| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi NDH - pro et contra u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba nakon one izjave o hitleru... izjavi jos i ovo... jel se samo meni cini da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: NDH - pro et contra Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #192 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 123
![]() | Re: NDH - pro et contra svatko ima pravo na svoje misljene,vi se protivte mom,ja se protivim svom,zasto ti nebi dobio ban,jer se ni meni ne svida tvoje misljenje,a jeli na pocetku teme lijepo pisalo.STO MISLITE O TOM COVJEKU!!!
__________________ http://www.geocities.com/danijeldrpic/armada.jpg |
| | |
| | #193 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra super, moje misljenje je da bi svit bija lipse misto da nije bilo pavelica, (hitlera jer si ga neveo kao super u onoj temi), i takvih kao ti... koji velicaju isto bez i najmanjeg poznavanja povjesti. ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #194 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra Citat:
a možda i ne ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #195 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Neki kažu bila okupacija? Šta onda reći za Jugu? ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() KORISTI EDIT I MULTI-QUOTE! Zadnji Uredio anthlon : 06-08-08 u 00:05. | |
| | |
| | #197 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #199 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra aha... a kako molim te pojasni, obrazlozi i usporedi kad vec napises... ili je bitno reci samo da se kaze?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: contra, ndh, pro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

jel se samo meni cini da je zasluzija bar koji dan hladjenja... ili je samo malouman i nije educiran.