| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! u Znanost forumu; Čuo i ja......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,690
![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! danas mi kaže lega, da je ćuo da zakon sigurno stupa na snagu 1.6. wiii (reko mu lega, čija stara radi u Saboru )
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! navodno je istina i to mi je super iako ce to znaciti puno vise triznih veceri ovo lito, al eto sto se moze bolje trizan nego s razbijenim autom ili kao ubojica
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Novim Zakonom drakonske prometne kazne? - TotalPortal Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | je...kaj se tice ukidanja onog stupidnog odredenja o nevozenju od 11-5 to je istina...novi zakon stupa na snagu 1.6 ove godine...samo kaj budu kazne vece...a i tretiranje vozaca je opet moglo bi se rec upitno i nefer...pod mlade vozace sad spada ekipa od 18-24 godine, zakon o snazi auta ostaje isti...dakle max 100 ks...kaj se tice alkohola mislim da sam prcital negde da ce se mladim vozacima tolerirat do 0.2 promila alkohola u krvi (nisam 100%...znam samo da je negdje tak pisalo i da sam jos cital to), preko toga idu opake kazne...uglavnom...opet budu nas sisali ko ovce sam da im vise u dzep ude... Citat:
Koristi opciju Multi-Quote kad odgovaraš na više poruka.
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. Zadnji Uredio anthlon : 08-05-08 u 11:54. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Ovo od 23 do 5 je jako dobra vijest ![]() Što se tiče dijela zakona u kojem se kaže da mladi vozači ne smiju voziti auto jači od 100ks, moj susjed će zbog toga čekati još bar 4 godine jer koliko sam shvatio sad mladi vozači nisu više oni s manje od dvije godine iskustva u vožnji nego nego oni mlađi od 24. Smiješno. Jadan čovjek vozi se tramvajima zato što mu stari ima nešto bolji auto. ![]()
__________________ gotovo je |
| | |
![]() |
| Tagovi: 11h, mladi, vozaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.

Čujem i ja mnoge gluposti tokom dana, treba mi potvrda