| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi "mladi lav" Jandroković u Znanost forumu; Gledam danas Otvoreno i gledam mladog lavića HDZ-a i mislim si dok je ovakvih lavova da nas čuvaju, nas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gledam danas Otvoreno i gledam mladog lavića HDZ-a i mislim si dok je ovakvih lavova da nas čuvaju, nas stoku sitnog zuba.....mogli bi nas slonovi u međuvremenu naguziti..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat: ...isprika......iako su nedavno i u Otvorenom izlajao.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: "mladi lav" Jandroković Do jučer ga skoro i nije bilo na Youtube a sada ima šanse dostići i Kiru. Što bi Amerikanci rekli: Ako želiš čovjeku uništiti političku karijeru - samo ga postavi za PR.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "mladi lav" Jandroković evo, s jedne strane imamo milanovića koji je u nekoliko godina članstva, doduše uz ogromnu potporu PR-a i vrhunsko 'pakiranje' došao na čelo stranke. i onda se njemu kao pandan suprotstavlja poslušni pesek kojemu sanader diktira šta će reći.. pa sve da sam za HDZ, ne bi mi bilo jasno.. i nije ovo uzdizanje milanovića jer on još u politici nije napravio gotovo ništa. komentiram ovo isključivo kao medijski potez.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "mladi lav" Jandroković Ovaj dečko nije mladi lavić, već kako smo mi u određeno vrime govorili taj lik je određena vrst "uvlakača, odnosno nešto kao čepić za guzu protiv bolova" takvi vrlo brzo sagore ili istope se, jer budite sigurni ni njegova stranka ga neće tribati uskoro. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jandrokovic, mladi lav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.