| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Naj noviji Napad na Hrvatsku u Znanost forumu; moram reci da se ovdje slazem s damfiskom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Citat:
Ja se slažem s damfiskom! Ne baš 100%, ali velikom većinom. Najveći problem za pravu normalizaciju odnosa su velikosrpske ideje koje su još itekako prisutne tamo daleko. Jednom sam spomenuo primjer s Mađarima. Otkad nema teritorijalnih pretenzija, mi s Mađarima k'o braća. Edit:Algoris je kriv - on je stavio film.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 29-08-07 u 19:09. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Pa ja uvijek govorim - nije problem u Srbima. Problem je u - Srbiji. Svako sranje stiglo je iz Srbije. Svaka agresivna ideja, svaka nerealna optužba, svaka paušalna osuda hrvatske strane i svako odbijanje prihvaćanja krivnje na srpskoj strani stiglo je iz Srbije. Srbi kao Srbi nisu problem. Problem je Srbija.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Potpuno se slažem sa Damfiskom; i nisu to samo ideje u političara. Pa njihovi akademici podržavaju neke "činjenice" napisane u Šešeljevoj knjizi "Rimokatolički zločinački projekat veštačke hrvatske nacije", na fakultetima uče o Gunduliću, Držiću, Kačiću Miošiću (koji je bija fratar, rođen u Makarskoj) itd. u sklopu srpske književnosti. PS: Ukrali smo im jezik, kulturu, književnost, junake, izume, znanstvenike, pisce itd. Bar da im damo trećinu zemlje. ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Moje osobno mišljenje je da je to sve stvar ljudi na vlasti .... jer ako se nekome stalno tupi jedno te isto, ako se stalno vode jedne te iste rasprave, ako se od strane politike i političara (onoga kaj damfisk naziva "Srbija") ne počne pričati o nekim drugim stvarima ... e pa onda imamo ovo o čemu on priča ... Uzmimo primjer Mađarske ... zašto je to sve zamrlo? Jel se narod odjednom opametio ili su mađarski političari i vlast počeli pričat o nečem drugom? Uzmimo primjer Njemačke i Francuske ... vodili su ratove barem jednom u svakoj generaciji i onda su uspijeli poslje WW2 unutar jedne generacije postati glavni partneri koji vuku ideju EU .... Jel u Mađarskoj ima kretena koji misle da je Rijeka njihova? IMA Jel u Njemačkoj i Francuskoj ima ljudi koji bi pobili one druge? IMA Uzmimo primjer Italije i naše obale .... tamo političari i dalje pričaju o taljanskom Zadru, Splitu, Istri . Možda ne oni u vladi, barem ne službeno, ali priča se, postoje udruge, organizacije, svako malo iskoči neki novinski natpis ... Dokle god politika (politička Srbija) bude drkala na Virovitica - Karlobag, morat ćemo spavat s jednim okom otvorenim .... nemam baš previše nade da će se opametit i da su u stanju izać iz začaranog kruga u kojem jesu, ali to ne znači da moramo od nekog glupog Jubito filma radit tragediju ... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Citat:
Žalosno .... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Ali to su najnevjerovatnije konstrukcije, to je da ti pamet stane... Recimo, omiljena im je priča o "pokatoličenim Srbima".... po prilici, 40 do 50% današnjih Hrvata su "pokatoličeni Srbi" (ili "odsrbljeni Srbi") Dok istovemeno niti jedan jedini Srbin, ali baš niti jedan jedincati, nije "popravoslavljeni Hrvat" ili "odhrvaćeni Hrvat" Dubrovnik je "vekovni srpski grad", i to zato što su u njemu živjeli "Srbi katolici" Mislim, to je nešto nevjerovatno... prestrašno EDIT: @ silence To je tako jer narod (Srbija) to želi slušat. I nakon svega što se izdogađalo, i nakok NTAO-bombi, i nakon kraha Jugoslavije, i nakon što su svi, ali baš svi otišli što dalje od Srbije, NAROD u Srbiji i dalje želi slušat ono što im političari serviraju. Spominješ Mađarsku, spominješ Francusku i Njemačku.. U tim zemljama narod je shvatio da im je dosta priča o ratu, osvajanju, napadima i osvetama... NAROD je to shvatio... A zašto je to narod u tim zemljama shvatio? Pa zato što to nije Srbija. Pa ljudi moji, Srbija živi od mitova. To je njima duhovna hrana... to je njima kruh svagdašnji... priče o nepravedno izgubljenim bitkama i o "vekovnim ognjištima" na koja će se jednom vratit Nema naroda na kugli zemaljskoj koji vjeruje da mu pripada zemlja na kojoj živi makar i jedan pripadnik tog naroda - osim Srba. I to onih u Srbiji.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 29-08-07 u 19:30. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Nisam ja protiv ničije mržnje, neka mrzi svatko, i to otvoreno. Problem je u tome šta se mržnja ne može namazat na kruv pa marendat. Oni bi sad eto bili malo slabije razvijeni od Japana, samo da nije nas genocidnih Hrvata koji smo im pomrsili planove. PS: Izgleda da će vratit konje nazad. Tj. ono šta je ostalo od konja. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, napad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.