| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! u Znanost forumu; pa da slazem se u potpunosti, ono sto san reka za zakone u fizici se odnosilo na brzinu, naravno da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! pa da slazem se u potpunosti, ono sto san reka za zakone u fizici se odnosilo na brzinu, naravno da je ubrzanje nesto sasvim drukcije, al jednostavno na to kako ces voziti utjece zrelost, i ako se mene pita ono sto nama fali su staze na kojima bi se takva nadobudna mladez mogla ispuhat na vlastit rizik bez posljedica za druge...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-08-06 Lokacija: sl.brod Godina: 18
Poruka: 38
![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! sta jel se taj jadni zakon ukinio il nije??? nigdje nepise nist o tome..................
__________________ ko dobro pusi, dobar je u dusi........ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! uuuuuu to bi bilo predobro, ako nis barem bih mogao ic s autom do grada navecer bez straha da ce me murija maltretirat
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #36 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! jel na kraju to uvedeno ili?
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Ne znam da li je uvedeno. ![]() Ja samo znam da mene nije nikada spriječavalo da vozim nakon 23h. Naravno da sam imala koji put sranja i platila kaznu i imam bodove, al kaj sad, voziš na vlastitu odgovornost. I pila sam. Priznajem. I zbog tog ću sad platiti kaznu. Ovisi o tebi, da li se ti usudiš voziti nakon toga, i da li si spreman platiti kaznu. I otkada sam položila vozim auto od 100 kW, koji put sam se izvukla, koji put ne (točnije jednom) i opet sam bila spremna platiti kaznu (ili srediti, ako se dalo). Daklem, voziš nakon 23h ako si spreman odgovarati za eventualne posljedice... ![]() Ovisi kakva si osoba. Riskirati ili ne ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! ma dobro na stranu sad sve to, normalno da te koji put ćope i to... samo me zanima dal je uveden taj novi zakon ili ne.... čisto da znam na čemu sam...
| | |
| | #40 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 11h, mladi, vozaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.