| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Muslići vs. židovi u Znanost forumu; Kladio bih se u desno jaje da svi znate kakva sranja se događaju na nama Srednjem a zapravo Bliskom istoku. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,853
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muslići vs. židovi Kladio bih se u desno jaje da svi znate kakva sranja se događaju na nama Srednjem a zapravo Bliskom istoku. Zanima me vaše mišljenje o napadima na Libanon i ostale dijelove zapadne obale i jugoistočne azije koje su židovi pokrenuli.. Molim da me ne shvatite kao nacista, fašista, rasista,..... jer ja to nisam ali ne opravdavam ovo što ti ćifuti rade Tim židovima nikad dosta rata, tolko o tome koliko mare za svoju ne tako davnu prošlost
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muslići vs. židovi a boli i mene ali židovi su prouzročili već jedan svjetski rat ...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muslići vs. židovi Citat:
Imam dojam da si ti nešta jako pobrkao. Židovi su obično predstavljali "kolateralnu štetu", u mnogim srednjevjekovni ratovima, pa i u obadva svijetska. U prvom svijetskom ratu pogromi u Rusiji i Poljskoj, u Francuskoj slučaj Dreifus... U WWII progonjeni od nacista, a poslije rata od Staljina. Ne želim ovom braniti izraelsko prepotentno ponašanje na bliskom istoku. Samo ispravljam krivi navod. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muslići vs. židovi Ja samo znam da se to tamo nikada, ponavljam: NIKADA neće smiriti. Ta mržnja s kojim njih uzgajaju od malih nogu (i Židovi i Mslimani) nikada neće nestati. Pretvrdoglavi su jedni i drugi da bi popustili. Židovi zato što su na tom području u gadnoj manjini i okruženi Muslimanima sa svih strana, a Muslimani zato što imaju pretenzije na teritorij države Izrael jer smatraju da im je nepravedno oteta, tj. da su prevareni od Britanaca i UN-a.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muslići vs. židovi Citat:
al u pravu si da su oni zapravo pokrenuli probleme ali ameri uvijek na njihovoj strani oni su bili direktan povod 2. svj. ratu ali ne i 1. kojeg su zakuhali srbi
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije Zadnji Uredio tzukius : 18-07-06 u 09:48. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muslići vs. židovi Citat:
Poznato je da su Židovi uvijek najbolje prolazili u svijetskim krizama. Tako je bilo i u Njemačkoj. Od 1929-1933. zbog otplaćivanja prevelikih ratnih odšteta, Njemačka je imala najveću inflaciju u novijoj povjesti. Židovi su to iskoristili i kupovali nekretnine po Njemačkoj praktički u bescijenje. To što se velik dio Njemačkog kapitala našao u židovskim rukama, je bio unutarnji problem Njemačke, ali nikako nije mogao biti povod svijetskom ratu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muslici, zidovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.