| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ne želim u Znanost forumu; Ne želim pat pozicije koja proizvodi marginalne stranke i političke figure u strmoglavoj fazi političkog odumiranja i s nekoliko simboličkih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Ne želim Ne želim pat pozicije koja proizvodi marginalne stranke i političke figure u strmoglavoj fazi političkog odumiranja i s nekoliko simboličkih mandata, u čimbenike koji kreiraju političku scenu, pa sada zamozadovoljno trguju iza zatvorenih vrata. Ne želim pregovarače/zastupnike iza zatvorenih vrata i dogovore koje koje nitko neće vidjeti. Ne želim Hrvatsku u kojoj će se mandati zarađivati s 305 glasova i takovi presuđivati o vlasti. Ne želim Hrvatsku kojoj će sudovi (sve do ustavnog suda) umjesto pravdom baviti političkim i izbornim inženjeringom. Ne želim Hrvatsku u kojoj će ministri bez političke odgovornosti i moralne savjesti govoriti "nismo znali" svaki put kad korupcija i kršenje zakona u njihovom sektoru počme plaziti u javnosti. Ne želim Hrvatsku u kojoj će nekakva elita sumnjivog porijekla (nastala u drugoj državi a na našoj krvavoj muci) određivati uvjete našeg življenja. Fiat justitia ruat caelum (pravde će biti pa makar se nebo srušilo) - osim izgleda u Hrvatskoj ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 50
![]() | Re: Ne želim Ja na izbor nijedanput izašao nisam niti namjeravam sve dok mi iste face kvare sliku na tv-u zadnjih 15 god.Samo mi je žao što ovoliko glupih ljudi živi u ovoj državi pa ne shvaćaju da više nema crvenih i crnih nego da su sve to pohlepna gamad željna moći i novca i da tim istima paše što se narod dijeli i svađa kome je dida u partizanima a kome u ustašama bija .Jedino nam preostaje čekat da dođu neki novi mladi ljudi iako i to je sve utopija jer i ti novi šta dođu već će biti dobro istrenirani od svojih starijih i iskusnih kolega tako da je to sve začaran krug.Mene osobno boli kur..c ako će mi i japanac ili kinez vodit državu ako ja i moja obitelj a i svi ostali dobro živimo a i mislim da bi bilo najbolje 15 japanaca dovest i dati im da vode državu jer mi smo navikli biti sluge jer vođenje nam izgleda ne ide ali zato znamo krasti i varati (mislim na vlast) tako da smo bar tu najjači.
__________________ Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ne zelim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:28.