Stranica 5 od 10 PrvoPrvo 12345678910 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 96
Like Tree1Likes

Mogu li se ustaše i partizani jednako vrednovati ?

Raspravljate o temi Mogu li se ustaše i partizani jednako vrednovati ? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Covjek dobio ban zbog suprotnog misljenja. A "moderatorica" to ne trpi....

HAF
    HAF je offline
    Starter Avatar od korisnika HAF
    Datum registracije
    19-02-10
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Re: Mogu li se ustaše i partizani jednako vrednovati ?

Covjek dobio ban zbog suprotnog misljenja.
    A "moderatorica" to ne trpi.

prof. Foruma Avatar od korisnika BEATMASTER
    Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Tako da ono... praktički ti i nije rod

Evo tebi jedan bann na nekih dva mjeseca pošto imaš rječnik kao da su upravo sišao s planine
    a kakav ti to avić imaš...

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Da, pa ih je jako zavolio. To je pravo rješenje.

Ti si stvarno popozidio.
    Jer su Isusa razapeli na križ? Hahahahahhahaha
    Ja ću se ubiti...hahahhahaha lud si.

Kad bi to svoje zalaganje za žrtve Srba, prebacio na zalaganje za žrtve Hrvata di bi ti bio kraj.

Još gore što su bili tako dugo na vlasti.

Gle, ne drži mi moralne prodike. Ja pišem ono što mislim. I ne može me nitko ubjediti da su partizani sveti.
    Ovako stvari stoje-niko od vas nije bio pošten do kraja-Nemogu se izjednačiti nikako-partizani su pobjedili na političkom i na bojnom polju,ustaše su jedni nadrapali,zapovjedni kadar pobjegao-nadalje : Ako ćemo biti sljednici u bilo kojem smislu i smatrati da smo konačno ostvarili tu ideju o stvaranju države , opet nismo isti niti slični partizanima. Partizani su svoje borce i njihovu djecu držali ko malo vode na dlanu a mi smo svoje borce maknuli iz javnog života i dovveli lihvare i razarače sustava. Ja nenavijam ni za jedne ni druge jer su oni nepovratna prošlost, meni se gadi što naša djeca nemaju budućnost a da li će neko to priznati ili ne ili mora pregristi jezik da se stim suoči,to je druga priča
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: HAF Pogledaj Poruke

Ustase i njihovi saveznici cetnici, za istim stolom jedu i piju...

Ustase i Cetnici dva su srca bratska...
    meni su i četnici i partizani i ustaše potpuno isti kao ljudi ili kao vojnici a istina je i to da su u sve tri grupacije bile zastupljeni svi nacionalni čimbenici u manjem ili većem broju,jasno. oni su bili vojska koja je zastupala svoje ideje i ciljeve a kako su to realizirali i da li je bilo zločina i ko je više napravio-to su gluposti jer to se događa u svakom ratu u svjetu a mi smo mentalno slična kultura i razlikujemo se samo u religijskim tumačenjima i pripadnosti vjeri. ako bi izbrisali rječi: rimo katolik,pravoslavac , nebi se nipočemu razlikovali osim po dijalektima od istre do đevđelije a muslimani se razlikuju po očitim imenima a prezimena se opet u većini poklapaju sa našima pa neznam zašto bi ja nekog mrzio ili smatrao manje vrjednim a u istom trenutku me moja vlastita vlada i ministri podkrada i stavlja mi težek teret nameta i harača , dok državni dužnosnici pune crne kronike i niko ih nemrzi i nebuni se-nigdje na vidiku jedinstva za iole pravde

HAF
    HAF je offline
    Starter Avatar od korisnika HAF
    Datum registracije
    19-02-10
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Svaka cast Hvidrant
    Ovo sta si napisao je istina.

Regularni forumas Avatar od korisnika as-kralj
    Datum registracije
    21-08-09
    Poruka
    80
    Liked
    0 times

Daj Hvidrant dosadan si više..... Stalno jedne te iste priče pričaš, svi mi to znamo, a ti ko papiga, otkrivaš svaki put toplu vodu.

Jeli isto vrednuješ onda suprostavljene strane u Domovinskom ratu kad si ovako uspija izrelativizirati 2. sv. rat?
    like the angel you are, you laugh creating,
    a lightness in my chest, your eyes they penetrate me,
    your answers always maybe,
    that`s when I got up and left.

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: as-kralj Pogledaj Poruke
    Daj Hvidrant dosadan si više..... Stalno jedne te iste priče pričaš, svi mi to znamo, a ti ko papiga, otkrivaš svaki put toplu vodu.

