| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! u Znanost forumu; Po meni ovdje netko jako brka pojmove iskusnih i neiskusnih vozača. U gradskoj vožnji pri normalnim uvjetima na cesti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Po meni ovdje netko jako brka pojmove iskusnih i neiskusnih vozača. U gradskoj vožnji pri normalnim uvjetima na cesti iskustvo ti treba jedino za parkiranje, i da eventualno ne zalutaš. Za vožnju na klizavoj cesti godine nemaju nikakove veze. 90% saobraćajki s težim povredama i sa smrtnostradalima se događaju pri otežanim uvjetima na cesti. Zašto najviše ginu mladi vozači? Prvenstveno zbog neodgovorne vožnje. Nema to uopće veze sa iskustvom. Svi možemo bez obzira na kvalitet i snagu motora svladati elemente ceste, ali na cesti se kreću i drugi, koji ne moraju uvijek poštivati sva prometna pravila. Dobar vozač mora i drugima dozvoliti da pogriješe. Moraš shvatiti da nisi sam na cesti i da cesta nije samo tvoja.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Au contraire, najviše nesrića se događa u optimalnim uvjetima. Tada se svi razbahate. Kad je primjerice ogromna kiša, onda oni koji voze Yužine neće moćni niti upalit, a oni koju budu u prometu, ti će vozit posebno oprezno. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!! Citat:
Nije uopće riječ o jakoj kiši, nego samo mokroj cesti, nakon dugog suhog vremena. Prošle godine se Kiro sav ponosan hvalio kako je njegov zakon od nula promila smanji broj poginulih na cestama u kolovozu na nijednog. 30. kolovoza je počela padati kiša i u 48 sati je poginilo 11 vozača. Taman namirilo prosjek.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 11h, mladi, vozaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.