Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Milanović potencijalni premijer u Znanost forumu; Meni se osobno Jurčić više sviđa kao osoba nego Milanović. Ali premijer vlade pored svoje stručnosti mora imati i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-12-07, 13:52   #11 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,699
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Milanović potencijalni premijer

Meni se osobno Jurčić više sviđa kao osoba nego Milanović. Ali premijer vlade pored svoje stručnosti mora imati i politički štih. A to nema Jurčić. On je čisti menadžer, tehnokrat koji zna dosta toga, pametan je...ali jbg nije političar što je, po mom mišljenju, neophodno da budeš premijer vlade.
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 13:56   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Ma to je logična i očekivana odluka ... ako se cijelo vrijeme pojavljuje Milanović i govori kako skupljaju mandate i sastavljaju vladu , pa onda je logično da on preuzme i odgovornost ako eventualno tu vladu i sastave.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:05   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,079
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Slažem se s onima koji kažu da je ovako trebalo biti odmah. Sad je ovo već dvojbena odluka po sam SDP jer im se može spočitavati da su prevarili birače, da ni sami ne znaju što hoće i sl.

Političko neiskustvo koje će protivnik nastojati maximalno iskoristiti.
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:08   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Slažem se s tim da je bilo bolje tako ići od početka , ali o prevari ne može biti govora (osim što HDZ pila bezveze) jer Milanović je tu 100% u pravu - ovo su parlamentarni izbori , ne predsjednički. Ne bira se pojedinca.
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 14:35   #15 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Kažem, političko neiskustvo.

I kažem može im se spočitavati prijevara jer ja sam npr. dao svoj glas SDP-u vjerujući u Jurčića i njegov gospodarski program, a sad nema ni Jurčića ni programa (nemoj me hvatati za riječ - govorim hipotetski), a izbori tek prošli, a Vlada još nije ni formirana.

I mogu se zapitati koliko ću ubuduće vjerovati jednoj takvoj opciji koja me iznevjerila odmah čim je dobila moj glas.

Dakle slažem se da je ovako trebalo biti od početka, Jurčiću je trebalo odmah naći mjesto na čelu npr. Ministarstva gospodarstva.

Vidjet ćemo narednih dana kako će se ovo odraziti na SDP.
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:07   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

ja mislin da je ovo dobar potez. u jednu ruku čak mi je drago što je napravljeno sada, a ne prije misec dana. da je malo prije izbor milanović sebe maknuo za premijera sander mi ga ogadio i ko zna kakvi bi bili rezulatati.

da milanović nije postao predjednik sdp nikad sdp ne bi dobio 33% glasova i stoga mislin da je on pravi čovik za sdp.

što se jurčića tiče slažem se da je on loš političar. neka bude ministar financija, tamo će vodit gospodarsku politiku, a poltiku će vodit milanović.

jurčića za premijera je gurnija još račan. račan je rekao ako dobiju na izborima da će on se povuć a da će jurčić postat premijer. svi kandidati za predjednika sdp-a pa i milanović su nastavili s tom idejom iz straha da ne idu kontra račanovoj želji i tako ne izgube izbore za predjednika sdp-a.

u svakom slučaju a gjenero laprda gluposti
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 02:49   #17 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Dakle slažem se da je ovako trebalo biti od početka, Jurčiću je trebalo odmah naći mjesto na čelu npr. Ministarstva gospodarstva.
s ovim se slažem 200%..

i s onom da gjenero laprda, također.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 07:35   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 689
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Ne vjerujem da bi Jurčić dobio više na ovim izborima, Milanović je dobio jer je mlad i obečava, SDP nije nikad imao ovoliko mandata u Saboru, a to što sad Jurčić, a mislim da je tako odustaje, jest razlog da se zadovolje potencijalni partneri u vladi i da se oformi koalicija da se ''skine'' HDZ. Birači su baš glasovali za Milanovića i SDP a ne za Jurčića i SDP, da je bilo i prije objavljeno da če Milanović biti premijer možda bi i bili relativni pobjednici izbora. Jurčić i nije osoba za premijera više za ministra gospodarstva.
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 08:26   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Odavno sam napisao da je izbor Milanovića na čelo stranke najveći dobitak za SDP.

I na ovim izborima ljudi su, nezadovoljni postojećim stanjem, glasali protiv aktualne vlasti znajući pri tome da je jedini ozbiljno protukandidat HDZ-u SDP, te je došlo do ovakve podjele biračkog tijela.

Zbog toga je SDP ostvario ovoliki uspjeh na izborima, a HDZ ipak pad u broju mandata. Da su u SDP-u ovako složili kadrovsku križaljku odmah, da je Milanović odmah pokazao spremnost da preuzme vladati i državom, a ne samo strankom vjerujem da bi se dogodilo ovo što kaže tonini, tj. da bi imali dovoljno mandata za relativnu, ako ne i apsolutnu većinu u parlamentu.

Sad je ovako kako je i treba Milanović pokazati i dokazati potencijalnim partnerima da im može ponuditi više od HDZ-a, treba pokazati svoju sposobnost snalaženja u teškoj situaciji (teže mu je nego drugoj strani).
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 19:03   #20 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,104
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Meni jedino nije jasno zašto to onda nije rekao prije izbora, ovo je sad čista prevara.

Ako su ljudi glasali za sdp sa saznanjem da će da će u slučaju pobjede sdp-a Jurčić biti premijer (jer je stručan i ima znanja a nije čisti klasični političar), a sada kad je sve već gotovo mijenjaju premijera samo tako kao da je to neka nevažna stvar.

A i ne znam baš koja će to pametna stranka koalirat s sdp-om jer čovjek koji ovako mijenja odluke svakako nije pouzdan i sumnjam da će netko s njim htjet u nekakvo nazovimo to"partnerstvo".

Al jebiga mora se priznat , ako je to planirao, dobro je izvukao glasove, mislim da bi s njim na čelu sdp dobio puno manje.

Neiskusan je, nema sigurno ni polovicu znanja kao šta ima Jurčić i još je k tome i velik prevarant. A jedino šta zna reć kad više nezna šta bi govorio je "ali mi nismo kao hdz ........" itd tako mu svaka rečenica počinje uglavnom koliko sam ja čuo.

Ali ovo je svakako bila prevara glasača.

Mora mu se priznat zna se snać.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108