| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! u Znanost forumu; Super šta se tiče ovoga sa vožnjom od 23- 5 A za kazne s alkoholom i to mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Super šta se tiče ovoga sa vožnjom od 23- 5 A za kazne s alkoholom i to mi je ionako svejedno. Jedino, kako onda ide ovo za voženje jačeg auta? Do kad se sad računa to? Do 24??? Loool pa nisu normalni. A dobro ni nije mi neki problem, ionako nemam za jači auto ali da baš do 24 ko zna šta će bit do onda |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! ha ha, sta sad oni koji poloze sa 18 sljedecih 6 godina nesmiju voziti auto jaci od 100KS, a oni koji poloze sa 24 mogu voziti odmah , po tome ispada da je ovaj koji je tek krenuo voziti sa 24 iskusniji vozac nego onaj koji vec auto vozi 3,4 ili 5 godina, samo zato sto je stariji A sta je sad sa onima kojima je proslo te 2 godine probnoga roka po starome zakonu a jos nemaju 24, za njih vrijedi onaj stari zakon, znaci mogu voziti kad hocu i mogu voziti auto jaci od 100KS, samo nesmijem piti do 24 ![]()
__________________ Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! opet kretenoidni zakon ![]() ja neznam tko to izmišlja stvarno, ovo da tko položi sa 24 odmah može sve , a ovaj od 18 ne može 6 godina , stvarno mi nije jasno. Šta sad tko ima jedan auto u obitelji i taj auto slučajno ima 105 konja i šta sad, mora kupovat novi, sigurno se neće švercat do 24. godine ajde bar jednom je dobro da vozim krntiju pa se ne moram brinut za to ![]() edit: samo me zanima, šta ćemo onda mi kojima još nije isteklo dvije godine probne vozačke morat sad odmah ić radit novu ili tek kad istekne tih dvije godine koliko traje ta vozačka? Zadnji Uredio Ive_ri : 08-05-08 u 18:39. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! a ono taj zakon do 100KS je uglavnom cisto da neko ko tek polozi ne bi vozija aute od 20+ KS, ako je auto do 130, pa cak i 150KS, al obiteljski onda ce ti progledat kroz prste, iako netko ko vozi auto od 300KS npr ce biti puno bolji vozac nego netko ko tek kupi takav auto i onda se ide kurciti(oprostite na izrazu), mozda glup zakon, al opet u generaali ima vise nego dovoljno logike + oni koji voze aute 150KS+ uglavnom imaju para za jos jedan slabiji auto iako to ne radi veliku razliku jer po gradu auto od 1000KS i auto od 55 KS opet mogu ici do oko 150km/h tako da cu manje vise posljedice iste jer na snagu udarca ne utjece konjaza nego masa automobila, al naravno ako das nekom mladjem prejak auto on ce ga stiskat i automatski povecavat rizik da se dogodi prometna. a sad je li to 2,3,5 ili 6 god. nakon polozenog nije bitno jer je cinjenica da ce veci broj poprilicno sazrjet do 24. god. naravno opet postoje idioti koji ce s 30+ voziti gore i neodgovornije od nekih 18.godisnjaka. al u generali oni koji imaju te aute i koji su dovoljni idioti da to mogu voziti imaju dovoljno jake veze i dovoljno love u novcaniku da ce to srediti na licu mjesta bez problema, a normalni decki/cure ce biti izvor zarade kao u svemu
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! sahataba....nije pravilo da onaj ko ima i vozi auto od 300 konjica ima puno vise iskustva od nekog ko vozi auto od recimo 50 konja.. pogle si samo kolko ekipe vozi tatine bemvejke i merde i kaj ja znam kaj ne...s po nekih 200 konja pa na vise...pa sam jednog dana otvoris crnu kroniku i vidis da se skucal jer mu je pobegel straznji kraj... ... definitivno to nije pravilo kaj se tice iskustva....ne kazem da su svi takvi, ima iskusnjara, al govorim pretezno o nama mladariji do kojih 25 godina...kakvih sve jurilica ima po cesti sta novih "ultra" jakih sta starih jakih/laganih....zakon je defitivno diskriminirajuci jer eto...neko ko polozi s 24 nece biti kvalificiran ko mladi vozac i u ruke ce odma dobit normalnu vozacku bez ogranicenja...i ak pozeli odma isti dan si moze otic po neki merc sl s vise od 300 konja... nikome naravno s takvim autima ne pomaze to kaj vozi od djetinjstva
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Citat:
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,458
![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! inače volim popit... ali mi nie problem zabavit se bez cuge, samo je potrebno dobro društvo i zabava je tu ![]() tako da ću ići sigurno autom u grad, jer trebam barem 3o min pješke do grada :S:S
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! procital sam al ja opet dolazim do istog zakljucka....nikad nisi dovoljno iskusan...ak to imas u glavi non stop nebus radil pizdarije...oni koji si zabriju da su iskusnjare i da su prokleti peter solberg i zavrse pod kamionom il zakace stup... ne kazem da netko ko se uci vozit od recimo 12 godine nema vise iskustva s voznjom od nekog ko s recimo tek 22 godine po prvi put sjeda za volan, jer naravno da ima, al nema iskustva s ponasanjem auta koji je jaci od kojih 50-100 konja...i tu je vecinom problem...ak on ima auto od 200 konja recimo on u globalu zna vozit, al nezna vozit taj auto...fizikalni zakoni nisu istih razmjera za auto od 100 konja i za auto od 200 konja... i do cega dolazimo ....jednim dijelom do diskriminacije jer eto recimo ja se vozikam od svoje neke 14 godine i moze se reci da imam dovoljno iskustva u prometu al dok ne navrsim 24 godine ja sam mladi vozac, po zakonu ne smijem pogledat auto od 150 konja kolko je danas vec standard, a kamoli da ga vozim, i za to razdoblje ak vozim nesmem si popit jer ak me uhvate s tih nekolko promila koji ionako ne cine razliku u percepciji, ja riskiram lovu u svom dzepu a mozda cak i vozacku.. zato neki klipan koji je prvi put sjel za volan i ima 25 godina je ovlasten da isti dan cim podigne vozacku ako oce i moze, sjedne u auto od 150 ili vise konja, smije si popit pivu i ak ga zaustave smije imat do 0.5 promila u krvi i to sve bez ikakvih sankcija, a to sto je velka vjerojatnost da se kroz neko vrijeme skuca zbog toga kaj se naroljo u lokalnoj birtiji jer eto moze imat alkohol u krvi i vozi "bijesni" auto nikom nist... zakon ima previse nebuloza i previse nepravilnosti a kazne su posebna prica...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: 11h, mladi, vozaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

ali da baš do 24 ko zna šta će bit do onda

, po tome ispada da je ovaj koji je tek krenuo voziti sa 24 iskusniji vozac nego onaj koji vec auto vozi 3,4 ili 5 godina, samo zato sto je stariji