| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi NATO - da ili ne u Znanost forumu; Šunka, mene samo zanima koja je bila uloga NATO saveza u sprečavanju neprovociranog napada nekih njegovih članica na treće zemlje... Š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Šunka, mene samo zanima koja je bila uloga NATO saveza u sprečavanju neprovociranog napada nekih njegovih članica na treće zemlje... Što je u tom slučaju bilo sa mirotvorstvom, što sa zajedničkim vrijednostima, što sa obrambenim konceptom saveza?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Citat:
![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne SAD, VB i Coallition of the Willing- protiv Iraka. Koje su to zajedničke vrijednosti, kad jedni napadaju a drugi ne, koje je to mirotvorstvo (kad jedni šute i gledaju kako ovi napadaju Irak)?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #25 (permalink) |
| next best thing | Re: NATO - da ili ne Ama Hrvati su MFFM - Mean Fucking Fighting Machine, oni bi profitirali više s nama nego mi s njima tako da "NE" NATO- jebite se suvremeni imperijalsti i gamadi kolonijalistička. :screwyou
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Pa koliko se meni čini zemlje koje su napale Irak su članice NATO-a, pa je mislim moje pitanje na mjestu- koja je bila uloga (rekacija) NATO-a kada su članice NATO sveza vršile agresiju na treće zemlje, a toj agresiji se (mislim) protivila većina članica? Da li je bila održavanje mira? (Mislim da nije.) Da li je bila promoviranje zajedničkih vrijednosti? (Kojih zajedničkih vrijednosti?!? jedni napadaju, a drugi šute i gledaju na drugu stranu iako se protive napadu.) NATO je obrambeni savez- kako onda članice saveza mogu nekažnjeno vršiti agresiju na druge zemlje (opet nekažnjeno) kršeći pritom ratno pravo i običaje, kao i Ženevske konvencije?
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Ovako, nakon što smo se svi složili da NATO nema nikakve veze s Irakom mogu ti postaviti protupitanje: zašto recimo UN nije 'reagirao' (kao što NATO nije reagirao)? Mislim - analogija je ista - sve su zemlje članice UN (mislim na zemlje Koalicije) a UN također ima slične (da ne kažem) iste proklamirane ciljeve (sloboda, ljudska prava,...). |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: NATO - da ili ne Vidija sam temu i jednostavno nisam zna šta da kažem ali kao sam vidija kako je to pharaoh lijepo sročija nisam moga a da ne kažem: toooooo majstore. ![]() Kad otkočiš repice doćo će i ona.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Šunka- sad se pravdamo da su jednako neučinkoviti i politički kastrirani kao UN?!? ![]() To im a) i nije baš nešto za pohvaliti se, b) već smo članica UN-a, pa čemu se onda udruživati u drugi jednako politički neprincipijelan i nesposoban savez?
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Citat:
Slažem se, svijet nije idealan, ali jebiga, kakav je takav... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nato |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Pička - Faq | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 30-01-06 22:03 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:00.