| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Muslići vs. židovi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: MATILDA Direktan povod prvom svijetskom ratu mogu biti, nacističke i Hitlerove teritorijalne pretenzije, može biti i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Muslići vs. židovi Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Muslići vs. židovi Što se mene tiče,neka se pobiju međusobno.Ni najmanje se ne zamaram time kaj se događa kod njih.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muslići vs. židovi Šta mislim o ovome? Pa mislim da je i malom djetetu jasno da je ovo čista, neprikrivena i očita agresija Izraela na Libanon. Samo, jebi ga, Amerikanci podržavaju Izrael pa nikom ništa. Umjesto da svijet osudi ovakvo ponašanje, da UN donese rezoluciju, da se neki kurac kaže o agresiji, oni svi mudro šute i čekaju šta će Big Daddy Bush reć, pa da onda mogu reagirat... Mislim, sve ja shvaćam, i dfa treba zaustavit terorizam, i da su dva vojnika oteta i sve to... ali brate, šta je previše - previše je. Ukratko - agresija. Nedopustivo.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Muslići vs. židovi Ukratko- Amerika je kriva za sve loše što se na ovom svijetu događalo i što se i dan danas događa!!! Petljaju se gdje im nikako nije mjesto...smatraju se Bogom i glavnim zakonom! Kako mrzim tu Ameriku!!!!! ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Muslići vs. židovi Meni ovaj topik odiše antisemitizmom. A odgovor na to je: Citat:
![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Muslići vs. židovi Citat:
PS - kakve veze imaju Hrvati i antisemitizam, mislim da je to žešće navučena teza ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Muslići vs. židovi Antisemitizam, mržnja preme Semitima. Semiti su i Židovi i Palestinci u Izraelu, ali i Arapi, katolički Maroniti i muslimanski Druzi koji žive u Libanonu. Kad spominjemo Ameriku, onda ne pričamo o ekonomskim pretenzijama zbog nafte, nego o jakom židovsom lobiju u Americi. Praktički se svaki ovdje napisan post zbog toga može proglašavati antisemitskim. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muslići vs. židovi Citat:
Vidim da citiraš moj napis, ali majke mi ne shvaćam šta hoćeš reć. Da sam ja antisemit? Da nisam antisemit? Da malo jesam a malo nisam? Na razumijem poantu. Pojasni malo, ako ti nije problem
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: Muslići vs. židovi Ne simpatiziram ni Židove ni Amere,niti mi je imalo draga njihova politika ali val islamskog fundamentalizma je zahvatio previše maha. Mislim da su jedino Židovi ostali na braniku kršćanstva,koliko god uspijevao shvatiti njihovu problematiku tamo.Kad pogledate tko se toj lošoj grupaciji pod plaštom islama opire.Sami Židovi. Mislim da su Židovi krenuli u akciju "ili mi ,ili oni".A Amerimsa to sasvim odgovara,isto kao i Iranu. Samo još očekujem da Iran počme rokat Izrael,a Ameri njih i eto ti jošvećeg sranja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: muslici, zidovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

Kako mrzim tu Ameriku!!!!!