| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi NATO od Rusije traži da 'snizi ton' u Znanost forumu; Jutarnji.hr ma nek se jebu ... ja bi rađe s rusima, nego s onom američkom stokom. može ko god ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | NATO od Rusije traži da 'snizi ton' Jutarnji.hr ma nek se jebu ... ja bi rađe s rusima, nego s onom američkom stokom. može ko god oće pričat, ali rusi su trenutno jedini koji se suprtostavljaju amerikancima (o kojima imam tako nikakvo mišeljenje, da je to katastrofa). ruski predsjednik barem zna složit rečenicu i reći nešto pametno .... po meni je Putin trenutno najveća faca u svjetskoj politici, čovjek igra igru ko niko do sada, digo je Rusiju iz ponora u koju je ubacio pijani Jeljcin (sluga zapada) i sad jasno pokazuje da ih niko neće jebat i iskorištavat .... baš mi je drago kaj je bio tu (u Hrvatskoj) i kaj (ako niš drugo) naši ipak pokušavaju održat balans ... umjesto da idemo sljepo za amerima i njihovim pudlicama ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nato, rusije, snizi, ton, trazi |
« Zvonimir Puljić ostaje splitski gradonačelnik
|
Zoran Milanović: Ako SDP pobijedi, zabranit će glasovanje Hrvatima iz BiH »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.