| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Milanović šalje Bandića u dijasporu u Znanost forumu; Net.hr Citat: Iako se novi šef SDP-a protivi isticanju liste za dijasporu, u stranci procjenjuju da će HDZ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Milanović šalje Bandića u dijasporu Net.hr Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Milanović šalje Bandića u dijasporu Kombinacija Bandić-Jurčić može u Hercegovini ozbiljno ugroziti HDZ. Može li pobjediti , to ne znam , još je prerano za takve procjene , ali sigurno može biti ozbiljna prijetnja HDZ-ovoj listi. Posebno što HDZ ima popriličan problem sa dva BiH HDZ-a.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Milanović šalje Bandića u dijasporu Može HDZ imat problema s izborima u BiH, ali kad glasuju za Hrvatski parlament, SDP nema nikakve šanse tamo. Bandić treba za dobit izbore u Zg.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Milanović šalje Bandića u dijasporu Citat:
A ako im dole može donjet glasove, onda bi im bilo pametno da ga dole i pošalju ... inače, nositelj liste u Zagrebu je uvijek predsjednik SDPa ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandica, dijasporu, milanovic, s alje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.