Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Muslići vs. židovi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: MATILDA Direktan povod prvom svijetskom ratu mogu biti, nacističke i Hitlerove teritorijalne pretenzije, može biti i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-06, 12:38   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Muslići vs. židovi

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Direktan povod prvom svijetskom ratu mogu biti, nacističke i Hitlerove teritorijalne pretenzije, može biti i Versajski ugovor koji je za Njemačku bio isuviše ponižavajući, ali kako to mogu biti Židovi????

Poznato je da su Židovi uvijek najbolje prolazili u svijetskim krizama. Tako je bilo i u Njemačkoj.
Od 1929-1933. zbog otplaćivanja prevelikih ratnih odšteta, Njemačka je imala najveću inflaciju u novijoj povjesti.
Židovi su to iskoristili i kupovali nekretnine po Njemačkoj praktički u bescijenje.
To što se velik dio Njemačkog kapitala našao u židovskim rukama, je bio unutarnji problem Njemačke, ali nikako nije mogao biti povod svijetskom ratu.
Na čije vas postove ovo podsjeća :čekić

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 14:47   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Gogy, pretpostavljam da znam, što si htio reći, ali me u tom slučaju podcjenjuješ.

Moram sama ispraviti svoj lapsus.
U postu je trebalo pisati drugi, a ne prvi svjetski rat.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-06, 18:42   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Što se mene tiče,neka se pobiju međusobno.Ni najmanje se ne zamaram time kaj se događa kod njih.

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 02:26   #14 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Šta mislim o ovome?

Pa mislim da je i malom djetetu jasno da je ovo čista, neprikrivena i očita agresija Izraela na Libanon. Samo, jebi ga, Amerikanci podržavaju Izrael pa nikom ništa. Umjesto da svijet osudi ovakvo ponašanje, da UN donese rezoluciju, da se neki kurac kaže o agresiji, oni svi mudro šute i čekaju šta će Big Daddy Bush reć, pa da onda mogu reagirat...

Mislim, sve ja shvaćam, i dfa treba zaustavit terorizam, i da su dva vojnika oteta i sve to... ali brate, šta je previše - previše je.

Ukratko - agresija. Nedopustivo.
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 02:33   #15 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Ukratko- Amerika je kriva za sve loše što se na ovom svijetu događalo i što se i dan danas događa!!! Petljaju se gdje im nikako nije mjesto...smatraju se Bogom i glavnim zakonom! Kako mrzim tu Ameriku!!!!!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 03:14   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Meni ovaj topik odiše antisemitizmom. A odgovor na to je:
Citat:
Čitam ove komentare pa dolazim do jednog zaključka:

svaki Hrvat koji je, recimo to tako, "desnije" opredijeljen, automatski i po defaultu mrzi i prezire Židove.

E, sad, mržnja i prezir prema Židovima se definiraju kao ANTISEMITIZAM.

E, sad, ANTISEMITIZAM je jedno od glavnih odrednica nacističke ideologije.

E, sad, kad te i takve Hrvate nazoveš pristalicama nacističke ideologije onda oni kažu "Ne, nije istina, ja nisam nacist, ja sam nacionalno osviješten i volim samo Hrvatsku i Hrvate."

A zanimljivo je kako nitko od njih, ali baš nitko, ne zna objasnit kakve veze Hrvatska, Hrvati i nacionalna osvještenosti imaju sa antisemitizmom i zašto ta njihova "nacionalna osvještenost" nikako ne može bez antisemitizma.

Eto, ako mi netko to može objasnit - bit ću mu duboko zahvalan.
Eto.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 06:54   #17 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Casey
Meni ovaj topik odiše antisemitizmom.
A meni ne. Uglavnom se pljuca Amerika. O Židovima osobno ne mislim ništa, jednostavno nisam sa s njima sretao. S Arapima na žalost jesam!
PS - kakve veze imaju Hrvati i antisemitizam, mislim da je to žešće navučena teza
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 08:52   #18 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Antisemitizam, mržnja preme Semitima.
Semiti su i Židovi i Palestinci u Izraelu, ali i Arapi, katolički Maroniti i muslimanski Druzi koji žive u Libanonu.
Kad spominjemo Ameriku, onda ne pričamo o ekonomskim pretenzijama zbog nafte, nego o jakom židovsom lobiju u Americi.
Praktički se svaki ovdje napisan post zbog toga može proglašavati antisemitskim.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 02:18   #19 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Casey
Meni ovaj topik odiše antisemitizmom. A odgovor na to je:

Eto.
Uopće mi nije jasno šta si želio postić ovim komentarom?

Vidim da citiraš moj napis, ali majke mi ne shvaćam šta hoćeš reć. Da sam ja antisemit? Da nisam antisemit? Da malo jesam a malo nisam?

Na razumijem poantu. Pojasni malo, ako ti nije problem
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 23:48   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Ne simpatiziram ni Židove ni Amere,niti mi je imalo draga njihova politika ali val islamskog fundamentalizma je zahvatio previše maha.
Mislim da su jedino Židovi ostali na braniku kršćanstva,koliko god uspijevao shvatiti njihovu problematiku tamo.Kad pogledate tko se toj lošoj grupaciji pod plaštom islama opire.Sami Židovi.
Mislim da su Židovi krenuli u akciju "ili mi ,ili oni".A Amerimsa to sasvim odgovara,isto kao i Iranu.
Samo još očekujem da Iran počme rokat Izrael,a Ameri njih i eto ti jošvećeg sranja.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muslici, zidovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114