| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Naj noviji Napad na Hrvatsku u Znanost forumu; A dobro... Pa nije zanimljivo ako se svi slažemo. To je monotono.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku A dobro... Pa nije zanimljivo ako se svi slažemo. To je monotono. ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku na pocetku sam mislio da su ljudi na ovom forumu barem malo pametni, jer ipak sluzit se kompjuterom nije lako.....ali onda dodjem i vidim hrpu vas koji zbog jednog kretena koji je napravio glupi filmic tumacite kako svi srbi zive u ideji velike srbije...ono sta ocito nitko od vas nije stao i razmislio jest to da na mladima svijet ostaje, a mladi se mijenjaju.....nemozete zbog jedne budale sudit naciji, vise milijuna ljudi! istina da ima vise budala koji to misle al to je kriva vlast koja im tako puni glavu Neki dan je bio koncert od thompsona na karlovackim danima piva.....hrpa ljudi sa ustaskim znakovim majicama i kapama...da je bio neki srbin tamo rekao bi: ajme ludih hrvata sve ustase,,,,istina je da ima hrpa ljudi u hrvatskoj koji se boje razlicitog, a taj strah pokazuju mrznjom....ali sve vise i vise se postize kriticna masa ljudi, odnosno mladih koji shvacaju da ko zivi u proslosti ne vidi sadasnjost i ne dozivi buducnost.....mnogi su izgubili mnogo u ratu, ja sam jedan od njih....ali ja znam da sam veci od mrznje, probajte i vi bit.....
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku a i s ovim se slazem p.s. nisam nikog htio uvrijedit ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku da to i je ono najgore, pokusavamo nekog promijenit, a trebamo se prvo mi promjenit.......najgore od svega je sta se i djeca uce bit takva pa sam vidio klinca od 9 godina u ustaskoj majici s ustaskom kapom......na koncertu
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Ljudi,bre, pa stvarno...neko je gore rekao da ste napravili od tog neumesnog filma ovde na forumu sve i svašta... Ako hoćemo iskreno na You tube ima svakakvih filmića kojih se zgrozimo, bar ja,što političkih,što rasističkih...i naravno svako se nadje uvređen kada se govori o njegovoj zemlji i narodu.To je normalno. I meni iskreno nije svejedno kad čitam neke postove,i sami neki ne shvataju koliko greše...I mene su neki i to većina kad sam došla ovde na forum prihvatili ošrto sa puno glupih i bljutavih postova...ali naišla sam pored njih na drage i normalne osobe shvativši da pojedinac nikad ne može biti kriv!!!!!!!Ali to nije bitno!!!I malo je glup naslov Naj noviji napad u Hrvatskoj,mislim strašno!!!!!!!
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Citat:
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Temelj svega jest da se Srbi nisu oslobodili Garšaninove ideje ''gde je Srpski grob tu je Srbija'', i to još i danas živi u Srbiji. Hrvati su bižali od germanizacije, mađarizacije itd kroz povjest i sa braćom Srbima (po nama) stvorili Jugoslaviju. Srbi su tad prvi put privarili Hrvate, jer su okupirali Hrvatsku. Drugi put u WWII kad su četničke postrojbe prišle na stranu Titove armije, smišljeno, pa se kasnije uvukli u sve segmente tadašnje Jugoslavije (ne oslobodivši se ideje o Velikoj Srbiji, a forsirajuči ideju o genocidnom narodu) i treči put jogurt pa balvan revolucija 1991. Ne tvrdim i nikad neču reći da su svi Srbi isti i da razmišljaju isto, jer u mojoj postrojbi u ratu borili su se i Srbi koji su smatrali da im je Hrvatska domovina, i da vidite kako čak bolje i hrabrije od određenih Hrvata. Ali osnov svega jest to što mi je više dodijalo da nas kljukaju sa onim što se događa u Srbiji, mnogi bi na nju do sada zaboravili da uopče i postoji da nema tog kljukanja. Srbija če završiti na Beogradskom pašaluku, I BOLI ME NEKA STVAR ŠTA SE DOGAĐA U SRBIJI I ŠTO ONI GOVORE I RADE, mi imamo svoju Hrvatsku izgrađivajmo je najbolje kako možemo i za to se borimo za bolju budučnost u Hrvatskoj. Što je nama bolji i kvalitetniji život, ne zaboravite to njima sve teže pada, po meni je to najkvalitetnija osveta, normalno osim naše pobjede. Zadnji Uredio tonini : 30-08-07 u 06:18. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned | Re: Naj noviji Napad na Hrvatsku Citat:
Kao što se kod nas u nekim krugovima smatra "normalnim" da se na koncerte Mitraljeza ide sa ustaškim kapama, obučeni u crno i da se pozdravlja sa dignutom desnicom, tako je i kod njih, samo izraženije, jer "politička Srbija" daje puno više prostora takvim ispadima. Narod priča o onome o čemu pričaju političari, vjerski i duhovni vođe, znanstvenici u medijima i ako ti isti (koji čine politički dio nekog naroda) stalno laprdaju o glupostima, naravno da će onda i "obični ljudi" biti zaokupljeni tim stvarima ... Uostalom, uspon Miloševića je najbolji dokaz tome .... "Ne znamo da radimo, ali znamo da se bijemo" je možda najbolja fraza koja objašnjava potrebu "političke Srbije" da se bavi stalnim poticanjem na ratove i sanjanje "velike srbije". A sad da malo prebacimo lopticu i usporedimo ponašanje "političkih hrvata" u BiH sa njihovim srpskim "kolegama" .... jel treba hrvatima u BiH stalna rasprava o "trećem entitetu" umjesto da se konačno posvete tome da krenu naprijed? Ko zarađuje dok se narod svađa? Umjesto da se prime posla i počnu radit za dobro naroda, oni stalno mažu očima pričama koje ne vode ničem dobrome ... Mene samo zanima kaj bu bilo sa hrvatima u BiH ako / kad Hrvatska uđe u EU i koliki će nam teret oko vrata njihovo ponašanje (pod utjecajem "političkih hrvata") biti, jer, nemojmo se zavaravati, sve te priče i sva ta sranja će poprimiti malo drugačiju dimenziju obzirom da svi imaju hrvatske putovnice ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, napad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.