| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi NATO - da ili ne u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 obziron na pamet hrvatskog naroda (vidi prošle izbore), protiv san referenduma (o bilo čemu). S ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: NATO - da ili ne Citat:
Po onome što smo čuli kad su došli potpisivati peticiju 50% za, 50% protiv (manje-više) tako da ako dođe do referenduma, bit će tijesno i svaki glas bi mogao presuditi! | |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Citat:
Koja diktatura, krvi ti irudove? Jesi li ti normalan? Slijedeći put nemoj pit prije nego šta dođeš na forum... pa nećeš piskarat bedastoće
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Citat:
![]() | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: NATO - da ili ne Ja ipak mislim da je prava demokracija kad narod može odlučivati o sebi. Naravno da to narod pokazuje na izborima, ali ne može ta stranka raditi baš sve šta im padne na pamet (osim kod nas, ali mi smo Balkanci, pa smo posebni). Zato postoje prosvjedi u kojima ljudi pokazuju svoje nezadovoljstvo i referendumi gdje će večina naroda odlučiti što misli u svoje ime da žele. Kako referendum prođe, cijeli narod će znati kako su odlučili, a ne ostati pri stavu da je samo nekolicina ljudi u Saboru odlučila "u ime svih nas"! |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Pod hitno nešto pročitat na temu konstitucionalnog uređenja i demokracije i vladavine prava... BRZO!!!!!
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: NATO - da ili ne Samo malo! Ja sam za prava naroda, a ne prava vlasti! Ja tebe ne kontam. Ti si znači protiv referenduma i da se NAROD izjasni jel želi pristupiti ili ne? Tebi je ono "neka bude volja Sanaderova" i da mora biti sve po njegovom" ? |
| | |
| | #118 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Ne. Ja ti samo naglašavam da pričaš gluposti o stvarima o kojima ne posjeduješ elementarno znanje U zadnja tri posta pogrešno si upotrijebio pojmove diktature, demokracije, vladavine naroda i još nekoliko njih
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: NATO - da ili ne A dobro. Nisam naveo koju stil demokracije. Ima libernalna, socijalistička itd. Za mene su HDZ-ovci diktatori i uvijek će to ostati bez obzira na sve definicije i točka. Dobro, u meni vlada i taj anarhizam (bez obzira što sam član neke stranke), pa evo da mi ne bi opet nešto argumentirao: Ukoliko svi građani (odnosno svi članovi neke organizacije itsl.) direktno sudjeluju u donošenju odluka, govorimo o direktnoj demokraciji. Osnovno sredstvo direktne demokracije, koje se u mnogim svremenim demokracijama u manjoj ili većoj mjeri primjenjuje, jest referendum. Na direktnoj demokraciji osobito inzistira anarhizam. To sam izvukao iz: Demokracija - Wikipedija jer ti moraš sve za nešto imati definiciju, zapis itd., pa da se malo sad opustiš. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Dresden Godina: 48
Poruka: 71
![]() | Re: NATO - da ili ne Citat:
znači, birači odlučuju hoće li ga biti ili ne. Zadnji Uredio anthlon : 30-03-08 u 07:38. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nato |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Pička - Faq | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 30-01-06 22:03 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.