| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi NDH - pro et contra u Znanost forumu; I želim da mi s puno povoljnijim kreditima kupujemo njihovu zemlju, poduzeća, i da ih konačno porazimo do kojones. Ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: NDH - pro et contra Citat:
Od nas koji smo taj rat izneli na svojim leđima, a ti si o njemu učio iz udžbenika vrlo sumljive kvalitete. | |
| | |
| | #174 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra Aaaaaahhh!!! Popizdiću!!! DOSTA MI JE RASPRAVE O JUGOSLAVIJI!!!!! NEĆU VIŠE!! @ Casey - Nisam želio raspravljat na način da se USPOREĐUJE Jugoslavija i NDH. BTW - pripazi malo sa epitetima tipa "retardiran". Ako se ja mogu suzdržavat od čašćenja takvog tipa, onda bi triba i ti. @ Matilda - sve dosad izrečene i buduće nebuloze o Jugoslaviji molim prebaciti na novi topic o Jugoslaviji. A SAD STVARNO DOSTA OVOGA. Do viđenja. Pa-pa. |
| | |
| | #175 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-05-08
Poruka: 1
![]() | Citat:
nema tu države ako mislite na "ndh" Zadnji Uredio sahasa : 13-05-08 u 20:56. | |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 579
![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra tema je jednostavna pa će biti i moj odgovor. Protiv ndh u svakom pogledu, jer moje mjesto je za vrijeme te nazovi države došlo pod italiju i mnogi su ljudi gubili živote za nečije političke bodove
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-07 Godina: 19
Poruka: 298
![]() | Re: NDH - pro et contra to nije bila država Ne spamaj u ovom dijelu foruma. Ima boljih mjesta za to. Napisao si dvadesetak poruka u raznim političkim temama, a ni jedna poruka nema smisla. Anthlon Zadnji Uredio anthlon : 06-07-08 u 06:57. |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: NDH - pro et contra Protiv NDH onakve kakva je bila ali za NDH kakvu su ju zamišljali oni nepismeni i polupismeni mladići koji su stupili u njenu vojsku i njeno stvaranje ali su kasnje bili izmanipulirani i prevareni od strane onih koji su ih vodili i bacili veliku ljagu na Hrvatski narod |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 123
![]() | Re: NDH - pro et contra Zivio NDH
__________________ http://www.geocities.com/danijeldrpic/armada.jpg |
| | |
![]() |
| Tagovi: contra, ndh, pro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |