemu, Milanović je dobar izbor za SDP ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jubito, milanovic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114