Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi NATO - da ili ne u Znanost forumu; Većina ljudi iz Srbije na ovom forumu su tako miroljubivi i nikako im nije jasno što se događalo u novijoj (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-08, 22:13   #91 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: NATO - da ili ne

Većina ljudi iz Srbije na ovom forumu su tako miroljubivi i nikako im nije jasno što se događalo u novijoj (pa i starijoj) povijesti ovih prostora, nikako im nije jasno otkud nama pravo da se "durimo" na njih kad su oni tako dobri.
Baš smo zločesti.

A na izborima nikad ne pogriješe - uvijek u istom smijeru.

I nikako im nije jasno zašto im se država skuplja poslije svake kiše.

Možda će biti kasno kad jednom shvate da je šerif samo jedna od mnogih uloga u tom filmu.
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 00:11   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-02-08
Poruka: 313
barabas se izdvaja iz mase

I anthlon šta predlažeš? Evo nisam pametan reci mi šta treba da radim, ja govorim uvek u svoje ime i ne pada mi napamet da se izjašnjavam u bilo čije... Bio sam jako mali kad su se sranja dešavala (nikad nisam rekao da mi nije jasno šta se dešavalo nedavno 90 - ih godina),i osuđujem ih, mada za to postoji institucija u Holandiji koja je merodavna.Isto tako znam i za sranja 41-45 (NDH) i šta sad, jel kiša još pada.Dragi moj zapamti "radovati se tuđoj tugi i nesreći je isto što i priželjkivati je sebi" ... što bi PLEMENITI Miroslav Krleža rekao "Sačuvaj me Bože, Srpskog junaštva i Hrvatske kulture"!A za šerifa ne brini "Ničija nije do zore sjala".
barabas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 07:12   #93 (permalink)
Moderator Foruma

anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Već sam puno pisao u ovom dijelu foruma o svemu ovome i nemam volje ponavljati sve to kad god netko novi dođe na forum. I sam znaš da radikali u Srbiji imaju gotovo 50% glasova na izborima, i sam znaš da se oni nisu odrekli sna o Velikoj Srbiji. Nemojte krivce tražiti uvijek na drugoj strani, čistite prvo svoj prag za svoje dobro.
To su stvari o kojima pričam i zato kažem da nema stabilnosti dok se iz glava ne izbace teritorijalne pretenzije na tuđe teritorije ma koliko se granice smatrale nepravednima.

Ne veselim se tuđoj nevolji samo sam htio reći da više računa vodite o vlastitom dvorištu.
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 07:52   #94 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-02-07
Godina: 57
Poruka: 1,109
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: barabas Pogledaj Poruke
Isto tako znam i za sranja 41-45 (NDH) i šta sad.
Samo bi se osvrnija na ovaj dio, govoriš o NDH od 41-45, da si iskren onda bi spomenija i četnićki pokret od 41-45, a koja su sve sranja oni radili, čak i gora od onih koja su se dgađala u NDH, ili su oni bili ''antifašisti''. Zašto nikad nitko to ne spominje. I to je Velikosrpska politika kroz cilo vrime bivše SFRJ, ciljano, da se zaboravi šta su radili Srbi a da se Hrvate proglasi genocidnim i da in se to stalno ''nabija na nos''. Pa dosta je toga više.
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 16:02   #95 (permalink)
Regularni forumas

Tonini izvukao si stvar iz konteksta i dodao milion nekih drugih stvari a i vidim dao si sam sebi odgovor, pa prema tome šta da ti kažem, sve znaš! Izvinjavam se anthlonu nisam pročitao šta je ranije pisao.
barabas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 19:55   #96 (permalink)
prof. Foruma

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Tonini izvukao si stvar iz konteksta i dodao milion nekih drugih stvari a i vidim dao si sam sebi odgovor, pa prema tome šta da ti kažem, sve znaš! Izvinjavam se anthlonu nisam pročitao šta je ranije pisao.
Ne dajem ja sam sebi odgovore, već su to povjesne činjenice i ne dodajem milijun drugih stvari koje su neistina, već ono što se događalo a na nikakvi odgovori samom sebi. Da bi spominjao NDH, ne treba zaboraviti, a triba spomenuti što se događalo na ovim prostorima i kod drugih naroda a ne samo kod Hrvata.
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 23:02   #97 (permalink)
Regularni forumas

Evo priznajem Srbi su najveći krvnici na kugli zemaljskoj i treba ih sve u logor strpati, oni su krivi za sve, od ameba na ovamo, JEL DOBRO SAD!Odosmo u OFF u pm....
barabas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 23:36   #98 (permalink)
Moderator Foruma

Nemoj nam se odmah ljutiti.

Ući će i Srbija u NATO.

Nitko (osim tebe) nije rekao da su Srbi krivi za sva zla ovog svijeta ali za dosta jesu. No i mi i svi drugi kroz povijest imamo trenutaka koje bismo rado gurnuli pod tepih.
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 00:15   #99 (permalink)
Regularni forumas

Uće u k.... (nježnik ) a ne u NATO!
barabas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 07:42   #100 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Evo priznajem Srbi su najveći krvnici na kugli zemaljskoj i treba ih sve u logor strpati, oni su krivi za sve, od ameba na ovamo, JEL DOBRO SAD!Odosmo u OFF u pm....

Ne triba se ljuti kad se kaže istina. Svako odličje ima dvi strane. I nitko nije naveo da su Srbi krivi za sve na ovom svitu, ali za događanja u državi SHS, kraljevini Jugoslaviji pa i u SFRJ jedino su Srbi imali pretenzije na tuđe teritorije i tako ''širili'' Srbiju. Što su konačno i pokušali ostvariti raspadom SFRJ i agresijom na Hrvatsku.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nato

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 08:51
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 21:59
Pička - Faq Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 1 30-01-06 23:03
Zasto je pivo bolje od zenske CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 26-04-04 00:01

Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114