Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Muslići vs. židovi u Znanost forumu; Kladio bih se u desno jaje da svi znate kakva sranja se događaju na nama Srednjem a zapravo Bliskom istoku. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-06, 00:48   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,853
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru
Muslići vs. židovi

Kladio bih se u desno jaje da svi znate kakva sranja se događaju na nama Srednjem a zapravo Bliskom istoku. Zanima me vaše mišljenje o napadima na Libanon i ostale dijelove zapadne obale i jugoistočne azije koje su židovi pokrenuli..

Molim da me ne shvatite kao nacista, fašista, rasista,..... jer ja to nisam ali ne opravdavam ovo što ti ćifuti rade

Tim židovima nikad dosta rata, tolko o tome koliko mare za svoju ne tako davnu prošlost
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 00:52   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,260
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Muslići vs. židovi

veliko bmk..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 00:58   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

a boli i mene ali židovi su prouzročili već jedan svjetski rat ...
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 01:01   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,260
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ma neka se pobiju međusobno, to sve ludo i sjebano..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 02:11   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,252
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Mene zanima šta o ovome misli Damfisk i ako bi moga reć zašto je Amerika stavila veto na onu rezoluciju o osudi napada na Gazu?
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 07:03   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: tzukius
a boli i mene ali židovi su prouzročili već jedan svjetski rat ...
A o kojem bi to ratu trebao biti riječi??
Imam dojam da si ti nešta jako pobrkao.
Židovi su obično predstavljali "kolateralnu štetu", u mnogim srednjevjekovni ratovima, pa i u obadva svijetska.
U prvom svijetskom ratu pogromi u Rusiji i Poljskoj, u Francuskoj slučaj Dreifus...
U WWII progonjeni od nacista, a poslije rata od Staljina.

Ne želim ovom braniti izraelsko prepotentno ponašanje na bliskom istoku.
Samo ispravljam krivi navod.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 08:52   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ja samo znam da se to tamo nikada, ponavljam: NIKADA neće smiriti.
Ta mržnja s kojim njih uzgajaju od malih nogu (i Židovi i Mslimani) nikada neće nestati.
Pretvrdoglavi su jedni i drugi da bi popustili.
Židovi zato što su na tom području u gadnoj manjini i okruženi Muslimanima sa svih strana, a Muslimani zato što imaju pretenzije na teritorij države Izrael jer smatraju da im je nepravedno oteta, tj. da su prevareni od Britanaca i UN-a.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 09:41   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: MATILDA
A o kojem bi to ratu trebao biti riječi??
Imam dojam da si ti nešta jako pobrkao.
Samo ispravljam krivi navod.
kolko ja znam prvi svjetski rat je počeo na balkanu, kaj se ne sjećaš?

al u pravu si da su oni zapravo pokrenuli probleme ali ameri uvijek na njihovoj strani

oni su bili direktan povod 2. svj. ratu ali ne i 1. kojeg su zakuhali srbi

Zadnji Uredio tzukius : 18-07-06 u 09:48.
tzukius je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 10:39   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: tzukius
kolko ja znam prvi svjetski rat je počeo na balkanu, kaj se ne sjećaš?

al u pravu si da su oni zapravo pokrenuli probleme ali ameri uvijek na njihovoj strani

oni su bili direktan povod 2. svj. ratu ali ne i 1. kojeg su zakuhali srbi
Direktan povod prvom svijetskom ratu mogu biti, nacističke i Hitlerove teritorijalne pretenzije, može biti i Versajski ugovor koji je za Njemačku bio isuviše ponižavajući, ali kako to mogu biti Židovi????

Poznato je da su Židovi uvijek najbolje prolazili u svijetskim krizama. Tako je bilo i u Njemačkoj.
Od 1929-1933. zbog otplaćivanja prevelikih ratnih odšteta, Njemačka je imala najveću inflaciju u novijoj povjesti.
Židovi su to iskoristili i kupovali nekretnine po Njemačkoj praktički u bescijenje.
To što se velik dio Njemačkog kapitala našao u židovskim rukama, je bio unutarnji problem Njemačke, ali nikako nije mogao biti povod svijetskom ratu.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 12:33   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

žao mi je što je tamo izbio rat...imam rođaka Libanonca koji na sreću ne živi više tamo...ali ne mrzim nikog, pa ni Židove...neću se petljat u nešto u što nisam upućena
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muslici, zidovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108