Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi NDH - pro et contra u Znanost forumu; I želim da mi s puno povoljnijim kreditima kupujemo njihovu zemlju, poduzeća, i da ih konačno porazimo do kojones. Ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-06, 20:59   #171 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Re: NDH - pro et contra

I želim da mi s puno povoljnijim kreditima kupujemo njihovu zemlju, poduzeća, i da ih konačno porazimo do kojones.
Ne volim Todorića ali mi je drago što otvara Konzume po Srbiji. I što je kupio 12 srpskih PIK-ova.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-06, 21:02   #172 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: Casey
Damfiske, ti mi ne pariš retardiran, al ono, vrag će ga znat...
Naletija si na Vesnu Pusić (pod nickom Lucky_Strike) i na Peg Bundy (pod nickom Matilda) i sad s njima lagano polemiziraš. I oni hvale Jugoslaviju. Hvale na ovom topiku, a kad je ja nisam hvalija, onda si govorija da se otvori nova tema.
Groteskno je sve ovo...
I uopće ne kužim šta ti to i od koga braniš?????????
Od nas koji smo taj rat izneli na svojim leđima, a ti si o njemu učio iz udžbenika vrlo sumljive kvalitete.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-06, 22:04   #173 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,336
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Dobro Matilda.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-06, 23:22   #174 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Aaaaaahhh!!! Popizdiću!!!

DOSTA MI JE RASPRAVE O JUGOSLAVIJI!!!!! NEĆU VIŠE!!

@ Casey - Nisam želio raspravljat na način da se USPOREĐUJE Jugoslavija i NDH. BTW - pripazi malo sa epitetima tipa "retardiran". Ako se ja mogu suzdržavat od čašćenja takvog tipa, onda bi triba i ti.

@ Matilda - sve dosad izrečene i buduće nebuloze o Jugoslaviji molim prebaciti na novi topic o Jugoslaviji.

A SAD STVARNO DOSTA OVOGA. Do viđenja. Pa-pa.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 20:53   #175 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-05-08
Poruka: 1
oficial se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Aaaaaahhh!!! Popizdiću!!!

DOSTA MI JE RASPRAVE O JUGOSLAVIJI!!!!! NEĆU VIŠE!!

@ Casey - Nisam želio raspravljat na način da se USPOREĐUJE Jugoslavija i NDH. BTW - pripazi malo sa epitetima tipa "retardiran". Ako se ja mogu suzdržavat od čašćenja takvog tipa, onda bi triba i ti.

@ Matilda - sve dosad izrečene i buduće nebuloze o Jugoslaviji molim prebaciti na novi topic o Jugoslaviji.

A SAD STVARNO DOSTA OVOGA. Do viđenja. Pa-pa.
ma,kakva "ndh" zato je i pišem malim slovima jer bolje ne zaslužuje,to nikako nije moglo uspiti pod skutima Hitlera i zato je tako i završilo.

nema tu države ako mislite na "ndh"
Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Dobro Matilda.

Zadnji Uredio sahasa : 13-05-08 u 20:56.
oficial je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 21:22   #176 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 579
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

tema je jednostavna pa će biti i moj odgovor.
Protiv ndh u svakom pogledu, jer moje mjesto je za vrijeme te nazovi države došlo pod italiju i mnogi su ljudi gubili živote za nečije političke bodove
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 00:40   #177 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-07
Godina: 19
Poruka: 298
steve harris se izdvaja iz mase

to nije bila država

Ne spamaj u ovom dijelu foruma. Ima boljih mjesta za to.
Napisao si dvadesetak poruka u raznim političkim temama, a ni jedna poruka nema smisla.

Anthlon

Zadnji Uredio anthlon : 06-07-08 u 06:57.
steve harris je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 13:08   #178 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 523
Juka11 se izdvaja iz mase

Protiv NDH onakve kakva je bila ali za NDH kakvu su ju zamišljali oni nepismeni i polupismeni mladići koji su stupili u njenu vojsku i njeno stvaranje ali su kasnje bili izmanipulirani i prevareni od strane onih koji su ih vodili i bacili veliku ljagu na Hrvatski narod
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 13:12   #179 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 488
Balian se izdvaja iz maseBalian se izdvaja iz maseBalian se izdvaja iz maseBalian se izdvaja iz mase

Kratko, Protiv!
Odgovori sa citatom
Star 03-08-08, 22:22   #180 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 123
Smigi

Zivio NDH
Smigi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: contra, ndh, pro

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113