Stranica 1 od 12 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 112

Napokon slijedi - Demesićizacija Hrvatske !

Raspravljate o temi Napokon slijedi - Demesićizacija Hrvatske ! u Politika forumu, dio Znanost foruma; A ta de-mesićizacija bi podrazumjevala : -Iskorjenjivanje političke korupcije (npr. Mesić pod kraj mandata najbližim suradnicima djeli veleposlanička i konzulska ...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    25-04-09
    Poruka
    333
    Liked
    1 times

Napokon slijedi - Demesićizacija Hrvatske !

A ta de-mesićizacija bi podrazumjevala :

-Iskorjenjivanje političke korupcije (npr. Mesić pod kraj mandata najbližim suradnicima djeli veleposlanička i konzulska mjesta što je klasična politička korupcija)
    -Odmicanje od neprincipijelnosti i kameleonstva u politici (Mesić je samo u 90-ima promjenio 10 svjetonazora ,a u Jugi je bio i apartčik i maspokovac ,a onda opet i predsjednik predsjedništva sfrj)
    -Iskorjenjivanje isprepletenosti političkog vrha s mafijom (Mesićevi prijatelj - Petrač ,klan Osmani)
    -Okretanje ka zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa (za vrijeme Mesića se pljačka naš najvažniji prirodni i gospodasrki resurs Jadran ,Mesić nije reagirao ,pristajemo na manje od međunarodnog prava i na kocku stavljamo svoj teritorij - Mesić je prvi pristao na takve ideje ,dilanje s državnim tajnama- jedini predsjednik koji je ikada tako nešto radio u svojoj državi...)
    -Napokon rastjerivanje starih komunističkih kadrova iz politike (npr. Budimir Lončar ,Mesićev savjetnik za vanjsku politiku , koji nam je usput rečeno, izborio embargo na uvoz oružja početkom agresije i borbi za Vukovar)
    -prestanak ridikulizacije politike ,odmicanje od viceva i glupih izjava
    -stajanje na kraj raspravama o WW2

Veslite li se tome ?
    Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
    "To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

Re: Napokon slijedi - Demesićizacija Hrvatske !

ja sam već rekao da mi je drago što mu završava mandat, da me zanima kakva će govna isplivati nakon toga te da se nadam da se neće uspjeti reaktivirati kao bitan politički faktor jer treba nam odmak od njegova zastarjela politikantstva, potenciranja sukoba između ustaša i partizana i sl. ali što sve to vrijedi ako netko od njegovih pulena dođe na pantovčak, a ima nekoliko favorita, ne jednoga. istaknuo je josipovića, bandića i vidoševića kao svoje favorite, na koje sigurno ima utjecaj te mu je u interesu da netko od njih pobijedi.
    Zadnji Uredio ševa : 15-12-09 u 22:30 Razlog: ispravljanje tipfelera

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Maxxxcom Pogledaj Poruke
    A ta de-mesićizacija bi podrazumjevala :

-Iskorjenjivanje političke korupcije (npr. Mesić pod kraj mandata najbližim suradnicima djeli veleposlanička i konzulska mjesta što je klasična politička korupcija)
    -Odmicanje od neprincipijelnosti i kameleonstva u politici (Mesić je samo u 90-ima promjenio 10 svjetonazora ,a u Jugi je bio i apartčik i maspokovac ,a onda opet i predsjednik predsjedništva sfrj)
    -Iskorjenjivanje isprepletenosti političkog vrha s mafijom (Mesićevi prijatelj - Petrač ,klan Osmani)
    -Okretanje ka zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa (za vrijeme Mesića se pljačka naš najvažniji prirodni i gospodasrki resurs Jadran ,Mesić nije reagirao ,pristajemo na manje od međunarodnog prava i na kocku stavljamo svoj teritorij - Mesić je prvi pristao na takve ideje ,dilanje s državnim tajnama- jedini predsjednik koji je ikada tako nešto radio u svojoj državi...)
    -Napokon rastjerivanje starih komunističkih kadrova iz politike (npr. Budimir Lončar ,Mesićev savjetnik za vanjsku politiku , koji nam je usput rečeno, izborio embargo na uvoz oružja početkom agresije i borbi za Vukovar)
    -prestanak ridikulizacije politike ,odmicanje od viceva i glupih izjava
    -stajanje na kraj raspravama o WW2

Veslite li se tome ?
    Ne veselim se ničemu jer znam da će novi presidente namjestit svoju ekipu i opet isto sranje biti jer to je jednostavno politička elita.

Politička korupcija, najnormalnija stvar u našem političkom životu bez obzira na stranačku pripadnost. Ti meni, ja tebi i mi sretni.

Normalno je mijenjati stavove kako vjetar puše ili kako raja puši.

Politika i mafija idu ruku pod ruku od samog početka ove države, to se možda iskorijeni za nekoliko generacija. (možda će mafijaši biti ugledni sabornici )

Nacionalni interesi vs. privatni interesi, znamo tko pobjeđuje.

.....
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

ništa ne ide preko noći. ne može nešto što se radilo 10 godina nestat samo zamahom ruke.

dobivam dojam da se nešto počelo radit po pitanju korupcije.
    RISE and SHINE

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Ma nije, samo pricaju malo vise o svinjskoj gripi i nadolazecim izborima

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

ma,riješit će to europa ako ne budemo sami...
    RISE and SHINE

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika tonini
    Datum registracije
    26-02-07
    Starost
    60
    Poruka
    2,349
    Liked
    2 times

Detuđmanizacija, demesićizacija Hrvatske, da obavezno, iako od toga nema ništa jer stoka sitnog zuba ne reagira, neodlučni smo baš zbog velikih podjela među nama.
    Slažem se sa svim što ste napisali pa i nemam što više dodati.
    SAMO MORU VIRUJEM!

Regularni forumas Avatar od korisnika ledrfejs
    Datum registracije
    08-01-09
    Poruka
    328
    Liked
    0 times

Nakon Mesića dolazi novi beskičmenjak kojeg gura EU ili neki vrlo jaki lobi- Josipović. Ništa se neće promijeniti i opet će glasovati mrtvi pa ćemo imat Josipovićzaciju Hrvatske svojevrsni "upgrade" Mesićzacije..žalosno ali istinito.
    Kakvo je to došlo vrijeme i brat brata vara...

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Oćeš reć da jedino valja krivousti junior?

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Regularni forumas Avatar od korisnika ledrfejs
    Datum registracije
    08-01-09
    Poruka
    328
    Liked
    0 times

Neznam o kome govoriš ali svatko treba po savjesti glasati za ono što je najbolje za Hrvatsku, a ako je to Josipović onda sam rađe za ukidanje Hrvatske.
    Kakvo je to došlo vrijeme i brat brata vara...

Stranica 1 od 12 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku