| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Milanović potencijalni premijer u Znanost forumu; čuj, neki birači SDP-a su se sigurno razočarali. ja, recimo, nisam jer sam se od početka čudio jurčićevim premijerskim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović potencijalni premijer čuj, neki birači SDP-a su se sigurno razočarali. ja, recimo, nisam jer sam se od početka čudio jurčićevim premijerskim ambicijama i kako to da ne može kao ministar provesti svoj ekonomski program.. što se tiče koaliranja, mislim da je i milanović kao premijerski kandidat bio jedan od uvjeta 'najpoželjnije udavače'.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,328
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović potencijalni premijer Slažem se u potpunosti sa tobom, o prijevari o kojoj govori HDZ nema ni govora, a Jurčić ako SDP sastavi novu vladu u što ja sumnjam dobiti će svoj resor odnosno biti će potpresjednik vlade zadužen za gospodarstvo.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović potencijalni premijer Citat:
![]() Potpisujem. Jako dobra razmišljanja i percepcija.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Milanović potencijalni premijer Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizionarstvo politike SDP i Gosp. Milanovića te razvoja našeg demokratskog društva u okvirima europske i svijetske politike i gospodarstva :-uostalom on je samo novo nepoznato lice na našoj političkoj sceni i marioneta u rukama koalicijskih partnera![]() ![]() ![]()
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Milanović potencijalni premijer Mislim da bi se svi trebali pomirit s tom tragedijom. A tragedije su inače takve - svi su pogođeni, ali se na kraju pomire s tim. Jebi ga. Tragično.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

a gjenero laprda gluposti

:-uostalom on je samo novo nepoznato lice na našoj političkoj sceni i marioneta u rukama koalicijskih partnera