| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi NDH - pro et contra u Znanost forumu; Pozitivna mišljenja o Hrvatskoj državi bez Dalmacije, Rijeke, Istre, mogu dati samo neobrazovani primitivci. Na Jalti je bivš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Nježni predator | Re: NDH - pro et contra Pozitivna mišljenja o Hrvatskoj državi bez Dalmacije, Rijeke, Istre, mogu dati samo neobrazovani primitivci. Na Jalti je bivša Jugoslavija bila podjeljena na zapanu i istočnu granicom po Drini i Dunavu. U takovoj Hrvatskoj je trebao biti i Zemun i Boka Kotorska, samo nikad nije razjašnjeno da li bi ta zapadna država sadržavala Istru i neke veće sjeverne otoke. Da se NDH tada odrekla Njemaca (nisam siguran koliko je to tad bilo realno moguće, pa Hrvatska je službeno do osamostaljenja bila u ratu s SAD-om) Rusi ne bi sa Srbima došli "oslobađati" Hrvate. Na Križnom putu je bio mali broj ustaških zločinaca, pa bilo je čak i mnogo maloljetnika, a vodili su ih bivši četnici koje su Rusi s Partizanima mobilizirali prije proboja Sremskog fronta. Po meni je vlada NDH zapečatila sudbinu Hrvata, Bosanaca i Slovenaca na kraju Drugog svijetskog rata. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned | Re: NDH - pro et contra na Đapić je kurva HDZovska, ni manje, ni više. bio sam na skupu HSPa 91 (za vrijeme rata) kad su HOSovci izašli iz zgrade pod punim naoružanjem (puške i zolje) a policija je bila okolo sa snajperima.... da je neko tad zapuco, imali bi građanski rat 91... trebo si bit tamo... sljedeći dan sam vratio iskaznicu HDZa (učlanio sam se 90, prije prvih izbora)... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: NDH - pro et contra Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra Citat:
I nisi odgovorio na pitanje o prodaji Dalmacije. Ajde, gukni, golube? | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NDH - pro et contra Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned | Re: NDH - pro et contra Citat:
oćeš da ti nacrtam, ako treba? možda malo sporije shvaćaš. jebeš takvog hrvata koji će prodat KOLJEVKU hrvatske države radi vlasti. KRATKO I JASNO | |
| | |
![]() |
| Tagovi: contra, ndh, pro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:33.