Jeli isto vrednuješ onda suprostavljene strane u Domovinskom ratu kad si ovako uspija izrelativizirati 2. sv. rat?
    AKO NISI BIO U D. RATU,NEMOJ KOMENTIRATI. ako si bio onda nevrjeđaj poštenje hrvatske djece očeva majki pa i moje malenkosti (nešto i nick govori ) -domovinski rat je trajao 5 godina i za tih 5 godina naši dušebrižnici su krali našu domovinu a svi oni koi su se okoristili od domovinskog rata ( to nisu naravno vojnici sa fronta) takođe su isti i gori od onih neprijatelja,jer se ratno profiterstvo po vojnim propisima najstrože kažnjava, a ti isti su kaznili dodatno naše vojnike i generale-na čijoj si ti strani ??? dakle nije srbin sjedio u vladi i pljačkao me ,nego je bio u pm. i pucao na mene ali sam bio moćniji od njega -jer branim svoje dvorište a kad sam se vratio našao sam opustošenu zemlju i u debelom kriminalu i nisu dakle svi hrvati ratovali i nisu profiteri domoljubi a te izjednačavam sa svim neprijateljima, i zločinima-a na koncu-lejla šehović ti je bila mis hrvatske a jadranka je srpskog roda i nositeljica jugo zastave 90 . godine pa mi reci da su je branitelji birali

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Corto Maltese
    Datum registracije
    12-04-08
    Poruka
    926
    Liked
    7 times

Neću komentirati tvoje prethodne konfuzne komentare jer se nema što komentirati.
    Tek u tvom off topic stilu jedna primjedba i jedno pitanje.

Citat Pravi autor: Hvidrant Pogledaj Poruke
    ...domovinski rat je trajao 5 godina i za tih 5 godina ...
    Nije. Trajao je četiri godine.

Citat Pravi autor: Hvidrant Pogledaj Poruke
    ...a jadranka je srpskog roda i nositeljica jugo zastave 90 . godine pa mi reci da su je branitelji birali
    Pa nije li HVIDRA uvijek uz svoju Jacu? (pitam jer kažeš "da i nick nešto govori")
    Nisu li braniteljske udruge najvjerniji i vječni saveznik i adut HDZ-a ... onog istog koji je kako sam kažeš opljačkao zemlju za vrijeme rata?
    Nisu li braniteljske udruge plebiscitarno podržale Jacu na predsjedničkim izborima? (Jednako gorljivo kako su podržavali i Sanadera sve do onog dana)
    Milosti ne tražim , niti bih vam je dao!

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Corto Maltese Pogledaj Poruke
    Neću komentirati tvoje prethodne konfuzne komentare jer se nema što komentirati.
    Tek u tvom off topic stilu jedna primjedba i jedno pitanje.

Nije. Trajao je četiri godine.

Pa nije li HVIDRA uvijek uz svoju Jacu? (pitam jer kažeš "da i nick nešto govori")
    Nisu li braniteljske udruge najvjerniji i vječni saveznik i adut HDZ-a ... onog istog koji je kako sam kažeš opljačkao zemlju za vrijeme rata?
    Nisu li braniteljske udruge plebiscitarno podržale Jacu na predsjedničkim izborima? (Jednako gorljivo kako su podržavali i Sanadera sve do onog dana)
    je je- to su oni njeni branitelji što su sjedili na borongaju 2 mjeseca i koi sa njom piju kavu i poklanjaju hrvatski teritorij a branitelji su skoro svi umirovljeni i maknuti sa javne scene-pa sad imate branitelje holding i pun k. kojekakvih braniteljskih udrugica a u ministarstvu branitelja radi 350 osoba a tamo je samo 17 branitelja-ali hrvati vole više tuđe nego svoje pa je zato i izabrana jadranka vlaisavljević kosor

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: as-kralj Pogledaj Poruke

Moram još dodati da je ovo pitaanje samo po sebi suvišno-pa partizani i ustaše i njihovi sledbenici su se izjednačili i sad su na vlasti-nevidim čemu pitanje,a ako neko nije zadovoljan neka ide na ulicu jer mu pravosuđe neće pomoći pa i da je u pravu a to znači da smo to izjednačili i povezali sa domovinskim ratom pa čak i sa našim neprijateljem jer imamo visokih dužnosnika po nekim gradovima i općinama koi su na funkciji bili i u svojoj famoznoj kraini-Građani hrvatske su promatrači,sluge kažnjenici koi trpe razne "inkvizicije"neznam kako da opišem tu nedavnu i davnu prošlost kao i sadašnjost,jer sve nešto u ime boga vjere ,nacije i države a u stvarnosti su važne samo fotelje a nacija je zadnja rupa na svirali

Lajkaj nas na Facebooku