| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi NATO - da ili ne u Znanost forumu; Pa da- tu u obzir dolaze zajedničke vrijednosti koje NATO navodno promovira... Jebeš ti to, ako sutra nas Slovenci, Talijani ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Pa da- tu u obzir dolaze zajedničke vrijednosti koje NATO navodno promovira... Jebeš ti to, ako sutra nas Slovenci, Talijani i Mađari (članice NATO-a) odluče bez povoda napasti, a cijeli savez stoji po strani i (eventualno) mumljaju sebi u bradu kako to i nije jako lijepo od njih. To ti dođe kao nasilnici u školi- ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. Meni i nije neki motiv za pridruženje. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #32 (permalink) |
| next best thing | Re: NATO - da ili ne ma nek dođe ko hoće, može cijeli NATO napast, biti će im gore nego u iraku. ko ih jebe, ako neznaju reć ne NATO-u nek se guze snjima i poljaci i talijani koji su kukavice na desetu potenciju, išli su u irak kad im je pasalo i kad su mislili dobit dio kolača od nafte, al kita, a onda su i amerima sprčili kurac u leđa, to je sve gamad oportunistička, kome to treba, sutra kad svi budu žedni pa da smo u tri NATO-a opet nam ameri budu smjestili, treba se pripremat za taj dan, ja već kopam veliki podrum i skupljam na neke bacače plamena i protutekovske mine i granate. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #33 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: NATO - da ili ne Citat:
Citat:
S obzirom da su stvari takve kakve jesu onda mi se čini da tvrditi kako između NATO-a i okupacije Iraka nema nikakve veze mogu samo: a) Jako naivne osobe b) Ljudi koji rade za Vladu RH c) Vjerni sljedbenici lika i djela Dr. Ive Sanadera tj. članovi HDZ-a Citat:
Prije svega ja sam to spomenu kao komentar na tvoju izjavu da Europa nema nikakvu obranu. A naravno da je sve na početku. Sama EU je još uvijek na početku i u procesu stvaranja , a vojska definitivno nije nešto što je u tom procesu primarno. O tom možemo nadugo i naširoko ... samo otvori temu EU. Dio "ne mogu ništa bez NATO infrastrukture" u najmanju ruku je ... neznam ... smiješan. Iz tog bi se valjda trebalo zaključiti da je NATO nekim posebnim nepoznatim sredstvima u Europi izgradio tu infrastrukturu ... pa gotovo sve je izgrađeno i održava se novcima poreznih obveznika EU. Obrnuta ti je teza ... NATO koristi infrastrukturu EU. Prije si rekao kako ima još puno argumenata za i ako nekog zanima možeš ih navesti. Ja sam te zamolio za neki , ali nisi dao nijedan. Pa evo zamolit ću te lijepo da mi onda odgovoriš , ako ti nije problem , na par pitanja pa da i ja progledam i stanem na stranu manjine u RH koja je za ulazak u NATO. Koja je korist za RH od ulaska u NATO? Od koga bi NATO trebao braniti RH? Koga je NATO od 1990. do danas obranio od agresije?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |||
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne NATO ili sjeverno-atlantski savez mislim da je osnovan nakon IIWW. Osnovale su ga USA i desetak drugih država, kao, po meni štit, od SSSR-a i širenja komunizma. Tad je i počela blokovska podjela svita. Rusi nedugo nakon toga osnivaju Varšavski pakt i počinje vrime hladnog rata, zidova, žica i slično. Padom Berlinskog zida, raspadom SSSR-a, padom komunizma, ne postoji razlog više za postojanje Varšavskog pakta, on se sam od sebe raspada, pa i sama svrha NATO-a u Evropi je besmislena, osim interesima Amera, jer oni sa tim savezom praktično kontroliraju Evropu, a sve je usmjereno opet prema Rusiji i Aziji. Kako bi se Evropa branila od napada Amera, nikako, jer je Evropa na ovaj način razoružana. Ameri kontroliraju sve što se događa u Evropi, a u viziji nekog novog rata prvo bi se tukli ciljevi u Evropi. Pa nije uzalud Putin reka da če okrenuti ponovo rakete prema Evropi.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Pošto sam u debeloj manjini što se tiče ove teme, možda je najbolje da se jednostavno povučem...Ionako nitko od nas neće promijeniti mišljenje bez obzira kakvi se argumenti iznesu...Stvarno više nemam živaca, volje i snage raspravljati o tome...Znam, kukavički je, ali jebiga, prevruće je za takve teme. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Šunka5- ovdje se uopće ne radi o tome da itko ikome promijeni mišljenje. Javna rasprava o toj temi se svodi na to da većinom i jedna i druga strana iznose svoje mišljenje kao da je Evanđelje, a ne nešto što se treba argumentirati. Stoga se uopće nemoj krzmati glede pisanja o ovoj temi- ja ću puno rađe saslušati dobre argumente za NATO nego loše protiv NATO-a. Kako bi mi trebali donijeti informiranu odluku ako netko tko je za ne iznese svoja stajališta. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Citat:
| |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NATO - da ili ne Ja nisam konkretno protiv ulaska Hrvatske u NATO, ako će to za nas biti bolje i donijeti nam korist, pa nisam rekao DA ili NE. Sve što nosi boljitak Hrvatskoj, ja sam ZA. Eto pitanje je da li bi NATO kupija one naše pištolje, šljemove itd. jer kako naši kažu oni su najbolji na svitu. Onda bi to bilo OK. Ja sam pisao o samom razlogu postojanja NATO saveza. Mislim da daljnje postojanje ovog Sjeverno-atlantskog saveza je upitno, a koristi samo Amerima, i ujedno dokazuje da Evropa mora imati nad sobom nekoga tutora, tko je pazi, da se ne bi dogodile opet gluposti, jer skoro pa sva novija povjest se pisala na tlu Evrope.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nato |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Pička - Faq | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 30-01-06 22:03 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.

To ti dođe kao nasilnici u školi- ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. Meni i nije neki motiv za pridruženje. 

Kako bi mi trebali donijeti informiranu odluku ako netko tko je za ne iznese svoja stajališta.