| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! u Znanost forumu; evo imam ja informacije iz prve ruke. sto se tice novog ZSPC-a velikih izmjena nece biti osim vecih novcanih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! evo imam ja informacije iz prve ruke. sto se tice novog ZSPC-a velikih izmjena nece biti osim vecih novcanih kazni. svjetla nece biti obavezna, alkohol do 0.5 promila a uvijeti za mlade vozace ostaju isti osim ovoga sto si pitao vezano uz nocnu voznju tj. moci ce voziti i poslije 23.00 sati bez problema zakon po zadnjim informacijama stupa na snagu u narednih 4-5 dana uz zakonski rok za privikavanje koji je 8 dana
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba Zadnji Uredio smooky : 05-06-08 u 17:49. Razlog: dodatak |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Citat:
a kazne nisu visoke nekom je kazna mjesečna plaća, pa se ne usudi vozit poslie 11h, dok je drugome ta kazna kao subotnji provod![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! tako je. sada po novom zakonu kazne za brzinu u naselju i alkohol trebale bi se kretati i do 30 000 kuna. to bas i nije za riskiranje
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! ja sam par puta vozio poslije 11..koristim okolne puteljke gdje nema policije,ne bi ih trebalo biti,bar nije do sad,neće valjda ubuduće!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 12
![]() | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! ...znaci od sad mozemo vozit poslje 11h....? Malo sam gledo', bas i necu sjedat za auto veci od 100KS jer mi se neda pljunut soma kuna... p.s. uvela se A2 kategorija za motore a mladi do 24. nesmiju polagat za A... kolika je kubikaza za A2 kategoriju? |
| | |
![]() |
| Tagovi: 11h, mladi, vozaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.

nekom je kazna mjesečna plaća, pa se ne usudi vozit poslie 11h, dok je drugome ta kazna kao subotnji provod